"Kuinka auttaa jatkuvasti useampia maksavia asiakkaita ilman riskialtista työntekijän palkkaamista, hiipivää burnoutia tai kalliita investointeja ja VAIN 3 viikossa... vaikka olisit jo aiemmin kokeillut kaikkea ja epäonnistunut!"

VAROITUS! Tämä jokaisen väsyneen pienyrittäjän täytyy tietää nykypäivän mahdollisuuksista  

“Hullu paljon töitä tekee. Viisas pääsee vähemmällä.”

Kiirehdi! Hakuaikaa on jäljellä enää:

00
Days
.
 
14
Tuntia
.
 
01
Minuuttia
.
 
42
Sekuntia

You missed out!

Olet saattanut potea kiirettä viime aikoina ja olet huolissasi jaksamisestasi...

Arvoisa pienyrittäjä,

Moni meistä pienyrittäjistä elää hektistä elämää. Työpäivät venyvät pitkälle iltaan ja lopulta myös viikonlopulle. Kannattamattomiin tilauksiin on joskus pakko suostua, jotta kassavirta pysyisi edes hieman tasaisempana.

Hallituksen linjaukset kotiin jäämisestä flunssaoireiden ilmetessä olivat surkuhupaisa todistus siitä, etteivät päättäjätkään ole ajantasalla pienyrittäjien ahdingosta. Pelkästään parin päivän poissaolo voi aiheuttaa kassaan niin ison loven, ettei sitä paikata ihan samantien. Kotiin jääminen ei ole aina edes vaihtoehto.

Et ole tilanteessa kuitenkaan yksin. Vuosien ajan jopa yli puolet pienyrittäjistä on kokenut jaksamisensa olevan koetuksella. Korona-aika hilasi lukuja suuremmiksi kuin koskaan ennen.

Kuulutko sinä tähän porukkaan?

Kyselyn mukaan kaksi suurinta syytä jaksamisongelmille olivat yrityksen heikko ja kehnosti ennustettava taloudellinen tilanne sekä yrittäjän oma innostuneisuus, joka tekee rauhoittumisesta hankalaa.

On erittäin tuskaista yrittää rentoutua vapaa-ajalla kun pelkästään auton täyteen tankkaaminen ja suuremman kauppareissun tekeminen jo kirpaisee lompakossa.

Kyllähän me pienyrittäjinä tiedämme, ettei tuo innostuneisuus aina tule pelkästä työn suorittamisesta. Välillä se tulee pikemminkin siitä kun koemme voivamme helpottaa taloudellista ahdinkoa uusien löytämiemme ratkaisujen avulla, jolloin saatamme innostua aiheesta niin paljon, ettemme malta lopettaa.

Ja ihan syystäkin. Tuo toivon kipinä paremmasta tuo meille helposti mieleen ne syyt, miksi aloimme ylipäätään yrittämään.

"Älä koskaan anna tuon pienen kipinän sammua sisältäsi" - muistatko vielä, miksi lähdit alunperin yrittäjäksi?


Halusit vapauden toteuttaa itseäsi työn avulla ja olla oman itsesi pomo

Halusit päästä tienaamaan suurempia summia kuin työntekijänä on mahdollista

Lähdit tavoittelemaan rohkeasti omia unelmiasi

"Oletko kerennyt jo pohtimaan ratkaisua kiireeseen ennen kuin on liian myöhäistä?"

Me yrittäjät ratkomme jatkuvasti ongelmia. Se on vankkumaton osa työtämme. Oli se sitten kyse asiakkaiden ongelmista, yrityksen ongelmista, työntekijöiden ongelmista tai omista ongelmista.

Se on meille yrittäjille tuttua. Joskus kuitenkin helposti lakaisemme omat ongelmamme maton alle ja keskitymme vain muiden auttamiseen.

Sun saattaa olla vaikeaa nähdä paria päivää pidemmälle. Varsinkin kun jokainen päivä on raskas. Silloin on helppo mennä vain päivä kerrallaan.

Se ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto, nimittäin nykyisellä työtaakalla et tule jaksamaan pitkälle. Jossain vaiheessa seinä tulee lopulta vastaan, ellet löydä ratkaisua ennen sitä.

Sen jälkeen kaikki kaatuu. Pahimmillaan voit joutua vuosien velkavankeuteen maksamattomista laskuista ja terveyden menetyksen takia voit joutua syömään koko loppuelämän lääkkeitä.

Et pysty myöskään näkemään sulle tärkeitä ihmisiä kun makaat sohvalla burnoutin kourissa.

Sun täytyy kehitellä ratkaisu tilanteeseen nyt HETI.

Ennen kuin on liian myöhäistä.

Olet saattanut pohtia näitä ratkaisuksi tilanteeseen:

 • Laiteinvestointien avulla voisit automatisoida työtäsi, mutta sulla ei ole 1) aikaa perehtyä niihin kunnolla 2) et ole valmis ottamaan taloudellista riskiä, koska voi olla ettet saa sijoittamiasi rahoja koskaan takaisin
 • Työntekijän palkkaaminen käy mielessä usein, mutta rekrytointi- ja perehdytysprosessi olisi tuhottoman pitkä ja kuormittava, etkä pääsisi työntekijästä helpolla eroon, jos hän osoittautuukin huonoksi valinnaksi 
 • Oman työtehoa nostamalla voisit selvitä päivästä nopeammin, jotta kerkeät lepäämään enemmän illalla. Työnlaatu kuitenkin kärsii tästä niin paljon, ettei sun kannata pilata mainettasi ja karkoittaa maksavia asiakkaita luotasi.
 • Viemällä oman osaamisesi verkkoon voisit palvella useampia asiakkaita automaattisesti ilman lisääntynyttä työkuormaa, mutta 1) et tiedä miten homman toteuttaisit niin, ettei se jäisi vain turhaksi yritykseksi 2) et ole myöskään valmis sijoittamaan tuhansia euroja ohjelmistoihin ja markkinointiin, koska et tiedä näetkö sijoittamiasi rahojasi koskaan enää uudestaan 3) tekniikan kanssa pelaaminen ei myöskään ole vahvuutesi, joten hermosi eivät tulisi kestämään vikatilanteita, etkä tiedä keneltä voisit saada apua.

Mitäs jos olisi olemassa vaihtoehto, jota et ole tullut vielä ajatelleeksi...

Sellainen ratkaisu, jonka avulla voisit

 • auttaa useampia maksavia asiakkaita automaattisesti ilman taloudellista riskiä ja vaikka et tekisi töitä yhtään enempää
 • hinnoitella työsi hinnan korkeammaksi vailla huolta asiakkaiden kaikkoamisesta kilpailijoille vaikka he myyvätkin halvemmalla kuin sinä
 • kasvattaa yrityksesi tunnettavuutta vaikka et somettaisi jatkuvasti tai sijoittaisi rahaa markkinointiin euroakaan

Jos löytäisit tällaisen ratkaisun, harkitsisitko sitä?

Kun voit auttaa useampia ihmisiä automaattisesti, sun ei tarvitse jahdata kokoajan uusia asiakkaita ja lisätä työmäärääsi. Pääset nauttimaan yrittäjän vapaudesta, joka sulle kuuluu. Voit elää itsesi näköistä elämää ja tavoitella niitä asioita, jonka takia lähdit alunperin yrittäjäksi.

Kun voit hinnoitella työsi hinnan korkeammaksi, sun ei tarvitse enää ottaa vastaan nieleskellen kannattamattomia tilauksia ja syöstä itsetuntoasi pohjamutiin. Asiakkaasi arvostavat enemmän työpanostasi ja saat reilumman korvauksen jokaisesta minuutista.

Kun pystyt kasvattamaan yrityksesi tunnettavuutta voit asemoida itsesi paremmin alasi asiantuntijaksi ja saat enemmän yleisöä, ketkä tietävät miten erinomaista työtä teet. Näistä osa tulee sun asiakkaaksi kuin itsestään ilman että käytät euroakaan markkinointiin.


Kyllä, tällainen ratkaisu on olemassa, eikä sun tarvitse enää tuhlata aikaa yhtään enempää sen etsimiseen - Esittelyssä Minivalmennukset

Minivalmennukset toimittavat asiakkaillesi avun myös silloinkin kun olet nukkumasssa

Minivalmennukset syntyi unelmasta yhdistää apua tarjoajat, apua tarvitsevat ja apua välittävät ihmiset niin, että jokainen säästää aikaa, energiaa ja rahaa.

Kun tarjoat asiakkaillesi avun Minivalmennuksien avulla, pystyt paketoimaan ammattitaitosi helposti monistettavaan muotoon, josta kaikki voivat nauttia 24/7...

...joka tarkoittaa sulle euroja tilille jopa ilman minkäännäköisiä myyntitaitoja, markkinointia, tietoteknistä osaamista tai taloudellista riskiä.

Kuulostaako mahdottomalta tai liian hyvältä? Jatka lukemista, niin näytän sulle.

Mitä Minivalmennukset ovat?

Minivalmennukset tarjoavat nopeimman avun ongelmaan: Minivalmennukset ovat lyhyitä verkkokursseja, jotka ratkaisevat asiakkaiden ongelmia erityisellä tavalla:

 • 1
  Selkeitä: Oletko joskus törmännyt ammattijargoniin, jonka takia et ole ymmärtänyt mitä sulle yritetään selittää ja tämän takia et ole saanut apua ongelmaasi? Minivalmennukset tarjoavat ratkaisun aina selkokielisesti, koska me uskomme siihen, että todellisen asiantuntijan merkki on kyky selittää monimutkaiset asiat riittävän yksinkertaisesti, jotta jokainen ymmärtää mistä puhutaan.
 • 2
  Nopeita: Minivalmennukset kestävät tyypillisesti 20 minuuttia, jotta myös kiireinen ja stressaantunut asiakas voisi saada avun. Tarkoitus ei ole muuttaa koko asiakkaan maailmaa kerralla, vaan liikuttaa häntä kohti suurempaa ratkaisua askel kerrallaan.
 • 3
  Käytännöllisiä: Asiakkaan saama apu on aina käytännöllistä, jolloin sen voi nähdä ja kokea omassa elämässä. Teoreettisuus ja pohdiskelevat ajatukset jätetään yliopistomaailmaan ja illanistujaisiin viini- tai olutlasien äärelle. Minivalmennukset näyttävät selkeästi, mitä nyt täytyy tehdä.

Minivalmennukset rakentuvat näiden varaan:

 • Valmiin nykyaikaisen ohjelmiston, jonka avulla saat tuotettua oman Minivalmennuksesi kaikkien saataville ilman tietoteknistä osaamista tai isoa taloudellista riskiä jolloin voit huoletta keskittyä täysillä siihen, minkä sä osaat parhaiten (sun asiakkaiden auttaminen!).
 • Avuliaan asiakaspalvelun avulla sun ei tarvitse vastailla kyselyihin tai vikatilanteisiin, vaan asiakkaasi saavat aina avun kokeneilta henkilöiltä, jonka ansiosta sun työmäärä ei kasva vaikka Minivalmennustasi myydään kokoajan enemmän.
 • Some-osaajien avulla sun ei tarvitse somettaa jatkuvasti ollaksesi esille sosiaalisessa mediassa, vaan voit keskittyä riittävään sisällöntuotantoon jatkuvan "tuuttaamisen" sijaan. Vapautat aikaa ja energiaa pois puhelimelta ja voit olla varma, että yrityksesi saa jatkuvasti lisää näkyvyyttä ilman että tekisit asian eteen mitään.
 • Vahvasti kasvavan brändin alla saat jatkuvasti lisää suurempaa näkyvyyttä ja asiakkaat saavat Minivalmennuksien avulla sulta nopean avun, joka kuljettaa heidät kohti pidempiaikaista asiakkuutta kanssasi ilman että sijoittaisit rahaa penniäkään asiakashankintaan.
 • Patentoidun menetelmän avulla tuotat ammattimaisia ja haluttuja valmennuksia, jotka ovat suojattu tavaramerkillä ja jonka oikeuksia valvoo jatkuvasti lakitoimisto, jolloin sun ei tarvitse 1) käyttää aikaa ja rahaa turhien verkkokurssien tekemiseen, jotka eivät myy 2) pelätä jonkun varastavan loistavan verkkokurssi ideasi ja hyötyvän siitä
 • Ulkoistetun myynnin ja markkinoinnin ansiosta sun ei tarvitse käyttää yhtään minuuttia myyntiin ja markkinointiin verkossa, vaan kaikki hoidetaan täysin Minivalmennuksien toimesta hyvin tehokkaasti ja nykyaikaisesti verkon pelisääntöjä noudattaen, jolloin sun Minivalmennuksesi tuo sulle euroja vaikka et osaisi tai haluaisi myydä verkossa
 • Sivuston jatkuvan päivityksen ja seuraamisen ansiosta tiedät aina, miten Minivalmennuksesi pärjää markkinoilla ja saat arvokasta asiakasymmärrystä takaisin kuluttajilta. Tähän kullanarvoiseen tietoon eivät kilpailijasi pääse käsiksi.

Kiirehdi! Hakuaikaa jäljellä enää:

00
Days
.
 
14
Tuntia
.
 
01
Minuuttia
.
 
42
Sekuntia

You missed out!


"Kuka siiten tämän Minivalmennuksien takana on ja miksi sun pitäisi luottaa muhun?"

"Niin ja hei, jos me ei olla vielä tavattu, niin mun nimi on Jani Rantala"

Mä olen toiminut liikunta-alalla yrittäjänä jo kohta 5 vuoden ajan. Huomasin nopeasti liikunta-, hyvinvointi- ja ravitsemusalalla toimiessani ihmisten jatkuvasti lisääntyvän kiireen, stressin ja huolien täyttämän arjen.

Tuskailin monet yöttömät yöt yritystoiminnan alussa kun yritin saada kassavirtaa positiiviseksi. Olin jo lähellä lopettaa, mutta jollain ilveellä jaksoin tutkia ja kokeilla jatkuvasti uudenlaisia palveluita, jotka voisivat sopia ihmisten nykypäiväiseen hektiseen arkeen.

Lopulta aloin kehittämään tarkasti rajattuja, lyhytkestoisia ja selkeitä valmennuspalveluita - ja ne toimivat äärettömän hyvin.

Sen jälkeen en ole käyttänyt euroakaan valmennuspalveluiden markkinointiin. Puskaradio on tehnyt tehtävänsä. Mun oli pakko siirtää tämä valmennustyyli myös verkkoon, jotta voisin palvella asiakkaita myös silloin kun nukun.

En myy nykyään enää pelkästään aikaani, vaan myyn enemmänkin ratkaisuja. Sellaisia, jotka ovat mahdollisia saada kellonajasta riippumatta. Ne ovat nopeita, selkeitä ja mukavia kuluttaa - ne siirtävät asiakasta eteenpäin, mutta eivät yritä ratkaista kaikkia ongelmia kerralla.

Nykyään saan tuloja, vaikka en olekaan valmentamassa. Pystyn tuottamaan uuden Minivalmennuksen viikoittain, jolloin tuloni kasvavat viikko viikolta suuremmiksi.

Olen käyttänyt tuhansia ja tuhansia euroja verkkobisneksien opetteluun, rakentamiseen ja ymmärtämiseen viimeisen 3 vuoden aikana.

Miten tää sitten liikuttaa sua?


En halua kuitenkaan enää tehdä asioita vain yksin, vaan haluan nyt yhdistää apua tarvitsevat ihmiset.

Tästä syystä perustin Minivalmennukset sivuston.

Minivalmennukset tarjoavat samanlaista nopeaa, selkeää ja käytännöllistä apua ongelmiin, kuin olen omassa valmennustyössäni tarjonnut asiakkailleni erinomaisin tuloksin.

Haluan tukea pieniä, eli pienyrittäjiä (just sua!) ja pienemmän seuraajamäärän omaavia somevaikuttajia yhdistämällä heidän voimansa.

Some-osaajat saavat koulutukseni avulla selkeän punaisen langan somettamiseen, jonka avulla he voivat tehdä somettamisella rahaa. He siis markkinoivat Minivalmennuksia seuraajilleen.

Pienyrittäjänä taas sä pääset tuottamaan oman Minivalmennuksen myyntiin verkkoon vaivattomasti.

Sulla on mahdollista päästä hyötymään tästä monien vuosien ja tuhansien eurojen valmiista kaavasta. Sun ei tarvitse käydä kaikkea samaa matkaa läpi, vaan voit oikaista oikoreitin kautta tähän tilanteeseen.

Haen nyt mukaan pienyrittäjiä kaikilta aloilta, jotka ovat valmiita rakentamaan osaamisensa Minivalmennuksien muotoon.

Parasta tässä on se, että me olemme vasta aloittaneet ja ensimmäisten joukossa mukaan tulevana yrittäjänä et joudu maksamaan penniäkään siitä, että:

1) Rakennan sun kanssa yhdessä takuuvarmasti toimivan Minivalmennuksen, joka viedään käsistä


2) Autan sua löytämään osaamisestasi ne timanttiset osa-alueet, jotka voit paketoida Minitimantin muotoon kaikkien ihailtavaksi ja kulutettavaksi

3) Pääset auttamaan jatkuvasti suurempaa määrää ihmisiä automaattisen systeemin avulla, joka tuottaa sulle jatkuvasti lisää maksavia asiakkaita, euroja ja näkyvyyttä - ilman ylimääräistä työtä, taloudellista riskiä, tietoteknistä osaamista ja myyntitaitoja. 

4) Saat arvokasta asiakasymmärrystä, jota kilpailijasi eivät saa.

5) Kun Minivalmennuksesi on markkinoilla, voit nostaa palveluidesi hintoja korkeammaksi, koska tällöin myyt omaa kallisarvoista aikaasi rahaa vastaan. Asiakkaat näkevät selkeän eron verkossa toimitetun avun ja sun henkilökohtaisella ajalla tuotetun avun välillä ja arvottavat henkilökohtaisen apusi hinnan korkeammaksi. Tätä kutsutaan hinta-ankkuroinniksi, joka on erottamaton osa verkkovalmennustoimintaa. 

Rakennamme Minivalmennuksen kanssasi jopa 3 viikossa ja sen jälkeen voit käytännössä unohtaa meidät siksi aikaa, kunnes palaamme kertomaan minkälaista palautetta Minivalmennuksesi on saanut.

Yleensä verkkokurssien rakentaminen on kuukausien, ellei jopa vuosien mittainen työ. Eikä takeita myynnistä ole. Verkkokurssien rakentaminen vaatii myös paljon osaamista verkossa tapahtuvasta myynnistä.

Sulla ei kuitenkaan tarvitse olla niitä nyt.

Pääset nyt ensimmäisten joukossa mukaan ilman taloudellista sijoitusta. Tulevaisuudessa jokaisen Minivalmennuksen tuottaminen sivustollemme maksaa pienyrittäjille kohtuullisen summan, joten tämä on todellakin erityislaatuinen tilaisuus päästä ilmaiseksi mukaan ensimmäisten joukossa. 

Onko tullut jo paljon asiaa yhdellä kertaa? Ei hätää.

Täytä hakemus, niin käydään tilanteesi läpi yhdessä jos tulet valituksi jatkoon.

Hakemuksia tulee paljon, joten käytäthän vähintään 10-15min hakemuksen kirjoittamiseen, jotta saan kunnollisen kuvan tilanteestasi.

Tämä on todellakin sun ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan ja muuttaa käsitystäsi yrittäjänä olemisesta.

Hae mukaan nyt, hakuaikaa on vain rajallisesti!

Kiirehdi! Hakuaikaa jäljellä enää:

00
Days
.
 
14
Tuntia
.
 
01
Minuuttia
.
 
41
Sekuntia

You missed out!


"Älä huoli, vaikkei sulla olisi ideaa vielä - mulla on takuuvarmasti toimiva kaava, jonka avulla me rakennetaan Minivalmennuksesi yhdessä"

Sun ei tarvitse tietää minkälaisen Minivalmennuksen haluat tehdä. Sun ei myöskään tarvitse osata käyttää monimutkaisia tietoteknisiä ohjelmistoja tai -välineitä. Se, että luet tätä sivua tällä hetkellä, riittää tekniseksi osaamiseksi. Jos kuitenkin osaat käyttää tietokoneohjelmistoja taitavasti, se on vain plussaa.

"Tähän sijoittamasi aika tulee sulle moninkertaisesti takaisin"

Moni meistä usein ajattelee verkkokurssin rakentamisen olevan raskas ja pitkä urakka. Sitä se useasti onkin, mutta ei Minivalmennuksien kohdalla.

Rakennamme Minivalmennuksen parhaimmillaan 3 viikossa. Kaikki riippuu siitä, miten paljon sulla on aikaa käytettävissä. Korostan vielä, että voit hyvin tehdä tämän kiireisessä arjessa, jossa aika tuntuu olevan vähissä.

"Sun aika on mulle todella arvokasta, siksi tarjoan sulle erityisen takuun"

Tulet tienaamaan ensimmäiset eurosi kahden viikon sisällä Minivalmennuksesi julkaisusta 100% TAKUULLA.


Miksi lupaan sulle takuun, vaikka en pyydä sulta rahaa? Koska yrittäjänä mä tiedän, että sun aika on rahaa ja haluan taata sulle sen, että saat ajallesi kunnollista vastinetta tuottamalla oman Minivalmennuksesi.


Tästä syystä maksan sulle 1000 euroa suoraan tilille,  jos jostain kumman syystä ensimmäisen kahden viikon aikana julkaisun jälkeen Minivalmennuksesi ei olisi tuottanut sulle vielä euroja.

Se on mun lupaus siitä, että sun kannattaa oikeasti toimia nyt.


Saatat vielä pohtia "onko tämä varmasti minulle?"


Me haluamme sut mukaan, jos

 • Olet pienyrittäjä, joka osaa auttaa asiakkaitaan heidän ongelmissaan erinomaisella tavalla
 • Toimit sellaisella alalla, johon sulla on aitoa intohimoa ja teet työtäsi sydämestä käsin
 • Sulla riittää maksavia asiakkaita ja etsit keinoa monistaa apuasi entistä suuremmalle määrälle apua tarvitsevia
 • Olet valmis kehittämään toimintaasi ja tekemään jatkuvasta kiireestä ja stressistä viimein lopun

Tämä ei ole sulle, jos

 • Nautit kiireestä ja olet hyväksynyt ajatuksen siitä ettei se tule loppumaan koskaan
 • Et ole valmis palvelemaan asiakkaitasi nykyaikaisella tavalla, jolloin apusi toimitetaan juuri oikeassa paikassa ja oikealla hetkellä
 • Koet ettet osaa auttaa asiakkaitasi erinomaisella tavalla
 • Ajattelet että on parempi pitää kaikki langat omissa käsissä jatkuvasti, vaikka se veisi lopulta burnoutiin


"Kuvittele se tunne, kun saat vihdoin sulle kuuluvan palkinnon kaikesta uurastuksesta ja uhrauksista, joita olet tehnyt"


Sulla on nyt mahdollisuus muuttaa tilannetta rutkasti parempaan suuntaan. Sun ei tarvitse enää:

 • Myydä osaamistasi pilkkahintaan ja murjoa itseluottamuksesi pohjamutiin
 • Nöyristellä ja ottaa vastaan asiakastilauksia, joita et ikipäivänä muuten haluaisi hoitaa
 • Venyä jatkuvasti kuin kuminauha, joka vain odottaa katkeamistaan
 • Olla se kaveri ystäväpiirissä, joka on AINA töissä...
 • ...tai ei jaksa nähdä, koska on niin väsynyt töistä.
 • Jos olet perheellinen, sun ei tarvitse heittää hukkaan sun lasten parhaimpia vuosia olemalla jatkuvasti töissä...
 • ...nimittäin joskus parempaa vanhemmuutta on olla LÄSNÄ. Niin henkisesti kuin fyysisesti.

Ratkaisu odottaa sua nokan edesssä.

Olet tullut tänne asti, joten selkeästi haluat muutosta tai ainakin etsit ratkaisua siihen.

Tämä on ratkaisusi hopeatarjottimella. Tätä kaikki eivät saa.

Tämä on vain rajoitetun ajan saatavilla.

Myöhemmin kaikki tapahtuu maksua vastaan, joka saattaa olla jopa tuhansia euroja.

Jos silloin vielä värjöttelet tolpillasi, kun arki on moukaroinut sua vielä enemmän, mitä se on tähän päivään mennessä pystynyt. 

Älä odota enää asioiden muuttuvan itsestään paremmaksi.

Tämä on sun tilaisuus. Hae mukaan nyt. Se vie vain 10-15 minuuttia.

Minivalmennuksesi tulee auttamaan tuhansia ihmisiä. Tässä vielä kertauksena, mitä Minivalmennukset tarjoavat sulle:


 • Valmiin nykyaikaisen ohjelmiston, jonka avulla saat tuotettua oman Minivalmennuksesi kaikkien saataville ilman tietoteknistä osaamista tai isoa taloudellista riskiä jolloin voit huoletta keskittyä täysillä siihen, minkä sä osaat parhaiten (sun asiakkaiden auttaminen!).
 • Avuliaan asiakaspalvelun avulla sun ei tarvitse vastailla kyselyihin tai vikatilanteisiin, vaan asiakkaasi saavat aina avun kokeneilta henkilöiltä, jonka ansiosta sun työmäärä ei kasva vaikka Minivalmennustasi myydään kokoajan enemmän.
 • Some-osaajien avulla sun ei tarvitse somettaa jatkuvasti ollaksesi esille sosiaalisessa mediassa, vaan voit keskittyä riittävään sisällöntuotantoon jatkuvan "tuuttaamisen" sijaan. Vapautat aikaa ja energiaa pois puhelimelta ja voit olla varma, että yrityksesi saa jatkuvasti lisää näkyvyyttä ilman että tekisit asian eteen mitään.
 • Vahvasti kasvavan brändin alla saat jatkuvasti lisää suurempaa näkyvyyttä ja asiakkaat saavat Minivalmennuksien avulla sulta nopean avun, joka kuljettaa heidät kohti pidempiaikaista asiakkuutta kanssasi ilman että sijoittaisit rahaa penniäkään asiakashankintaan.
 • Patentoidun menetelmän avulla tuotat ammattimaisia ja haluttuja valmennuksia, jotka ovat suojattu tavaramerkillä ja jonka oikeuksia valvoo jatkuvasti lakitoimisto, jolloin sun ei tarvitse 1) käyttää aikaa ja rahaa turhien verkkokurssien tekemiseen, jotka eivät myy 2) pelätä jonkun varastavan loistavan verkkokurssi ideasi ja hyötyvän siitä
 • Ulkoistetun myynnin ja markkinoinnin ansiosta sun ei tarvitse käyttää yhtään minuuttia myyntiin ja markkinointiin verkossa, vaan kaikki hoidetaan täysin Minivalmennuksien toimesta hyvin tehokkaasti ja nykyaikaisesti verkon pelisääntöjä noudattaen, jolloin sun Minivalmennuksesi tuo sulle euroja vaikka et osaisi tai haluaisi myydä verkossa
 • Sivuston jatkuvan päivityksen ja seuraamisen ansiosta tiedät aina, miten Minivalmennuksesi pärjää markkinoilla ja saat arvokasta asiakasymmärrystä takaisin kuluttajilta. Tähän kullanarvoiseen tietoon eivät kilpailijasi pääse käsiksi.

Kiirehdi! Hakuaikaa jäljellä enää:

00
Days
.
 
14
Tuntia
.
 
01
Minuuttia
.
 
41
Sekuntia

You missed out!


"Muuta elämäsi suuntaa kertaheitolla - ratkaisu on tarjottu sulle nokan eteen, sun täytyy vain painaa nappia"

P.S.: Jos sulle kuitenkin heräsi vielä kysyttävää hakemisesta, lähetä mulle viestiä osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi ja kerron vielä lisää.

P.P.S: Hakeminen ei sido sua vielä mihinkään. Suosittelen, että täytät hakemuksen, vaikka sulla olisi vielä kysyttävää. Saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi hakuprosessin yhteydessä.

P.P.P.S: Kiitos ajastasi. Se on arvokasta.

Jos mieleesi tuli henkilö joka voisi hyötyä Minivalmennuksista, auta häntä välttämään uupumus jakamalla tämä sivu hänelle

Kysy tai kommentoi:

>