"Valmiin kaavan avulla löydät somettamiseen “punaisen langan”, jonka avulla tienaat jopa tuhansia euroja kuukaudessa ilman suurta seuraajamäärää tai taloudellista riskiä"

VAROITUS! Tämä jokaisen innokkaan somettajan täytyy tietää nykypäivän somen mahdollisuuksista muuttaa elämää

“Otan vain rajallisen määrän hakemuksia, täytä omasi heti

Sulla on kenties intohimoa tehdä innostavaa somesisältöä, joista muut pitävät, mutta…


Teet tällä hetkellä postauksia pelkästä “rakkaudesta lajiin” ilman sulle kuuluvaa rahallista korvausta

Somettaminen on sulle harrastus, jota teet vapaa-ajalla - vaikka se onkin mukavaa, olisi se vielä mukavampaa, jos siitä saisi kunnollisen korvauksen. Työpäivän jälkeen postauksien tekeminen, kirjoittaminen ja hiominen on oikeasti rankkaa työtä. Se vie aikaa, energiaa ja keskittymistä, mutta ei anna paljoakaan takaisin. Tykkäykset ja pari kehuvaa kommenttia ei paljoa lämmitä, kun tilipäivästä alkaa olla jo aikaa ja rahalle olisi käyttöä.

Et pääse tekemään isojen yritysten kanssa kampanjoita, koska seuraajamääräsi ovat liian alhaiset

Kun lähestyt yhteistyökumppaneita, huomaat jo hakuprosessin aikana vaatimuksen suuremmasta seuraajamäärästä. Vaatimukset laskevat fiilikset pohjamutiin ja susta tuntuu, ettet sovi joukkoon.

Tai vaikka pääsisitkin tekemään yhteistyötä, joudut satojen ja jopa tuhansien muiden joukkoon markkinoimaan samaa turhaa “rihkamaa”, joka vain saastuttaa tämän maapallon. 7 päivää -lehtien ja kulutusluottojen markkinoijia nähdään jo ihan tarpeeksi somessa. Olemalla yksi heistä, et ole kenellekään yhtään mitään.

Et halua ryhtyä “tyrkyttäjäksi”, joka kaikottaa seuraajat omalla huolettomalla myynnillään

Ehkä et näe itseäsi myyntitykkinä, vaan sua enemmänkin pelottaa avaa suu tai kirjoittaa mitään myyntiin liittyvää. Et halua ryhtyä myyntityöhön, joka huomataan jo kaukaa. Tiesitkö tyrkyttävän myynnin jopa karkottavan seuraajia, koska se luo seuraajillesi vain huonon fiiliksen? Ethän halua tuottaa tällaista kenellekään.

"Summa summarum, haluat tuottaa omannäköistä ja innostavaa somesisältöä, mutta olet kyllästynyt tekemään sitä ilmaiseksi - rahallista korvausta vastaan et kuitenkaan halua tehdä tyrkyttävää myyntityötä tai kaupata turhaa “rihkamaa”.


“Mulla on sulle hullu ajatus: mitä jos voisit tehdä omannäköistä sisältöä, joka tuottaa sulle jopa tuhansia euroja kuukaudessa ilman suurta seuraajamäärää, tyrkyttävää myyntiä tai minkäännäköistä taloudellista riskiä?

Kuulostaako mahdottomalta tai jopa liian hyvältä?

Jatka lukemista, niin näytän sulle

Älä hairahdu isojen brändien markkinointikampanjoihin, joissa saat vain minimaalisen korvauksen markkinoimastasi kalliista tuotteesta - pienemmällä seuraajamäärällä tarvitset sopimuksen, joka maksaa sulle kunnon korvauksen jokaisesta myymästäsi tuotteesta. Tuotteiden on oltava edullisia, jotta voit pienemmällä seuraajamäärällä saada niitä tehokkaasti kaupaksi

Isojen yritysten markkinointiosastot käyttävät häikäilemättä hyväksi somevaikuttajia

Oletko koskaan törmännyt yhteistyöehdotukseen, jossa ostat itse tuotteet reilulla alennuksella ja hyvityksenä tästä teet näistä sisältöä? (tää on melkein jopa rikollista toimintaa!)

Tai oletko törmännyt 10-30% komissioihin per myytävä tuote (joka on vielä kaiken lisäksi kallis, eli se on hankala saada myydyksi)?

Isojen brändien markkinointi toimii nykyään vain affiliate-verkostojen kautta

Joka tarkoittaa sitä, että liityt satojen muiden armeijaan, jotka tarjoavat samoja tylsiä tuotteita. Jokainen välikäsi välissä tekee sen, että tekemästäsi työstä menee suurempi osa jollekin muulle kuin sulle. Tässä tapauksessa tuo turha välikäsi on affiliate-verkostojen haltija.

Heiltä et saa myöskään kunnon koulutusta: julkaisusi näyttävät tyrkyttävältä myynniltä tai sitten ne ovat yhtä hajuttomia ja mauttomia kuin satojen muidenkin, eivätkä ne herätä minkäänlaisia positiivisia tunteita seuraajissasi.

Tarvitset yhteistyökumppanin, jonka tuotteet aidosti ratkaisevat ihmisten ongelmia ja samalla kasvattavat sun tosifanien määrää, koska autat heitä

Seuraajasi eivät etsi uusia tuotteita tai ole kiinnostuneita niiden ominaisuuksista. Seuraajasi eivät myöskään innostu siitä, jos sulla on tarjolla samoja tuotteita kuin sadoilla muillakin somevaikuttajilla.


"Tuotteiden sijaan ihmiset etsivät ratkaisua ongelmaansa ja kun VAIN sulla on tarjota se - muutat heidät sun tosifaneiksi, jolloin he kertovat susta myös muille"

Ja se on mun avain sun some-osaajaksi.


Minivalmennuksien avulla ratkaiset seuraajien ongelmia. Pohjimmiltaan jokainen meistä ratkoo jatkuvasti ongelmia. Mieti vaikka itseäsi: Luet tätä tekstiä, koska haluat muuttaa somettamistasi parempaan suuntaan. Toivot ratkaisun löytyvän tältä sivulta.

 • Saat REILUN korvauksen jokaisesta tekemästäsi myynnistä: unohda 10-30% komissiot. Mitä jos voisit saada parhaimmillaan 100% kaikesta tekemästäsi myynnistä?
 • Hyödynnä pientä seuraajamäärääsikun seuraajamääräsi on vielä pieni, seuraajasi kuitenkin arvostavat sua eri tavalla, mitä suurempia “tähtiä”. Sulla on mieletön mahdollisuus kommunikoida just omalla tyylilläsi ja luoda aitoa luottamusta heitä kohtaan.
 • Opetan sulle takuuvarmasti toimivan kaavan, jolla myyt ilman tyrkyttämistä Unohda kaikki tyrkyttävä myynti, kehnot postaukset ja “spämmääminen” - mulla on takuuvarmasti toimiva kaava, jolla teet myyntiä niin, ettei se edes näytä myynniltä. Tätä et saa muualta.

ESITTELYSSÄ

Minivalmennuksien someosaaja-ohjelma

Minivalmennuksien Minitimanttien® avulla ratkot seuraajiesi ongelmia, jolloin muutat heidät sun tosifaneiksi ja maksaviksi asiakkaiksi - teet kaiken ilman tyrkyttävää myyntiä, suurta seuraajamäärää tai äärimmäisen huonoja suurten yritysten yhteistyösopimuksia.

Täytä hakemus heti, pidän haun voimassa vain hetken


Me olemme ylpeitä omasta ohjelmastamme, josta hyödyt ruhtinaallisella tavalla:

 • Kun myyt ilman näkyvää myyntiä, sun ei tarvitse sortua ällöttävään tyrkyttämismyyntiin, jolloin sun myynti näyttää ihmisten auttamiselta, joka saa seuraajat tulemaan sun luo kuin itsestään 😍
 • Ohjelman kaava on kehitetty pienelle seuraajamäärälle (alle 10 000 seuraajaa), jolloin viestit parhaalla mahdollisella tavalla, joka kasvattaa tehokkaasti seuraajiesi luottamusta sua kohtaan, joka taas muuttaa sun suhtautumista niin, että alat näkemään pienen seuraajamääräsi enemmänkin ylpeyden aiheena kuin huonona asiana
 • Olemalla oma itsesi, sun ei tarvitse esittää mitään, joka tarkoittaa sitä ettei sulla ole enää koskaan kynnystä avata somea ja aloittaa julkaisujen tekemistä 🤳
 • Minitimanttien® avulla pääset tekemään yhteistyötä brändin kanssa, josta seuraajasi eivät vielä ole kuulleet muualta, jolloin lisäät seuraajiesi kiinnostusta sua kohtaan, koska heidän silmissään teet asioita erilaisella tavalla kuin useimmat somevaikuttajat 💎
 • Kaava on kehitetty seuraajamääräsi kasvattamiseen, jolloin seuraajamääräsi lähtevät kovaan kasvuun, jolloin pääset ottamaan somettamisessa askeleen seuraavalle levelille, joka avaa sulle paljon uusia ovia elämässä 🚪
 • Tiiviin yhteisön ansiosta sun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin, joka tarkoittaa sitä että voit aina kysyä apua ja saada tukea, jolloin sulle ei tuu koskaan enää motivaatiopulaa somettamiseen 🤝
 • Ilmaisen opetuksen avulla saat tuhansien eurojen arvoista opetusta täysin ilmaiseksi, jolloin sun ei tarvitse sijoittaa rahaa, vaan voit aloittaa tienaamisen suurilla (jopa 100%) komissioilla samantien 🤑💰

Miten ohjelma toimii?

 • 1. Vaihe

 • 2. Vaihe

 • 3. Vaihe

 • 4. Vaihe

Kaivetaan vahvuutesi esiin.

Kaivamme vahvuutesi esiin ja pääset yksinkertaisen tarkastuslistan avulla tsekkaamaan, että somettamisestasi löytyy “punainen lanka” ja kaikki on kunnossa aloitusta varten.Ja hei, jos ei olla vielä aiemmin tavattu:Mun nimi on Jani Rantala. Mä olen toiminut Turun alueella valmentajana jo neljän vuoden ajan.

Mä olen pyrkinyt elämässä aina eteenpäin, vaikka mikä tulisi eteen. Hain umpisurkeilla amispapereilla yliopistoon ja pääsin toisella yrittämällä sisään.

Yliopisto-opintojen ohella opiskelin Personal traineriksi ja aloin valmentamaan suoraan oman yrityksen kautta asiakkaita, kaikista varoituksista huolimatta (mun olis kuulemma pitänyt mennä ensin töihin jollekin muulle oppimaan).

Nyt mulla on ollut satoja tyytyväisiä asiakkaita, joita oon nähnyt kasvokkain Turussa. Lisäksi oon valmentanut netin kautta satoja ihmisiä onnistuneesti etävalmennuksen avulla.

Päätin kuitenkin nyt tehdä aimo harppauksen elämässä eteenpäin - en halunnut enää auttaa vain itse omia asiakkaitani, vaan haluan nyt auttaa myös muita auttamaan omiaan (somevaikuttajana sun kannattaa ajatella sun seuraajien olevan sun asiakkaita).

Tästä syystä olen viimeisen kahden vuoden ajan kouluttanut itseäni tuhansien eurojen edestä, jotta osaan myydä ja markkinoida paremmin verkossa. Niin sosiaalisessa mediassa kuin muuallakin.

Tämän uuden, palavan innostuksen ja tiedon turvin päätin luoda oman brändin, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä nopeilla, selkeillä ja käytännöllisillä Minitimantti® -minivalmennuksilla.

Niiden avulla säästää aikaa, energiaa ja rahaa. Jokainen Minitimantti® -minivalmennus on brändin mukainen, korkealaatuinen asiantuntijan oma taidonnäyte.

Jokainen niistä sisältää uniikin ongelmanratkaisutakuun ja täyden asiakaspalvelun tuen.

Miten tämä sitten liikuttaa sua? Etsin nyt sosiaalisesta mediasta kiinnostuneita ihmisiä mukaan yhteistyöhön - mutta en samalla tavalla, kuin muut tekevät.

Haluan nyt auttaa sua elämässä eteenpäin Minitimanttien® avulla.

Sen takia opetan sulle mitä tehdä, enkä vain tarjoa tuotetta myyntiin. Se tarkoittaa sitä, että saat pomminvarmoja tuloksia, eikä sua jätetä yhteistyössä vain oman onnen nojaan.

Minivalmennukset sivusto tulee kasvamaan voimakkaasti seuraavien vuosien aikana, joka tarkoittaa sitä, että erilaisia Minitimantteja tulee myyntiin tulevaisuudessa paljon.

Nyt sulla on mahdollisuus päästä mukaan ensimmäisten joukossa meidän someosaajiin. Meitä oli jo kourallinen ensimmäisessä ryhmässä ja seuraava ryhmä starttaa pian. Tää on todella ainutlaatuinen ja kertaluontoinen tilaisuus. Tulevaisuudessa tämä koulutus tulee olemaan maksullinen.

Mä olen maksanut tuhansia euroja tästä tiedosta ja tehnyt myös sen avulla tuhansia euroja verkossa. Sulla on kuitenkin nyt huikea mahdollisuus saada se ilmaiseksi.

Kun tuut mukaan meidän yhteisöön, tulet saamaan paljon mun osaamista, energiaa ja aikaa, jonka avulla kasvat someosaajaksi. Saat matkaoppaan, joka tekee aamusta iltaan töitä, joka päivä (kyllä, kirjoitan tätä lauantaina).

Miksi haluan auttaa sua ilmaiseksi? Minivalmennuksien missio on auttaa pienyrittäjiä ja pieniä somevaikuttajia. Me ollaan vain sen takia olemassa.

Täytä hakemus heti, niin otat askeleen eteenpäin. Kuulet webinaarissa lisää, mistä on tarkalleen kyse.

Lähetän erillisen webinaarikutsun sulle, jos huomaan hakemuksestasi sen saman “nälän- ja turhautumisentunteen”, jota oon itsekin kokenut. Tällä tarkoitan sitä energiaa, jonka tarviit, että saat asiat oikeasti muuttumaan omassa elämässäsi.

Sun täytyy kokea nykyinen tilanne riittävän huonoksi, jotta sulla on oikeasti paloa muuttaa asioita isolla tavalla.

Jos olet vain mukavuusalueellasi kokoajan, et saa asioita aikaan elämässä. 

Meillä on yhteisö, jossa saat tukea ja apua matkallasi someosaajaksi. Me ei jätetä sua yksin.

Riittävällä turhautumisentunteella on MIELETÖN VOIMA muuttaa asioita parempaan päin. Kun kanavoit sen oikeisiin asioihin, saat oikoreitin elämässä eteenpäin. Mä näytän sulle ne oikeat asiat, joihin sun täytyy keskittyä. 🔥

Tuota paloa kannattaa oikeasti hyödyntää. Sillä saa isoja muutoksia aikaiseksi.

Mutta nyt! Hakemuksen täyttämisessä menee sulta vain 10-15min aikaa. Sen täyttämine on yksinkertaista. Täytä se nyt rauhassa.

Jos sulla on kuitenkin vielä kysyttävää, selaa sivua alaspäin. Löydät varmasti vastaukset yleisimpiin kysymyksiisi.

Jään odottamaan innolla sun hakemustasi.

Nyt sulla on mahdollisuus palata entiseen tai ottaa askel kohti meidän yhteisöä ja kasvamista someosaajaksi.

Sä päätät.

Ystävällisin terveisin,

Jani Rantala
Minivalmennukset-sivuston perustaja


"Kuvittele se tunne, kun tienaat joka kuukausi somettamisellasi rahaa ja seuraajasi kiittävät sua ylväästi saamastaan avusta?"

"Tai miltä tuntuu, kun saat vihdoin seuraajamäärän huimaan kasvuun ja huomaat lopulta saavasi sulle kuuluvan palkinnon kaikesta aiemmasta yrittämisestä? - Se on mahdollista Minivalmennuksien someosaaja-ohjelman avulla"

“Jos sulla on into muuttaa somettaminen rahaksi, niin sun täytyy seurata sitä tunnetta - vain niin voit elää onnellista elämää, koska tällöin pääset toteuttamaan unelmia, jotka saa sut syttymään”


Kuvittele nämä tilanteet ja tunteet omalla kohdallasi:

Saat enemmän vapautta elämääsi

Kun rakennat tulovirtoja useammasta eri paikasta, sun ei tarvitse enää olla vain “yhden kortin varassa”. Pienistä puroista muodostuu suuri joki. Kun tienaat somettamisella ylimääräistä rahaa ja opit uusia taitoja, olet tulevaisuudessa myös vapaampi valitsemaan päivätyösi. Sun tulevaisuus ei ole enää vain työnantajasi päätöksien armoilla, vaan pääset ottamaan ohjakset omasta elämästäsi.

Saat tuhansien eurojen arvoisen kaavan “hopeatarjottimella”

Mä olen ottanut valmiiksi jo taloudellisen riskin, kun sijoitin tuhansia euroja rahaa moniin koulutuksiin. Oon yhdistänyt sulle valmiiksi niistä olennaisimmat asiat ja lisännyt pari omaa oivallusta, jotta pääset mahdollisimman nopeasti tienaamaan ilman turhautumisia tai pähkäilyä.

Saat kehuja ja kiitosviestejä somettamisesta.

Kun autat ihmisiä, et voi olla saamatta heidän pyyteettömiä kiitoksia osaksesi. Tämä on myös mun “suola” valmentajana - ilman sitä en varmasti jaksaisi valmentaa. Kiitosten kuuleminen tuntuu mielettömän hyvältä joka kerta.

Kun mietit myöhemmin, miten ansaitset tämän kaiken.

Tämä mahdollisuus voi olla sulle se isoin yksittäinen tekijä, kun myöhemmin mietit, miten pääsit eteenpäin elämässä. Sun täytyy ottaa se ensimmäinen askel nyt heti. Koska et tuu olemaan koskaan valmis omasta mielestäsi.

Kuulut yhteisöön, jonka innostus tarttuu

On olemassa sanonta: “Show me your friends and I show your future” ja se tarkoitaa sitä, että ne kenen kanssa vietät aikaa, vaikuttavat vääjäämättä tulevaisuuteesi. Kun ympärilläsi on inspiroivia ja osaavia ihmisiä, et voi olla oppimatta ja innostumatta.

Myynnistä tulee sun paras kaveri, etkä pelkää sitä enää.

Oot saattanut törmätä huonoon myyntiin, jonka takia sulle on jäänyt huonot mielikuvat myymisestä. Pääset rikkomaan nämä väärät ajattelumallit ja todistamaan omin silmin, miten myyntiä voi tehdä niin, ettei se edes näytä myynniltä, vaan ihmisten auttamiselta.

“Mä oon niin varma, että tämä toimii sun kohdalla, et annan sulle takuun: tuut tienaamaan ensimmäisen kahden viikon aikana koulutuksen jälkeen ensimmäiset eurosi. Jos et tässä ajassa ole tienannut mitään, maksan sulle 500 euroa tilillesi.”

100% TAKUULLA.Näetkö nyt, miten varma oon tästä? Mulla ei tee edes tiukkaa luvata sulle tuota takuuta, koska tiedän, että tämä toimii. Sun täytyy vain ottaa ensimmäinen askel ja hypätä rohkeasti mukaan nyt.Tää on mun lupaus siitä, että sun kannattaa oikeasti toimia nyt.


Saatat pohtia vielä näitä kysymyksiä:

Kuinka paljon tarvitsen tähän aikaa?

Kaikki on suunniteltu niin, että voit tehdä tätä päivätyösi ohessa. Voit olla osa-aikatyössä, yrittäjä, opiskelija tai työtön, kaikki käyvät. Pääasia on, että sulla on paloa lähteä tekemään asioita somessa. 

Me tehdään asioita fiksusti niin, että sulla jää aikaa myös muuhun. Kaikki tapahtuu verkossa aika- ja paikkariippumattomasti. Voit edetä omaan tahtiin.

Jos jotain lukuja halutaan heittää ilmoille, niin se tuntimäärä mitä käytät tällä hetkellä somettamiseen riittää mitä luultavammin.

 

Sitooko tämä mua johonkin?

Haluan vain tosissaan olevia ihmisiä mukaan. Ei ole kenenkään etu, että tuhlaamme molempien aikaa sillä, että teemme asioita "sinnepäin". Haluan tähän mukaan ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään töitä paremman tulevaisuuden eteen.

Tästä syystä teemme 3 kuukauden sopimuksen, joka käytännössä ei sido sua muulla tavalla kuin sillä, että pyrit edistämään yhteistyötämme olemalla aktiivinen. Se on samalla myös mun lupaus siitä, että saat mun täyden huomion, tuen ja osaamisen ilmaiseksi 3 kuukaudeksi eteenpäin.

Voit hyvin tehdä töitä kenelle tahansa yhteistyömme aikana, meillä ei ole mitään kilpailukieltosopimuksia, jotka ovat usein yleisiä tällaisissa sopimuksissa.

Ohjelman tarkoitus ei ole, että jätät päivätyön tai lasket kaiken ohjelman varaan. Ohjelman tarkoitus on antaa sulle oikoreitti someosaajaksi, jollaiseksi voit kasvaa tulevaisuudessa, kun otat ensimmäisen askeleen nyt.

 

Voinko jutella vielä henkilökohtaisesti kanssasi?

Tottakai voit. Sitä itseasiassa haluankin. Nyt kuitenkin ensimmäinen askel on täyttää hakemus, jossa kerrot vapaasti itsestäsi ja siitä, miksi haluat mukaan. Jos olet sellainen henkilö jota etsin, otan suhun yhteyttä.

Lähetän kaikille jatkoon päässeille hakijoille erillisen webinaarikutsun, jossa käymme vielä läpi ohjelman sisällön 60 minuutissa ja voit kysyä mitä tahansa kysymyksiä.

Vasta sen jälkeen teemme yhteistyösopimuksen, jos päätät lähteä mukaan. Voit lukea sopimuksen rauhassa läpi ja tarvittaessa näyttää kenelle vain, ennen kuin allekirjoitat.

Yhteistyösopimuksemme on asiantuntevan lakitoimiston laatima ja niissä on otettu huomioon kaikki sopimusoikeudelliset asiat ja ne on solmittu molempien osapuolien etujen mukaisiksi.

 

Miksi en ole kuullut tästä ennen?

Minivalmennukset aloitti toimintansa vuonna 2021 toukokuun lopulla. Lähdin rakentamaan Minivalmennuksia niin sanotusti "tyhjästä", joten kasvamme askel askeleelta suuremmaksi. Meillä ei ole vielä käytössä isoja markkinointibudjetteja, joiden avulla näkisit mainokseme jokapaikassa. Me olemme enemmänkin "löytö", niin kuin someosaajamme ovat meitä kutsuneet. 

 

Miksi koulutus on ilmainen?

Minivalmennuksien missio on auttaa pienyrittäjiä ja pieniä somevaikuttajia. Me teemme tärkeää yhteiskunnallista työtä ja haluamme edistää yrittäjyyttä Suomessa. Meidän mielestä yrittäjyys tarjoaa parhaimmillaan vapauden toteuttaa itseään ajasta ja paikasta riippumatta. Haluamme siksi auttaa sua kasvamaan ja kukoistamaan somevaikuttajana.

Saamasi koulutus on satojen, ellei jopa tuhansien eurojen arvoista. Saat sen nyt toistaiseksi ilmaiseksi, mutta myöhemmin pyydämme siitä rahaa. Koulutus on ehdottomasti rahanarvoinen, koska sen avulla voit tehdä lisää rahaa.

 

Miksi haet mua mukaan tähän?

Meidän mielestä Affiliate-verkostot tai somevaikuttajaverkostot eivät kuulu yhteistyöyrityksien ja somevaikuttajien väliin. Ne vievät vain turhaan rahaa komissioista ja hankaloittavat yhteistöiden solmimista.

Me uskomme siihen, että yritys (tässä tapauksessa Minivalmennukset) ja somevaikuttaja (tässä tapauksessa sinä) voivat tehdä erinomaista yhteistyötä ilman turhia välikäsiä. Lisäksi haluamme auttaa vain pieniä somevaikuttajia. Emme ota yli 10 000 seuraajaa omaavia somevaikuttajia mukaan ohjelmaan.

Onko tähän joku "koira haudattuna"?

Tyypillisesti (oikeastaan aina) tämän tyylisissä sopimuksissa sut sidotaan mukaan toimintaan ja pahimmillaan sulta kielletään muut yhteistyöt.

Me uskotaan vilpittömästi siihen, ettei hyvät yhteistyöt synny pakottamalla. Me halutaan someosaaja-ohjelman tarjoavan sulle enemmän mitä se ottaa. Me haluamme edistää sun vapautta, eikä sitoa sua mihinkään.

Me ollaan niin varmoja tämän ohjelman hyödyllisyydestä sulle, että tiedetään sun haluavan jatkaa, koska saat tuloksia. Meillä ei ole mitään tarvetta tai halua pitää sua väkisin mukana toiminnassa - se ei ole kenenkään etu.

 

Voinko pyytää myös ystävääni mukaan?

Ehdottomasti voit! Se olisi tosi hauskaa. Itseasiassa myöhemmin tulemme avaamaan hakuja ainoastaan someosaaja-ohjelmaan osallistuneiden ystäville. Toistaiseksi otamme vielä mukaan hakemuksella, mutta myöhemmin ainoastaan ystäväsuosituksien kautta. Joten auta ystävääsi ja pyydä myös häntä kirjoittamaan hakemus.

 

Nyt on sun aika toimia.

Jätä hakemus ja lähetän sulle webinaarilinkin, jossa kerron jo heti kaksi todella paljon kiitosta saanutta vinkkiä somevaikuttamiseen, jotka voit ottaa käyttöön samantien.

 • 1. vaihe

 • 2. vaihe

 • 3. vaihe

 • 4. vaihe

Täytä hakemus.

Hakemuksen täyttämiseen menee vain noin 10-15min aikaa.


Saatat vielä pohtia "onko tämä varmasti minulle?"


Me haluamme sut mukaan, jos

 • Olet kiinnostunut somevaikuttamisesta ja haluat auttaa seuraajiasi heidän ongelmissaan, kasvattaen samalla seuraajamäärääsi ja tienaten myös rahaa
 • Toimit sellaisella tavalla, josta paistaa sun aito intohimo ja halu auttaa muita ihmisiä
 • Haluat yhteisöön, jonka innostus tarttuu ja jossa voit olla täysin oma itsesi - niin hyvineen kuin huonoineen hetkineen
 • Olet valmis tekemään töitä sen eteen, jotta voit kasvaa timanttiseksi someosaajaksi

Tämä ei ole sulle, jos

 • Haluat opetella kaiken itse kantapään kautta ja ryhtyä äärimmäisen huonoihin yhteistöihin suurien vaikuttajaverkostojen kanssa
 • Olet valmis luopumaan vapaudestasi ja sitoutumaan vaikuttajaverkostojen toimintaan pitkillä ja hankalilla sopimuksilla
 • Haluat tehdä yritysyhteistyötä niin kuin kaikki muutkin vaikuttajat, jolloin seuraajasi pitävät sua "yhtenä monista"
 • Haluat tuloksia epärealistisella tavalla samantien, ilman että olisit valmis tekemään töitä niiden eteen yhteisössämmeKertauksena vielä, miten Minivalmennuksien someosaaja-ohjelma tulee muuttamaan elämääsi:


 • Kun myyt ilman näkyvää myyntiä, sun ei tarvitse sortua ällöttävään tyrkyttämismyyntiin, jolloin sun myynti näyttää ihmisten auttamiselta, joka saa seuraajat tulemaan sun luo kuin itsestään 😍
 • Ohjelman kaava on kehitetty pienelle seuraajamäärälle (alle 10 000 seuraajaa), jolloin viestit parhaalla mahdollisella tavalla, joka kasvattaa tehokkaasti seuraajiesi luottamusta sua kohtaan, joka taas muuttaa sun suhtautumista niin, että alat näkemään pienen seuraajamääräsi enemmänkin ylpeyden aiheena kuin huonona asiana
 • Olemalla oma itsesi, sun ei tarvitse esittää mitään, joka tarkoittaa sitä ettei sulla ole enää koskaan kynnystä avata somea ja aloittaa julkaisujen tekemistä 🤳
 • Minitimanttien® avulla pääset tekemään yhteistyötä brändin kanssa, josta seuraajasi eivät vielä ole kuulleet muualta, jolloin lisäät seuraajiesi kiinnostusta sua kohtaan, koska heidän silmissään teet asioita erilaisella tavalla kuin useimmat somevaikuttajat 💎
 • Kaava on kehitetty seuraajamääräsi kasvattamiseen, jolloin seuraajamääräsi lähtevät kovaan kasvuun, jolloin pääset ottamaan somettamisessa askeleen seuraavalle levelille, joka avaa sulle paljon uusia ovia elämässä 🚪
 • Tiiviin yhteisön ansiosta sun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin, joka tarkoittaa sitä että voit aina kysyä apua ja saada tukea, jolloin sulle ei tuu koskaan enää motivaatiopulaa somettamiseen 🤝
 • Ilmaisen opetuksen avulla saat tuhansien eurojen arvoista opetusta täysin ilmaiseksi, jolloin sun ei tarvitse sijoittaa rahaa, vaan voit aloittaa tienaamisen suurilla (jopa 100%) komissioilla samantien 🤑💰

"Muuta elämäsi suuntaa kertaheitolla - ratkaisu on tarjottu sulle nokan eteen, sun täytyy vain painaa nappia"

P.S.: Jos sulle kuitenkin heräsi vielä kysyttävää hakemisesta, lähetä mulle viestiä osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi ja kerron vielä lisää.

P.P.S: Hakemuksen täyttäminen ei sido sua mihinkään. Suosittelen, että täytät hakemuksen, vaikka sulla olisi vielä kysyttävää. Saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi joko webinaarissa tai lähettämällä mulle viestiä hakuprosessin yhteydessä.

P.P.P.S. Pidämme haun auki vain rajallisen ajan. Täytä hakemus jotta varmistat paikkasi. Otamme vain rajallisen määrän someosaajia kerrallaan.

P.P.P.P.S: Kiitos ajastasi. Se on arvokasta.

Jos mieleesi tuli ystävä, joka voisi kiinnostua tästä, auta häntä jakamalla tämä sivu hänelle

Voit myös kysyä tai kommentoida Facebook-tunnuksilla:

>