"Näin käynnistät TEHOKKAAN RASVANPOLTON ILMAN rajoittavia ja vaarallisia dieettejä... jopa VAIN VIIKOSSA, VAIKKA et laskisi ruokien kaloreita tai makroja"

YKSILÖLLISEEN elämäntapamuutokseen tähtäävän moniammatillisen verkkovalmennuksen avulla tiedät aina KUINKA PALJON ja MITÄ RUOKAA sun tulee syödä jotta POLTAT RASVAA joka ikinen päivä 

Valmennuksen jokainen yhteislähtö on myyty loppuun ennen ilmoittautumisajan sulkeutumista! Ole valmiina, ilmoittautuminen aukeaa seuraavaksi 1.1.2022 klo 8!


En välitä kuinka monta kertaa olet yrittänyt laihduttaa, tämä uusi ennennäkemättömän monipuolinen valmennus ratkaisee ongelmiasi paremmin kuin mikään muu aiemmin kokeilemasi - TULOSTAKUULLA.

Tiesitkö, että JOPA 90% kaikista laihduttajista palaa rajoittavan dieetin jälkeen asteittain takaisin entiseen painoonsa (ja osa jopa lihoaa entistä suuremmaksi!)


Olet saattanut kokeilla jo lukuisia erilaisia keinoja pysyvään painonhallintaan...

...Ja tässä sitä taas olet tällä sivulla jälleen etsimässä vastausta tähän ikuisuusongelmaasi?

Epäilyksesi laihduttamista kohtaan on käsinkosketeltavaa. Pystyn tuntemaan sen tänne asti, vaikka tuskin olemme edes vielä tavanneet.

Pystytkö samaistumaan tähän:

❓ Aloitat tiukan haasteen, kuntokuurin tai dieetin, jota pystyt seuraamaan 3-6 viikon ajan, kunnes päätät lopulta luovuttaa motivaatiopulan takia... tai myöhemmin viimeistään 12 viikon kohdalla, kun arki tuo omat haasteensa mukaan

❓ Löydät itsesi tasaisin väliajoin uudesta valmennuksesta, joka lupaa lyhyessä ajassa näyttäviä tuloksia, jos vain lopetat lempiruokiesi syömisen ja aloitat kalorien laskemisen

❓ Kiireinen ja stressaava arki vie voimasi, etkä löydä keinoja sovittaa terveellistä syömistä, itsestä huolehtimista ja säännöllistä liikuntaa arkeesi kestävällä tavalla

Vaikka emme ole vielä tavanneet, olen auttanut satoja kaltaisiasi asiakkaita oikeassa elämässä. Olen myös itse nähnyt ja kokenut saman tilanteen, jossa olet tällä hetkellä.

Nimittäin kestävä painonhallinta vaatii paljon muutakin, kuin vain yksittäisiä ruokavalioita tai treeniohjelmia.

Haluan, että pohdit tätä seuraavaa vakavasti hetken ajan. Olen tosissani.

-> Tiesitkö, että jokainen laihduttaminen ja sen jälkeinen uudelleen lihoaminen ALTISTAA kehoasi keräämään rasvaa tulevaisuudessa entistä helpommin, tehden sun pysyvästä painonhallinnasta kokoajan EPÄTODENNÄKÖISEMPÄÄ?

 Tämä on VALTAVA ongelma, josta on myös aivan selkeää tutkimusnäyttöä. Jokainen rajoittava dieetti ja epäonnistunut laihdutusyritys tekee lopulta vain peruuttamatonta vahinkoa kehoosi, vaikka pyritkin vain korjaamaan ongelmaa.

 Ruokien liiallinen rajoittaminen, jatkuva kalorien laskeminen, itsensä pakonomainen seuraaminen peilistä ja vaa'alla altistavat sua häiriintyneeseen syömiskäyttäytymiseen, joka voi lopulta johtaa jopa syömishäiriöön (joka on VAKAVA ja PITKÄKESTOINEN sairaus, jota et halua riesaksesi!).

Jos olet aiemmin epäonnistunut rajoittavien dieettien kanssa, se EI ole sun syy. Ne EIVÄT ole loppuelämän kestäviä ratkaisuja painonhallintaan. Sä ANSAITSET paljon parempaa.

Tässä on ongelma, jonka kanssa painit tällä hetkellä: et löydä painonhallintaan pysyvää ratkaisua, jonka takia seuraat jatkuvasti erilaisia lyhytkestoisia ja rajoittavia dieettejä, tartut lyhytaikaisiin HAASTEISIIN tai etsit pikaratkaisuja suurempaan ja monimutkaiseen ongelmaan - joka on PYSYVÄ ja TERVEELLINEN painonhallinta.

Joka tarkoittaa sitä, että vaikka haluatkin korjata tilannetta paremmaksi, teetkin lopulta itsellesi vain hallaa. Altistat kehoasi keräämään rasvaa entistä helpommin, jonka lisäksi olet päivä päivältä lähempänä syömishäiriön puhkeamista. Joka tarkoittaa sitä, että unelmasi kauniista, terveestä, hyvinvoivasta ja energisestä kehosta sekä mielestä on kokoajan EPÄTODENNÄKÖISEMPÄÄ kohdallasi.

Jolloin AHDISTAVAT hetket vaatekaupan sovituskopissa, uimarannalla kävellessä, lääkärin vastaanotolla, vaatteiden sovitusrumban aikana ennen ulos lähtöä ja jatkuva epävarmuus deittaillessa, jäävät pysyviksi tunteiksi elämääsi. Herkkujen ahmimisen jälkeisestä ahdistuksesta ja itseinhosta tulee pysyvä osa arkeasi, joka nakertaa itsetuntoasi kokoajan pienemmiksi murusiksi. Kun sulla ei ole toimivia työkaluja, kehosi jatkaa lihoamista vuosi vuodelta suuremmaksi ilman, että voisit tehdä asialle yhtään mitään (vaikka paino välillä putoaisikin VÄLIAIKAISESTI rajoittavien dieettien avulla!).

-> ONNEKSI SUN EI TARVITSE TYYTYÄ TÄHÄN - esittelyssä ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA, moniammatillinen ja vuoden kestävä verkkovalmennus, jonka ainoa päämäärä on tehdä sun painonhallinnasta TEHOKASTA JA PYSYVÄÄ - TERVEELLÄ ja SALLIVALLA tavalla ✅

"Olen ollut hirmu tyytyväinen kun löysin tämän valmennuksen muiden joukosta, niitähän on ihan hirmuisesti tänä päivänä. Tässä valmennuksessa kuunnellaan ihmistä, mitä se haluaa ja tarvitsee, ei pakoteta tekemään, jos ei halua tai pysty.

Tässä valmennuksessa arvostetaan ihmistä sellaisena kun hän on. Ei ole kiire mihinkään ja tähdätään tulevaisuuteen, ei välittömään muutokseen.

3 lähteestä kerätty ruoka on huippu idea, koska siinä ei pakoteta kaalilinjalle, eikä kielletä mitään. Tyhmiin ja itsestäänselviin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen, eikä koskaan tule tyhmä olo kun kysyy jotain"

Miia

1. Ryhmäläinen

"Olen ollut tyytyväinen tämän valmennuksen laajuuteen. Ruokareseptejä on TODELLA monipuolisesti ja valmennuksen aikana on voinut kysyä mitä vaan ja aina on saanut kattavan vastauksen. Valitsin tämän valmennuksen, koska tämä vakuutti minut heti ensimmäisistä "mainospuheista" lähtien. Erilainen lähestyminen verraten moneen muuhun valmennukseen. Voin suositella valmennusta kenelle vain!"

Milla

1. Ryhmäläinen

"Erityisen tyytyväinen olen ollut ruokavalioon ja sen joustavuuteen. Mahtavaa on ollut myös se, että asiat perustellaan ja selitetään. Sekä vielä iso plussa henkilökohtaisesta avusta. Valitsin tämän valmennuksen sen vuoksi, että kyseessä ei ole pikadieetti. Voin suositella tätä valmennusta oikeastaan kenelle tahansa, jolla on tarvetta elämäntapojen parantamiseen"

Anniina

1. Ryhmäläinen

Suoraan sanottuna tämä valmennus ei ole kaikille, nimittäin keskitymme tässä valmennuksessa myös muuhunkin kuin vain ravintoon ja liikuntaan


Meidän mielestä onnistunut elämäntapamuutos rakentuu näistä tekijöistä:Riittävästä ja laadukkaasta yöunesta

Yöuni on kaiken perusta. Kaikki lähtee riittävästä ja laadukkaasta yöunesta. Ilman sitä treenaamisesi on yhtä tuskaa, herkkuhimosi on jatkuvaa ja kiukuttelusi pilaa ihmissuhteesi niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Yksilöllisestä ruokavaliosta

Kehomme vastustaa aina rasvanpolttoa, jolloin ainoa keino tehdä TEHOKKAITA ja NÄYTTÄVIÄ tuloksia on säädellä ruokavaliotasi edistymisesi perusteella - jolloin teet kehon kanssa yhteistyötä, etkä yritä sotia sitä vastaan.

Riittävästä aktiivisuudesta

Liikettä on tultava päivään jollain tapaa. Liikuntamuodolla ei ole väliä, pääasia on että teet sitä mistä pidät. Tällöin voit säätää omien liikuntasuorituksien määrää, kestoa ja tehoa, jotta voit tehdä kehosi kanssa yhteistyötä kun haluat laihtua. Sen sijaan, että yrittäisit sotia sitä vastaan.

Stressinhallintataidoista

Stressi on kehon pahimpia vihollisia rasvanpoltossa. Stressinlähteitä voi olla erilaisia, eikä keho osaa tunnistaa tai eritellä niitä. Stressi vaikeuttaa rasvanpolttoa lukuisilla erilaisilla tavoilla. Stressinhallintataitoja voi opetella, jolloin saat niskalenkin stressistä ja hallitset tilannetta.

Taloudenhallintataidoista

Kun laskupinot erääntyvät ja kun ruokakaupassa vierähtää tuplasti kauemmin aikaa laskurin kanssa laskien ja ynnäillen, vaikeuttaa se rasvanpolttoa oleellisesti. Omaa taloutta voi oppia hallitsemaan vaikka olisi kurjempikin tilanne. Tärkeintä on muuttaa suuntaa SAMANTIEN, eikä huomenna.

Toimivasta parisuhteesta

Tiesitkö, että kumppanisi vaikuttaa suhun hyvinkin monella tapaa täysin tiedostamattasi? Se on tutkimuksissa osoitettu. Sen takia hyvinkin suurta osaa elämäntapamuutoksissa onnistuneita ihmisiä yhdistää kumppanin samanaikainen elämäntapamuutos tai vahva kannustaminen ja myötäeläminen. Toimimattomaan parisuhteeseen on saatavilla apua, eikä kaikkea tarvitse yrittää selvittää yksin.

Terveistä ihmissuhteista

Me ihmiset olemme sosiaalisia olentoja. Jokainen meistä - enemmän tai vähemmän. Oletko lukenut koskaan pitkän elämän eläneiden ihmisten viimeisimpiä mietteitä? Hyvinkin montaa heistä yhdistää se, että he toivoivat voineensa viettää enemmän aikaa läheistensä kanssa. Ihmissuhdetaidot ovat taitoja, joita voidaan opetella. Terveet ihmissuhteet myös tutkitusti edistävät terveyttä ja hyvinvointia, auttaen painonhallinnassa.

Terveestä itsetunnosta

Tervettä itsetuntoa on se, että osaa pitää puoliaan ja ajatella ensin omaa parastaan. Vain silloin on mahdollista olla oma paras versio itsestään myös muille. Lentokoneen hätätilanneohjeistuksessa ohjataan ensin huolehtimaan vain itsestään. Miksi? Koska vain silloin voit auttaa myös toisia, kun olet itse kunnossa. Itsetuntoa on mahdollista rakentaa paremmaksi mm. onnistumisien avulla.

Hyvinvoivasta ihosta 

Tiesitkö ihon olevan osa elimistösi puolustusjärjestelmää? Se tarkoittaa sitä, että terve ja hyvinvoiva iho edistää vastutuskykyäsi sen lisäksi, että se näyttää hyvältä. Vain terve ja hyvinvoiva elimistö voi polttaa rasvaa optimaalisella tavalla.

Kauniista hiuksista

Hiukset ovat naisen kruunu, eikö? Jos koet kampaajakäynnin jälkeen hyvää oloa ja onnentunteita, ne edistävät myös rasvanpolttoasi. Vain hyvinvoiva keho ja mieli voi polttaa rasvaa optimaalisella tavalla. Hiustenhoitoa voi myös opetella itse ammattilaisen ohjeistuksien avulla.

Pään kääntävästä tyylistä

Oletko tuskaillut vaatevalintojen kanssa? Mistä saa kestäviä, tyylikkäitä ja edullisia vaatteita? Mitä pitää huomioida kun keho muuttuu laihtumisen myötä? Istuvat vaatteet ovat hyvin monen motivaattori jatkaa rasvanpolttoa, koska lempivaatteisiin pukeutumisen tunnetta on vaikea voittaa.

Mielen hyvinvoinnista

Keho ja mieli ovat aina yhtä. Me ihmiset olemme kokonaisuuksia. Omaa mielen hyvinvointia tulee varjella ja edistää kaikin mahdollisin keinoin. Apua kannattaa hakea aina heti jos siltä vähäänkään tuntuu. Myös mielenhallintaitoja ja työkaluja voi opetella ammattilaisen ohjeilla itsenäisesti silloin, kun akuuttia hätää ei ole. Vain hyvinvoinva keho ja mieli voi polttaa rasvaa optimaalisella tavalla.

Hyvästä seksistä

Seksuaalisuus on erottamaton osa ihmisyyttä. Sillä on mieletön määrä erilaisia hyviä vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Myös omaa seksuaalisuutta on mahdollista tutkia ja uusien kokemuksien etsiminen voi olla kutkuttavaa puuhaa. Seksi on myös mitä parhainta hyötyliikuntaa, jonka avulla myös rasvakin palaa.

Itselle sopivasta kosmetiikasta

Nykyään meikkejä on mitä erilaisempia ja kosmetiikkaakin sitäkin enemmän. Taitoa on erottaa itselle sopivat tuotteet valintojen viidakosta. Kun ehostaudut niin, että lähdet ovesta leuka ylhäällä ja valmiina uuteen päivään, edistää se myös pystyvuuden tunnettasi ja sitä kautta rasvanpolttoasi. Vain hyvinvoinva keho ja mieli voi polttaa rasvaa optimaalisella tavalla.

Eläimen hyvinvoinnista

Jokainen eläimen omistaja varmasti tietää sen tunteen, mitä oma lemmikki voi parhaimmillaan antaa. Pyyteetöntä rakkautta ja iloa omaan elämään, joka edistää omaa hyvinvointia. Silloin sitä haluaa antaa myös takaisin. Ammattilaisen oppien avulla on mahdollista opetella ymmärtämään omaa rakasta lemmikkiä kokoajan paremmin.

Toimivasta urasta

Oletko koskaan ajatellut, miten paljon työskentely vie aikaa elämästäsi? Ja sitä et saa koskaan takaisin. Sen vaikutus rasvanpolttoon ja hyvinvointiisi on myös valtava. Joskus ainoa este sille, ettet voi tavoitella haluamaasi uraa on yksinkertaisesti tiedon- ja ohjauksen puute. Joskus sokaistumme omaan tilanteeseen, emmekä näe ulospääsyä, vaikka se on kokoajan olemassa.


Syytätkö vielä itseäsi siitä, ettet ole onnistunut pelkästään rajoittavilla dieeteillä ja kuntokuureilla?

 • Kun nukut hyvin, et joudu taistelemaan jatkuvasti herkkuhimoja vastaan joka tarkoittaa sitä, ettet joudu syyttelemään enää itseäsi herkkujen ahmimisen jälkeen
 • Kun syöt yksilöllisen ruokavalion avulla, tiedät joka päivä mitä ruokia syöt ja miten paljon, jotta poltat rasvaa eikä sun tarvitse enää ynnäillä kaloreita tai makroja yhteen
 • Kun liikut selkeiden ja käytännöllisten ohjelmien mukaan, sun ei tarvitse liikkua niin kovaa tai useasti, vaan pienempikin määrä riittää onnistuneeseen rasvanpolttoon
 • Kun opit käyttämään työkaluja stressinhallintaan, sun ei tarvitse enää kärvistellä stressin kourissa ja suuttua pikkuasioista muille, vaan voit oppia hallitsemaan tilannetta päivä päivältä paremmin
 • Kun opit taloudenhallintataitoja, säästä jatkuvasti enemmän rahaa, jonka turvin voit tehdä arjestasi huolettomampaa ja välttää ahdistavat hetket laskupinojen kanssa - jolloin sulle jää myös enemmän aikaa keskittyä elämäntapamuutokseen.
 • Kun saat työkaluja parisuhteen rakentamiseen, voit rakentaa puolisosi kanssa ihmissuhteestanne ikimuistoisen ja kadehdittavan, jonka voimalla jaksat kiireisessä ja stressaavassa arjessa - jolloin sulle jää myös enemmän energiaa keskittyä elämäntapamuutokseen.
 • Kun pääset kehittämään ihmissuhdetaitojasi, voit rakentaa omaa verkostoasi suuremmaksi ja laadukkaammaksi, joka nostaa hyvinvointiasi ja tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia niin työelämässä kuin vapaa-ajalla jolloin pääset tutustumaan uusiin ihmisiin uutena itsenäsi.
 • Kun tutustut omaan itseesi paremmin ja lähdet rakentamaan itsetuntoasi, tulee se vahvistamaan jokaista elämäsi osa-aluetta paremmaksi, jolloin sun ei tarvitse enää suostua kaikkeen ja stressata siitä, mitä muut miettivät tai sanovat tekemisistäsi - jolloin sulle jää enemmän energiaa elämäntapamuutoksen toteuttamiseen.
 • Kun löydät toimivat ihonhoitorutiinit ja tuotteet ihollesi, voit hymyillä peilistä sädehtien ja vastustuskykysikin on parempi taudinaiheuttajia vastaan - jonka lisäksi saat lisää motivaatiota onnistua elämäntapamuutoksessa, koska haluat yhdistää myös tavoitevaatteesi uuteen olemukseesi
 • Kun löydät toimivia hiustenhoitorutiineja ja tuotteita hiuksillesi, voit tuntea sen saman säkähdyttävän tunteen minkä saat omalta kampaajaltasi - ja nähdä miten hyvin se pukee sua tavoitevaatteidesi kanssa
 • Kun pääset pukeutumaan just sulle istuviin kauniisiin ja kestäviin vaatteisiin, voit nauttia jokaisesta kauppareissusta ja pakollisesta arjen menosta, kun tiedät näyttäväsi päät kääntävän hyvältä - niin vaatteet päällä kuin ilman
 • Kun pääset harjoittelemaan mielen taitoja, pystyt kääntämään epätoivoiseltakin tuntuvat tilanteet voitoksi, jolloin sun ei tarvitse enää tukeutua jatkuvasti vain muiden apuun, vaan voit ottaa ohjakset omasta tilanteestasi ja onnistua viimein elämäntapamuutoksessa
 • Kun pääset tutkimusmatkalle omaan seksuaalisuuteen, voit löytää uusia kutkuttavia seikkailuja ja puolia itsestäsi, jonka ansiosta nostat itsetuntoasi, hyvinvointiasi ja teet elämästä nautittavampaa uudessa kehossasi
 • Kun opit ymmärtämään paremmin lemmikkiäsi, pääset antamaan ja saamaan sitä samaa pyyteetöntä rakkautta ja iloa, jota lemmikkisi on valmis sulle jakamaan, jolloin luot arkeen säkenöiviä hetkiä - ja alat näkemään myös pakolliset lenkitykset oivana rasvanpolttolenkkeinä
 • Kun opit näkemään erilaisia uramahdollisuuksia ja löytämään piileviä kykyjä itsestäsi, voit tavoitella juuri sitä uraa josta vielä mahdollisesti vain unelmoit, etkä enää näe pelkästään umpikujia tai suljettuja ovia - jollioin elämäntapamuutoksesikin on helpompaa, kun voit viimein keskittyä enemmän myös itseesi

Me ihmiset ollaan kokonaisuuksia ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi sun kannattaa ajatella myös sun rasvanpolton onnistuvan sitä paremmin, mitä useampi osa-alue elämässäsi on kunnossa (ja mitä useampaan voit itse vaikuttaa omalla toiminnallasi!).


Kuka mä sitten olen kertomaan sulle näistä asioista? Miksi sun pitäisi uskoa mua? Anna kun kerron sulle nopeasti.


Jani Rantala  //  Minivalmennuksien perustaja

Aloitin oman matkani kehonkoostumuksen muokkaamisessa vuonna 2005. Rakastuin ulkomuotoni muokkaamiseen täysin. Se oli kutkuttavaa nähdä peilistä oman työn tulokset ja kuulla samaan aikaan muiden huomionosoituksia ja kehuja.

Sen jälkeen olen 16 vuoden ajan pyrkinyt muokkaamaan omaa ja muiden kehoa päät kääntävään muotoon, edistäen samalla myös mielen hyvinvointia.

Vuosien aikana kuitenkin havahduin ongelmaan - miten moni asia liittyykään rasvanpolttoon!

Omassa valmennustyössäni pyrin jatkuvasti ratkomaan erinäköisiä ongelmia jotka estivät rasvanpolttoa, eivätkä ne kaikki liittyneet vain ravintoon ja liikuntaan.

Vuosien saatossa mielessäni vahvistui kokoajan enemmän ajatus KOKONAISVALTAISESTA rasvanpolttovalmennuksesta, jossa huomioidaan hyvin paljon muitakin tekijöitä kuin vain ravintoa ja liikuntaa.

Halusin antaa täyden oman panokseni tälle uudenaikaiselle valmennukselle, mutta tiesin haluavani tarjota myös muidenkin ammattilaisten apua.

Ja siitä syntyi tämä Ryhmäminivalmennus, joka kantaa nimeä: Rasvanpolton Minitimantit®

Tämä Ryhmäminivalmennus sisältää kokonaiseksi vuodeksi eteenpäin työkaluja TEHOKKAASEEN, PYSYVÄÄN ja TERVEELLISEEN painonhallintaan - hyvinkin erilaisella tavalla, mitä olet koskaan aiemmin kokenut!

Pääsen suurella ylpeydellä ja kunnialla toteuttamaan tämän moniammatillisen verkkovalmennuksen ensimmäisenä ja ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMESSA!

Kutsun sut nyt mukaan seikkailuun. Matkamme on vasta alkamassa.

Tervetuloa mukaan 😉

Jani  Rantala

Mitä asiakkaani sanovat ammattitaidostani:

Paras personal trainer kenen kanssa olen tehnyt töitä!

"Tapaamiset ovat olleet todella antoisia kun vastassa on henkilö joka selkeästi tietää paljon teoriaa, mutta ennen kaikkea osaa tuoda sen ymmärrettävästi käytäntöön"

Valeria  //  Toimistotyöntekijä

Valmennettava on selkeästi yksilö, jonka halut, tarpeet ja rajoitteet otetaan aina huomioon!

"Yliopistotasoiset terveydenalan opinnot vakuuttavat erityisesti"

Anne-Mari  //  Valmennuksessa vuosien ajan

Ilman Janin innostavaa asennetta ja palveluita, makaisin edelleen sohvan pohjalla pitäen liikuntaa suurena huijauksena!

"Olen hyötynyt valmennuksesta äärimmäisen paljon. Jani on erinomainen valmentaja, lähdin ihan nollasta liikenteeseen ja tällä hetkellä en voi kuvitella elämääni ilman liikuntaa."

Miia  //  Toimistotyöntekijä

Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä!

"Pt:n kanssa treenatessa opin levon ja palautumisen merkityksen ihan käytännössä, kun treenisykli saavutti huippunsa ja oli aika antaa kehon levätä. Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä. Olen kokenut liikkuja mutta Jani toi ihan käytännön tasolla lisäymmärrystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa treeni on vain yksi palikka."

Piia  //  opettaja

Aikaisemmin olin syönyt liian vähän, kun olin yrittänyt painoa pois sekä aivan väärin. Nyt toimii vatsa sekä liikkua jaksaa hyvin!

"Olen ollut todella tyytyväinen tähän valmennukseen ja ruokavalioon. Minulla selässä madaltuneet selkänikamat, joten en pysty kaikkea urheiluakaan
esimerkiksi salilla tekemään, mutta kun tekee niitä mitä voi ja liikkuu monipuolisesti,
niin muuta ei tarvita. Kannattaa kokeilla, suosittelen!"

Annika  //  Toimistotyöntekijä

Kurssia olisi voinut markkinoida paremmin, koska kurssi oli ihan mahtava!

"Tuntui, että selitettiin asiat riittävän yksinkertaisesti. Jani oli asiantunteva ja mukava. Yleensä minua stressaa miehet salilla, mutta Jani oli oikea ammattilainen"

Anonyymipalaute  //  Kuntosalin alkeiskurssi

Jani oli aivan ihana!

"Tosi lämmin ja aina ystävällinen. Tuli sellainen olo, ettei tyhmiä kysymyksiä ole."

Anonyymipalaute  //  Kuntosalin alkeiskurssi

Sain loppuelämän kestäviä ruokatottumuksia ja muut huomasivat kiinteytymisen!

"Eniten olen kiitollinen loppuelämän kestävistä ruokatottumuksista ja kiinteytymisestä, jonka myös muut huomasivat."

Emmi  //  Parturi-kampaaja

Maria

Hieroja

Eeva

Toimistotyöntekijä

Ramanda

Yrittäjä

Elisa

Toimistotyöntekijä

Asiakkaideni muutostarinoita vuosien varrelta

Jokaisen tie on yksilöllinen ja erilainen - kaikki eivät halua kuvattavaksi, joten tässä vain osa kaikista muutoksista, joissa olen saanut kunnian olla mukana

Lisää lihasmassaa 8 kiloa

- Asiakas treenannut aiemmin salilla, halusi erityisesti ylävartaloon lisää lihasmassaa. Nostettiin painoa lopulta 9 kiloa 7 kuukaudessa. Kuten kuvasta näkee, suurinosa on ollut selkeästi lihasmassaa! Voimatasot nousseet ylöspäin kohisten. Treenejä ollut salilla vain 2-3x viikossa, joka on ollut helppo sovittaa omaan arkeen. Asiakas pystyy syömään nykyään enemmän ruokaa, koska kuluttaa suurentuneen lihasmassan ansiosta enemmän. Painonhallinta on vaivatonta, keho upean näköinen ja vointi erinomainen.

Ruokavalioni ovat tehokkaita

Tämä muutos saatiin aikaan ainoastaan ilmaisen ruokavalioni avulla, jota ei ollut laadittu yksilöllisesti. Kuinka suuri muutos onkaan mahdollinen, kun kaikki kartoitetaan vain ja ainoastaan sulle sopivaksi?

20 kilon rasvanpolttoa

Sulateltiin rasvat pois maltilla 6 kuukaudessa, jottei treeniteho kärsinyt ja saatiin pidettyä lihasmassaakin kehossa rasvanpolton aikana. Kiireinen ja stressaava arki ei haitannut tulosten saavuttamista. Nälkä ei ollut useinkaan läsnä. Lopputulos erittäin hyvä - asiakkaan kroppa näyttävässä kunnossa, viskeraalirasva (sisäelinrasva) terveellisellä tasolla, lisäksi suorituskyky ja vointi arjessa erinomainen.

6 kilon rasvanpolttoa

Poltettiin maltilla rasvamassaa pois, samalla pitäen kiinni lihasmassasta ja voimatasoista. Asiakkaan vaatekoot pienenivät, eikä nälkä ollut useinkaan läsnä. Lopputulos erinomainen - asiakas kehui, kuinka rasvanpoltto ei tuntunut ollenkaan hankalalta, vaan homma toimi 'kuin junan vessa'.

Mitä kaikkea tämä Rasvanpolton Minitimantit® -verkkovalmennus pitää sisällään?

Täysin yksilöllisesti rakennettu ruokavalio

Rakennan tämän sulle täysin käsipelin, eli tätä ei oteta mistään valmiina. Kun olet täyttänyt alkukartoituslomakkeeseen tietosi, rakennan antamiesi tietojen pohjalta ruokavalion, jolla lähdemme liikkeelle. Ruokavalio sisältää täysin normaalia kotiruokaa, etkä tarvitse lisäravinteita. Et joudu laskemaan kaloreita tai makroja, teen kaiken puolestasi. Valittavanasi on sekasyöjä ja vegetaristi ruokavalio.

Jotta rasvanpolttosi pysyy varmasti käynnissä, teen sinulle samantien 3 erilaista ruokavaliota. Luit oikein: KOLME ERILAISTA! Ohjeitan sinua kädestä pitäen näiden käytössä. Näiden kolmen ruokavalion avulla siis: 1) Aktivoit aineenvaihduntaasi 2) Poltat rasvaa 3) Ylläpidät saavutettuja tuloksia. Et tarvitse mitään muuta ruokavaliokokonaisuutta enää myöhemmin. Tässä on kaikki. (Arvo 299€)

Henkilökohtainen valmennussuhde ensimmäiseksi 6 viikoksi (TEHOSTARTTI)

Tiedän miten tärkeää ensimmäiset viikot ovat onnistumisen kannalta. Tästä syystä saat täysin henkilökohtaisen tuen, jolloin voit kysyä minulta ja tiimiltäni mitä vain ensimmäisen 6 viikon ajan valmennusohjelmiston Chat-toiminnon tai sähköpostin avulla. Tarvittaessa vastaan sulle tekstin lisäksi myös videollisilla ohjeistuksilla. (Arvo 199€).

Treeniohjelma kuntosalille, kotiin ja ulkoliikuntaan

Tämä treeniohjelma sisältää kuvat, videot ja sanalliset ohjeistukset liikkeistä. Löydät kaiken tarvittavan suoraan mobiilisovelluksesta, johon voit kirjata treenituloksia. Sovellus pitää sisällään paljon toiminnallisuuksia, saat mm. myös muistutuksia treeneistä suoraan puhelimeesi! (Arvo 99€).

Viikoittain tuottamiani Minivalmennuksia hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta

Tuotan viikoittain omia Minivalmennuksia kaikesta rasvanpolttoon ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Pääset HETI käsiksi aiemmin ilmestyneisiin Minivalmennuksiin, jonka lisäksi julkaisen lisää uusia Minivalmennuksia viikoittain. Saat siis kaiken mun yli 16 vuoden kokemuksen käyttöösi (Arvo vuodessa 884€!)

Laaja reseptikirja

Reseptikirjasta löydät aina sopivia ateriavaihtoehtoja, etkä joudu enää koskaan pohtimaan mitä söisit. Reseptikirjasta näet reseptit ja ruokavaliosta näet ruokamäärät, jolloin tiedät aina kuinka paljon sun tulee syödä ja mitä ruokaa, jotta poltat rasvaa TEHOKKAASTI joka päivä. Päivitämme reseptikirjaa jatkuvasti laajemmaksi usean eri valmentajan voimin. (Arvo 59€).

Vuoden jäsenyys SULJETTUUN Facebook-ryhmään

Saat vuoden jäsenyyden Suljettuun Facebook-ryhmään, jossa minä ja tiimini vastataan kaikkiin sun kysymyksiin mitä sulle herää rasvanpoltossa. Pidämme huolen, että sulla pysyy lippu korkealla ja mieli virkeänä. Pääset mukaan huippuyhteisöön, jossa keskustelu virtaa päivitäin vilkkaana. Luvassa myös yllätysvieraita, tapahtumia ja paljon muuta mukavaa! (Arvo 199€)

Eikä tässä vielä kaikki - nimittäin nyt rakennetaan JOTAIN UUTTA!

BONUS: JATKUVASTI LISÄÄ MUIDENKIN ASIANTUNTIJOIDEN MINIVALMENNUKSIA

Tuon ryhmään apua Minivalmennuksien muodossa USEILTA eri ammattilaisilta, mm. parisuhdeterapeutilta, seksuaaliterapeutilta, uravalmentajalta, taloustaitojenvalmentajalta, psykologilta, kosmetologilta, fysioterapeutilta, stylistilta, kampaajalta, koirankouluttajalta, jooga-ohjaajalta, mindfulness-ohjaajalta, univalmentajalta, lääkäreiltä, hierojilta ja monelta muulta – ryhmäläisenä pääset vaikuttamaan siihen, keneltä haluat Minivalmennuksen! (Arvo vuodessa vähintään 884€!)

BONUS: JATKUVASTI PÄIVITTYVÄT TREENIOHJELMAT

BONUS: Tuut saamaan 8 VIIKON VÄLEIN PÄIVITTYVÄN TREENIOHJELMAPAKETIN kotiin, kuntosalille ja ulkoliikuntaan VUODEN ajan! Näet kätevästi kaiken mobiilisovelluksesta. Voit vapaasti valita aina itsellesi sopivan treeniohjelman. Jokainen paketti sisältää erikseen treeniohjelman aloittelijalle ja edistyneelle treenaajalle. Kaikki ohjelmat tähtäävät tehokkaaseen kiinteytymiseen. (Arvo vuodessa 643€!)

Valmennuksen kokonaisarvo VUODESSA 3 266€

Sanomattakin selvää, että tämä valmennus voisi maksaa tuhansia euroja.

Se sisältää VUODEKSI eteenpäin:

 ✅ Kaikki ruokavaliot mitä tarvitset onnistuaksesi

✅ Ensimmäisen 6 viikon ajaksi henkilökohtaisen valmennussuhteen (TEHOSTARTTI)

✅ Suljetun Facebook-yhteisön, jossa järjestämme jatkuvasti yhteistä tekemistä

✅ Jatkuvasti uusia treeniohjelmia, tuottamiani Minivalmennuksia, tukea minulta ja tiimiltäni

✅ Muiden ammattilaisten tuottamia Minivalmennuksia aiheista, jotka tukevat elämäntapamuutoksessa onnistumistasi erilaisella tavalla kuin mikään muu aiemmin


Tämä valmennus ei ole lyhyt HAASTE tai muu lyhytnnäköinen nettivalmennus, joita olet mahdollisesti kokenut jo aiemmin – sen on tarkoitus tehdä viimein loppu sun matkasta erinäköisten painonpudotusvalmennuksien viidakossa. 

Haluan, ettet tarvitse tämän jälkeen enää mitään muuta ratkaisua, vaan tässä on KAIKKI jotta onnistut. Se sisältää todella monipuolisen tuen, pitkäksi aikaa. Koska näyttävät muutokset syntyvät silloin kun kokonaisuus on kunnossa ja silloin, kun muutokselle annetaan riittävästi aikaa. 

Oon todella innoissani tästä. Siitä syystä, että haluan luoda jotain UUTTA. Ja haluan kutsua sut mukaan tähän seikkailuun. Nimittäin pääsy tähän ryhmään tulee olemaan vain rajatulle määrälle kerrallaan noin 8 viikon välein. 

Teemme ruokavaliosi täysin käsipelin, tuemme sinua henkilökohtaisesti ensimmäisen 6 viikon ajan ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi suljetussa Facebook-ryhmässä kokonaisen vuoden ajan. Tästä syystä paikkoja on vain rajoitetusti tarjolla. 

Saat kaiken tämän:

 • Riippuen tavoitteestasi, pystyt pudottamaan painoa jopa 40 kiloa, koska tämä valmennus on kokonaisen vuoden mittainen! Ei enää lyhytkestoisia nettivalmennuksia, jotka vain vievät rahasi ja palaat taas pian takaisin alkupisteeseen.
 • Pääset rakentamaan kestäviä ruokatottumuksia, joiden on tarkoitus kantaa läpi elämän - näiden avulla saat lisää energiaa, kiinteydyt ja hoidat terveyttäsi
 • Opit keskittymään myös muuhun kuin vain ravintoon ja liikuntaan, jotta voit viimein onnistua kestävässä painonhallinnassa
 • Kun olet saavuttanut tavoitepainosi, näytämme sulle kädestä pitäen, miten et kerää sitä enää ikinä takaisin

VUODEN JÄSENYYS KERTAMAKSUN AVULLA

Valmennuksen kokonaisarvo vuodessa 3266€


Valmennuksen normaalihinta 397€


Maksat vain kertamaksun 297€ (sis. ALV:n)

Voit maksaa summan myös 2-36 erässä  


Voit maksaa myös Smartum-, Virike-, Edenred-, ja muilla eduilla koko summan tai osan summasta

Huom! Tämä erikoistarjous on voimassa viimeistä kertaa -> seuraavat lähdöt ovat normaalihintaisia!


 • SAAT HETI KUN VALMENNUS ALKAA YKSILÖLLISEN RUOKAVALION, RESEPTIKIRJAN, TREENIOHJELMAPAKETIN JA PÄÄSYN MINIVALMENNUKSIIN: Rakennan sinulle 3 erilaista ruokavaliota, jotka saat heti käyttöösi yhdessä reseptikirjan kanssa. Saat samantien treeniohjelmapaketin ja pääsyn kaikkiin aiemmin ilmestyneisiin Minivalmennuksiin. Aloitamme henkilökohtaisen valmennussuhteen heti 6 viikoksi.
 • JATKUVASTI LISÄÄ VALMENNUSMATERIAALIA: Reseptikirjaa päivitetään ja laajennetaan jatkuvasti lisää. Uudet treeniohjelmat ilmestyvät valmennusohjelmistoon 8 viikon välein. Tuotan uusia Minivalmennuksia lisää viikoittain. Sen lisäksi tuotan muiden asiantuntijoiden kanssa heidän Minivalmennuksia sinulle asteittain enemmän.
 • EIKÄ TÄSSÄKÄÄN VIELÄ KAIKKI! Tulossa myös yllätysryhmätapahtumia ryhmään kuuluville 😉

Mitä valmennukseen osallistuneet sanovat:

Vapaus valita!

"Ihanan paljon ruokaa! Ja tässä on ollut jotenkin niin ihanaa se, että vaikka on ohjeet miten syödä, niin silti on varaa valita ja vaikka näin yhdistellä.

Tämä on mun aiemmista yrityksistä puuttunut aika lailla täysin, mennyt vaan tiukalla ja niukalla linjalla ja sen takia ne on kai ollutkin yrityksiä 😀"

Heidi  //  1. Ryhmäläinen

Energinen ja hyvä olo!


"Oli helppoa toteuttaa yksinkertaiset ruoat, ei tullu ähky, mutta oli täynnä.

Ohi ei tehnyt edes mieli syödä, koska mielihaluja ei ollut 🙏 Nyt huomasin tosiaan, että vaikka olen aina terveellisesti syönyt niin olen syönyt liian vähän, koska aina teki mieli jotain ja usein oli nälkä. 

Kaiken kaikkiaan tämä päivä oli loistava, tästä on hyvä jatkaa!"

Olen hirmu tyytyväinen kun löysin tämän valmennuksen muiden joukosta!


"Olen ollut hirmu tyytyväinen kun löysin tämän valmennuksen muiden joukosta, niitähän on ihan hirmuisesti tänä päivänä. Tässä valmennuksessa kuunnellaan ihmistä, mitä se haluaa ja tarvitsee, ei pakoteta tekemään, jos ei halua tai pysty.

Tässä valmennuksessa arvostetaan ihmistä sellaisena kun hän on. Ei ole kiire mihinkään ja tähdätään tulevaisuuteen, ei välittömään muutokseen.

3 lähteestä kerätty ruoka on huippu idea, koska siinä ei pakoteta kaalilinjalle, eikä kielletä mitään. Tyhmiin ja itsestäänselviin kysymyksiin saa nopeasti vastauksen, eikä koskaan tule tyhmä olo kun kysyy jotain" 

Miia  //  1. Ryhmäläinen

Opin pikkuhiljaa syömään normaalisti!


"Olen todella tyytyväinen tähän kurssiin kun opin pikku hiljaa syömään
normaalisti.

Siihen olen myös tyytyväinen kun teiltä kysyy jotain niin saa selvän
vastauksen ja pian ei tarvitse odottaa monta päivää ☺️

Apua elämän haluun ja siihen että pystyn leikkimään pojan tyttären
kanssa enkä aina ole väsynyt.


Kyllä todella voin suositella kaikille tätä kurssia!"

Ulla  //  1. Ryhmäläinen

Erilainen lähestyminen verrattuna moneen muuhun valmennukseen!


"Olen ollut tyytyväinen tämän valmennuksen laajuuteen. Ruokareseptejä on TODELLA monipuolisesti ja valmennuksen aikana on voinut kysyä mitä vaan ja aina on saanut kattavan vastauksen. Valitsin tämän valmennuksen, koska tämä vakuutti minut heti ensimmäisistä "mainospuheista" lähtien. Erilainen lähestyminen verraten moneen muuhun valmennukseen. Voin suositella valmennusta kenelle vain!"

Milla  //  1. Ryhmäläinen

Jokin Janin tyylissä kirjoittaa kolahti muhun!


"Olen erityisen tyytyväinen hyviin ruoka-ohjeisiin ja vinkkeihin liikkumiseen. Jokin Janin tyylissä kirjoittaa kolahti muhun. Tää oli eka valmennus mikä sai mut kiinnostumaan ja halusin osallistua. Suosittelen tätä valmennusta, hyvät valmentajat ja teitä on helppo lähestyä! Kaikkiin kysymyksiin oon saanut apua 😊 Tämä valmennus sopii kaikille joilla on ongelmia ruokavalion sekä painonhallinnan suhteen"

Maria  //  1. Ryhmäläinen

Suosittelen kenelle tahansa jolla on tarvetta elämäntapojen parantamiseen!


"Erityisen tyytyväinen olen ollut ruokavalioon ja sen joustavuuteen. Mahtavaa on ollut myös se, että asiat perustellaan ja selitetään. Sekä vielä iso plussa henkilökohtaisesta avusta. Valitsin tämän valmennuksen sen vuoksi, että kyseessä ei ole pikadieetti. Voin suositella tätä valmennusta oikeastaan kenelle tahansa, jolla on tarvetta elämäntapojen parantamiseen"

Anniina  //  1. Ryhmäläinen

Tuli olo/fiilis ettei tarvitse stressata ja hintakin oli edullinen!


"Olen ollut erityisen tyytyväinen ruoka ohjeistukseen ja reseptikirja on huippu. Apua saa sitä tarvittaessa 👍 Valitsin tämän valmennuksen koska se vaikutti hyvin mielenkiintoiselta. Tuli olo/fiilis ettei tarvitse stressata. Hintakin oli edullinen.

Voin ehdottomasti suositella muillekin, mm. ystäville ja perheelle. Omalle miehelle olen kehunut tätä 🤭"

Anonyymipalaute  //  1. Ryhmäläinen

Vain 24,75 eurolla kuukaudessa:

✅ Pudotat painoa ilman lempiruoistasi luopumista ja vaikka et haluaisi tehdä himoliikuntaa

✅ Lopetat viimein ahdistavat dieettikierteet ja kertakäyttöiset pikaratkaisut isompaan ongelmaan, jonka kanssa kamppailet päivittäin (joka on kestävä painonhallinta!)

✅ Pysyt myös lapsien ja lapsenlapsien (myös tulevien!) leikeissä mukana, etkä joudu enää vain puuskuttamaan perässä

✅ Lisäät työtehoa ja jaksamista arjessa, jolloin et ole vapaa-ajalla aivan naatti

✅ Olet tulosvastuussa myös muille kuin vain itsellesi

✅ Pääset mukaan huippuyhteisöön - saat tukea muilta osallistujilta, minulta ja tiimiltäni kokonaisen vuoden ajan

✅ Lopetat viimein kaikki turhat tekosyyt, jotka ovat onnistumisesi tiellä

✅ Saat epäonnistua, menettää uskosi ja turhautua matkalla kohti onnistunutta elämäntapamuutosta (se kuuluu täysin asiaan!)

✅ Saat vihdoin sulle kuuluvat näkyvät TULOKSET tai et maksa mitään

✅ Poltat rasvaa mahan alueelta, reisistä ja leuan alta huolimatta kilpirauhasen vajaatoiminnasta, tyypin 2. diabeteksesta, vaihdevuosista, tai hitaasta aineenvaihdunnasta

100%
Rahat takaisin -takuu!

100% TÄYSI TYYTYVÄISYYSTAKUU KOLMEKSI KUUKAUDEKSI

Myönnän TÄYDEN tyytyväisyystakuun valmennukselle! Jos jostain kumman syystä kokisit, ettei tämä Rasvanpolton Minitimantit® -verkkovalmennus olisi rahojesi väärti, niin maksan kaikki rahasi takaisin ilman kyselyitä. Reilu peli ja sulle täysin riskitön. Tällöin saat kiitoksena osallistumisesta pitää saamasi ruokavalion ja treeniohjelman.

Allekirjoitus: Jani Rantala

Älä usko vain mua

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina olleet mun parhaita mainoksia

Mietitään mieluummin mitä voisit lisätä ruokavalioosi sen sijaan kuin vain mitä rajoittaisit

Syömällä aluksi enemmän aktivoimme aineenvaihduntaasi ja valmistelemme kehoa tehokasta rasvanpolttoa varten

Näkyvät tulokset kannustavat jatkamaan

Käytämme muitakin mittareita kuin vaakaa joilla mittaamme edistymistäsi

Herätämme uinuvan aineenvaihduntasi (jota kutsutaan myös säästöliekiksi)

Vaaka ei kerro aina kaikkea edistymisestäsi

Osallistu keskusteluun, jaa onnistumisesi, pyydä apua - tämä on sun yhteisö!

Yksilöllisessä ruokavaliossa on voimaa

Sulla saattaa olla vielä kysymyksiä...

Miten tämä eroaa muista painonpudotusvalmennuksista?

Halusin luoda jotain uutta ja erilaista. Sellaista, jota ei vielä markkinoilla ole. Me tarjoamme sulle apua myös muuhunkin kuin vain ravintoon ja liikuntaan - koska me uskomme, että kokonaisuudet merkkaavat. Tästä syystä rakennamme kuntoon monia tekijöitä omasta arjestasi, jotta voit onnistua kestävässä painonhallinnassa. Me emme myöskään usko rajoittaviin dieetteihin tai kuntokuureihin. Rakennamme ruokavaliot suunnitelmallisiksi, mutta joustaviksi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit syödä lempiruokiasi ja saada tuloksia. Kaikkea ei tarvitse noudattaa 100% tarkkuudella. Se ei tuo parhaita tuloksia, koska et pysty sitoutumaan siihen koko loppuelämäksesi. Me rakennamme kestäviä liikunta- ja ruokatottumuksia, joihin pystyt aidosti sitoutumaan. Ne tuovat hymyn sun huulille.

Miten tämä eroaa ilmaisesta Facebook-ryhmästäsi?

Ilmaisessa Facebook-ryhmässäni jaan tietoa, miten voit onnistua rasvanpoltossa oppieni mukaan itsenäisesti ja täysin ilmaiseksi. Annan kaikki työkalut, jotta voit tehdä kaiken itse ja onnistua. Tässä maksullisessa valmennuksessa teen puolestasi ruokavalion, jota pääset helposti ja nopeasti noudattamaan. Vastaan siitä, että saat tuloksia. Rakennan sulle myös reseptikirjan, teen jatkuvasti erilaisia treeniohjelmia, ostan muilta asiantuntijoilta Minivalmennuksia sinulle, palkkaan tiimiini valmentajia auttamaan sua ja järjestän jopa yllätystapahtumia, joista maksan järjestäjille. Saat siis oikoreitin rasvanpolttoon, kun pystyt helpottamaan työtä jättämällä sen minulle ja tiimilleni. 

Milloin muiden asiantuntijoiden Minivalmennukset ilmestyvät alustalle?

Rakennamme tällä hetkellä Minivalmennuksia muiden asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat tulossa alustalle käyttöösi. Teen jatkuvasti töitä sen eteen, että saan tuotettua sinulle lisää muiden Minivalmennuksia. Pääset myös itse vaikuttamaan äänestämällä siihen, minkälaisia Minivalmennuksia haluat nähdä!

Kuinka pitkään Minivalmennuksia tuotetaan alustalle?

Minivalmennuksia tuotetaan alustalle jatkuvasti lisää lähtökohtaisesti vuosiksi eteenpäin. Olen sitoutunut tuottamaan Minivalmennuksia itse ja yhdessä muiden kanssa vähintään kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Etsimme jatkuvasti lisää asiantuntijoita, joiden kanssa rakennamme Minivalmennuksia. Ostamalla tämän valmennuksen saat vuoden jäsenyyden, jonka avulla pääset katsomaan kaikkia tulevia Minivalmennuksia veloituksetta. Jäsenyys kestää vuoden ja voit halutessasi uusia jäsenyyden myöhemmin uudelleen.

Mistä lataan valmennusohjelmiston?

Saat kaikki tarvittavat linkit ja ohjeistukset kuitin mukana. Autan sinua myös tarvittaessa henkilökohtaisesti, jotta saat ladattua sen puhelimeesi. Pääset kirjautumaan myös tietokoneen avulla. Valmennusohjelmisto on täysin suomenkielinen ja helppokäyttöinen.

Onko alusta helppokäyttöinen?

Alusta on todella helppokäyttöinen ja se on luotu sillä ajatuksella, ettet joudu pähkäilemään sen käyttöä. Alusta on myös täysin suomenkielinen ja siihen on saatavilla teknistä tukea.

Sopiiko tämä varmasti minulle?

Jos olet kamppaillut painonhallinnan kanssa pidempään ja haluat löytää loppuelämän ratkaisun tilanteeseen, tämä on ehdottomasti sinulle. Tämän valmennuksen avulla saat työkaluja ja tukea vuodeksi eteenpäin. Pääset myös mukaan ensimmäisten joukossa Suomen historian ensimmäiseen yhtä laajaan ja moniammatilliseen painonhallinnan ja hyvinvoinnin verkkovalmennukseen!

Muokataanko ruokavaliotani jopa vuoden ajan edistymiseni perusteella?

Ruokavaliosi rakennetaan täysin yksilöllisesti käsipelin ja huomioimme täyttämäsi alkukartoituslomakkeen tiedot, joissa kerrot itsestäsi ja tilanteestasi. Rakennamme sinulle samantien monta erilaista ruokavaliota ja ohjeistamme sinua niiden käytössä. Et joudu koskaan itse laskemaan kaloreita tai makroja, vaan saat tarkat yksilölliset määrät ruoista, joihin sinun on hyvä pyrkiä. Ruokavaliosta näet ruokien määrät ja reseptikirjasta näet mimmoisia ruokia voit tehdä. Saat myös jatkuvaa tukea minulta ja tiimiltäni ryhmässä, jotta onnistut.

Miten takuu toimii käytännössä?

Kun olet ostanut valmennuksen ja saanut kaikki tarvittavat materiaalit, takuu astuu voimaan. Takuusi on voimassa yhteensä 12 viikkoa eli 3 kuukautta. Jos jostain kumman syystä kokisit tuona aikana, ettet ole saanut näkyviä tuloksia ja et ole tyytyväinen, saat kaikki rahasi takaisin. Reilu peli ja sulle täysin riskitön. Maksan ne takaisin samalle pankkitilille, josta maksoit valmennuksen.

Saanko varmasti tuloksia?

Saat kaiken tarvittavan tuen, valmiit suunnitelmat ja ohjeistukset. Lopullisen työn joudut kuitenkin itse tekemään. Jos olet valmis tekemään töitä, oppimaan uutta ja kokeilemaan rohkeasti ohjeistuksiamme, saat varmasti tuloksia. Siitä ei ole epäilystäkään. Mutta haluan painottaa, että joudut tekemään töitä tuloksien eteen. Sen takia tulokset usein tuntuvatkin niin hyviltä - niiden eteen on joutunut ponnistelemaan, mutta lopussa kiitos seisoo.

Miksi haluat toteuttaa tämän ensimmäisenä Suomessa?

Olen pohtinut jo vuosien ajan, miksi tällaista vastaavaa kokonaisuutta ei ole rakennettu. Olin ryhtymässä jo toimiin vuonna 2018, mutta tuolloin yliopisto-opintoni olivat pahasti kesken ja kalenterini täysi ohjauksia. Nyt päätin lopettaa yliopisto-opinnot ja seurata unelmaani, josta olen unelmoinut jo vuosien ajan! Kutsun sut mukaan seikkailuun kokemaan ensimmäisten joukossa jotain täysin uutta!

Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Käytössäsi on myös Klarnan Maksa heti, Maksa Myöhemmin tai Pilko Maksut -maksutavat. Voit maksaa jopa 36 erässä. Myös kaikki yleisimmät liikuntaedut käyvät maksuvälineenä. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, otathan tällöin yhteyttä hyvissä ajoin osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi

Onko vegaani- tai ketoosiruokavaliota valittavana?

Valitettavasti emme tee vegaani- tai ketoosiruokavalioita vielä tässä yhteislähdössä. Selvitämme, pystyisimmekö ottamaan nämä erikoisruokavaliot mukaan myöhemmin.

Mitä tapahtuu ensimmäisen 6 viikon aikana?

Aloitamme valmennuksen toimittamalla sulle yksilöllisen ruokavaliosi ja treeniohjelman. Pääset merkkaamaan valmennusohjelmistoon fiilistä, syömiäsi ruokia, tekemiäsi treenejä, aktiivisuuttasi ja niin edelleen. Kyselemme sulta edistymisestä ja tutustumme suhun. Kommentoimme syömiäsi ruokia, muokkaamme tarvittaessa treeniohjelmista liikkeitä ja tsemppaamme. Voit laittaa meille viestiä koska vain Chatin tai sähköpostin avulla. Pääset myös heti suljettuun Facebook-ryhmään ja pääset katsomaan tuottamiani Minivalmennuksia.

Mitä tapahtuu 6 viikon jälkeen?

Ensimmäisen 6 viikon ajan valmennamme sua henkilökohtaisesti. Tällöin tarkastamme syömiäsi ruokia, tekemiäsi treenejä ja aktiivisuuttasi. Voit kysyä mitä vain - olemme aina vain Chatin tai sähköpostiviestin päässä. Haluamme tutustua suhun ja varmistaa, että saat kunnollisen TEHOSTARTIN. Tämän 6 viikon jälkeen voit edelleen kysyä suljetussa Facebook-ryhmässä meiltä mitä vain, mutta emme tarjoa samanlaista henkilökohtaista valmennusta. Tähän harvemmin on kuitenkaan tarve, koska varmistamme tämän ajanjakson aikana, että sulla on tavoitteet kunnossa ja motivaatio korkealla. Jos haluat samanlaisen uuden 6 viikon henkilökohtaisen jakson vielä vuoden aikana, siihen on tulossa myöhemmin valmennuksen aikana mahdollisuus erilliseen hintaan.

Mitä tapahtuu vuoden aikana?

Toteutat sulle laadittua ruokavaliosuunnitelmaa ja treenaat sulle sopivalla tavalla. Pääset nauttimaan mun ja muiden asiantuntijoiden tuottamista Minivalmennuksista. Voit kysyä suljetussa Facebook-ryhmässä mitä vain, milloin vain. Tue toisia ryhmäläisiä, pyydä tukea ja jaa kokemuksiasi! Järjestämme myös tasaisin väliajoin yllätystapahtumia, leikkimielisiä haasteita, joihin pääset osallistumaan ja kutsun yllätysvieraita mukaan vierailemaan suljetussa Facebook-ryhmässämme. Matkamme on vasta alkamassa 😉

Mitä tapahtuu vuoden jälkeen?

Ostamalla paikan tästä valmennuksesta nyt 197 eurolla, varmistat paikkasi vuodeksi eteenpäin. Kun vuosi on kulunut, voit jatkaa vielä mukana halutessasi edullisemmalla vuosijäsenyydellä. Jos päättäisit, ettet jatka valmennusta vuoden jälkeen, saat kuitenkin pitää kaikki kolme yksilöllistä ruokavaliotasi, saamasi treeniohjelmat ja reseptikirjan. Jäsenyys ei jatku automaattisesti, vaan lähetämme sulle erikseen 11 kuukauden jälkeen kyselyn, jossa tiedustelemme haluasi jatkaa.

Minkälainen ruokavalio on?

Tästä olen erityisen ylpeä. Nimittäin käytämme kehittämääni Rasvanpolton Portaat -menetelmää™. Tällöin voit koota itsenäisesti ruokavalion ja reseptikirjan avulla helpolla tavalla loputtomasti erilaisia ateriavaihtoehtoja.

Et siis todellakaan joudu syömään vain samoja ruokia. Me emme kiellä mitään.

Ruokavaliossa on varmistettu, että saat kaikki tarvittavat suojaravinteet, jotta kehosi ja mielesi voi hyvin.

Rajoitamme sekä hiilihydraatin sekä rasvansaantia asteittain enemmän, jotta saamme painosi putoamaan.

Sun ei kuitenkaan tarvitse laskea kaloreita tai ynnäillä mitään - me teemme sen puolestasi.

Otamme huomioon kirjoittamasi toiveet alkukartoituslomakkeessa, kun laadimme sulle yksilöllistä ruokavaliota.

Otamme huomioon kaikki allergiasi ja rajoitteesi niin hyvin kuin ikinä pystymme.

Miten tämä eroaa edullisimmista verkkovalmennuksista?

Tästä olen myös erityisen ylpeä. Nimittäin tämä EI ole massoille tehty persoonaton massaverkkovalmennus, vaan tämä on yhdistelmä henkilökohtaista valmennussuhdetta ja verkkovalmennuksia. Otamme VAIN rajoitetun määrän osallistujia ja haluamme tutustua suhun ja tilanteeseesi. En halunnut rakentaa lyhyttä verkkokurssia, koska tulisit mitä luultavammin kuluttamaan niitä useampia vuosien aikana. Se ei ole parasta mahdollista palveluasi. Sen sijaan haluan ratkaista ongelmasi yhden verkkovalmennuksen avulla, joka kestää pidempään. Tiedän kokemuksesta, että muutos vaatii aikaa. Se vaatii epäonnistumisia ja yrittämistä. Mutta kun saavut lopulta perille, tiedät miksi jaksoit taistella. Tervetuloa mukaan seikkailuun kanssamme.

Minkä ikäisille tämä on?

Jos olet 18-75-vuotias, tämä on juuri sulle. Me emme yritä näännyttää kehoasi liian pienellä ruokamäärällä, vaan rakennamme terveellisiä ja kestäviä ruokatottumuksia, joiden avulla hoidat myös terveyttäsi.

Voiko sairauteni estää painonpudotuksen?

Ole aina ensin yhteydessä omaan lääkäriisi ennen kuin suunnittelet jotain suurempia muutoksia elämäntapoihisi. Tämä valmennus on varmasti sellainen, jolle lääkärisi "näyttää vihreää valoa", mutta korostan myös sitä, ettemme ole lääkäreitä. Kaikki sairaudet tulee hoitaa hoitosuhteessa oman lääkärin kanssa. Mikään sairaus ei itsessään estä painonhallintaasi - se voi vain hidastaa sitä. Tärkeimmät työkalut ovat aina yksilöllinen ruokavalio ja aktiivisuus (minkälainen tahansa!).

Kenelle tämä valmennus EI ole tarkoitettu?

Tämä valmennus ei ole tarkoitettu fitness-kisaajalle eikä henkilölle, joka haluaa pudottaa painoa mahdollisimman nopeasti. Me tiedämme, että tällöin paino tulee kuitenkin lopulta takaisin, jopa korkojen kera.

Jos et pysty liikkumaan ollenkaan, emme voi taata painonpudotuksen onnistumista. Tarvitset jonkinnäköistä aktiivisuutta, oli se sitten minkälaista tahansa. Se voi olla myös pelkästään rivakkaa kävelyä tai uintia, jos sulla on tuki- ja liikuntaelimistössä ongelmia, jotka estävät monipuolisemman liikunnan. Pääasia on, että liikut itselle sopivalla ja mielekkäällä tavalla, lajista riippumatta.


Valmentajasi seuraavan vuoden ajan:

Jani Rantala

Mun matka kehonkoostumuksen muokkaamisen parissa alkoi vuonna 2005.

Sen jälkeen olen kouluttautunut ravintovalmentajaksi, personal traineriksi, hyvinvointivalmentajaksi ja lukenut yliopistossa liikuntalääketiedettä ja urheiluravitsemusta. Oon päässyt auttamaan satoja upeita asiakkaita kasvokkain Turun seudulla, lisäksi olen palvellut etävastaanoton kautta. Takana on tuhansia valmennustunteja ja lisäksi koulutan nykyään myös muita valmentajia.

Valmentajana olen erikoistunut lihasmassankasvatukseen ja rasvanpolttoon erityisesti kiireisille ja stressaantuneille asiakkaille. Mun heiniä on myös vaikeammat tapaukset - vielä ei ole tullut vastaan ketään, kuka ei olisi pudottanut kiloja valmennuksessani. Lähestyn ongelmia usein kokonaisuuksista käsin ja rakennan polkua kohti elämäntapamuutosta nopeiden ja ohimenevien tuloksien sijaan. Valmennan myös tavoitteellisimpia liikkujia, ketkä haluavat tehokkaasti lisää lihasmassaa ja polttaa rasvaa.

Päätin tehdä kesällä 2021 unelmastani vihdoin totta ja rakensin tämän verkkovalmennuksen, josta olen unelmoinut jo vuosien ajan.

Toimin tämän valmennuksen päävalmentajana ja vastaan kaikista ruokavalioista, treeniohjelmista, vaikeimmista kysymyksistä ja kannan viime kädessä vastuun kaikesta.

Vili Rantakoski

Mä oon matkalla kohti mun unelmaa kun pääsen auttamaan sua!

Mun matka kehonkoostumuksen muokkaamisen parissa alkoi myös vuonna 2005. Sen jälkeen olen tutkinut kaikkea hyvinvointiin, lihasmassan kasvatukseen ja rasvanpolttoon liittyvää vuosien varrella. Päätin tehdä viimein intohimostani ammatin, kun lähdin Personal trainer -koulutukseen ja Janin oppiin kesällä 2021!

Autan sua Facebook-ryhmässä, muokkaan treeniohjelmiasi ja kommentoin ruokiasi.

Olen saanut paljon kiitosta avoimesta otteesta ja henkilökohtaisuudesta.

Mun kanssa voit jutella mistä vain.

Kolmas valmentaja

Etsin tällä hetkellä kolmatta valmentajaa mukaan auttamaan sua

Tämä valmennus tulee kasvamaan jatkuvasti suuremmaksi. Matkamme on vasta alkanut 😉

TOIMI NYT NÄIN:

Onnittelut! Pääset ensimmäisten joukossa kokemaan jotain todella AINUTLAATUISTA!

 1. 1
  Merkkaa päivämäärä ylös ja rekisteröidy
  REKISTERÖIDY MINIVALMENNUKSIEN SIVUSTOLLE Jotta pystyt varmistamaan paikkasi kun myynti alkaa, rekisteröidy jo nyt Minivalmennuksien sivustolle. Osoite on https://www.minivalmennukset.fi. Näin pystyt kirjautumaan sisään ja tekemään oston nopeasti. Kysy tarvittaessa minulta apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi tai yksityisviestillä Facebookissa.
 2. 2
  Lunasta paikkasi kun myynti aukeaa
  3. RYHMÄN MYYNTI ALKAA PERJANTAINA 1.1.2022 KLO 8  HUOM! Paikkoja on vain rajoitetusti, joten ole nopea. Myynti alkaa lauantaina 1.1.2022 klo 8 ja päättyy sunnuntaina 9.1.2022 klo 23.59 TAI niin kauan kuin paikkoja riittää.

  Linkki tuotteeseen ilmoitetaan myös Ilmaisessa Facebook-ryhmässäni ja lähetän sen myös sulle sähköpostilla. Voit myös tallentaa TÄMÄN osoitteen valmiiksi itsellesi.
 3. 3
  Täytä alkukartoituslomake ja valmistaudu seikkailuun!
  Valmennus alkaa maanantaina 17.1.2021 ja kestää kokonaisen vuoden ajan.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Halusin luoda sellaisen valmennuspaketin, jollaista et ole aiemmin nähnyt. Haluan tarjota sulle useampia työkaluja käyttöön ja tukea kestävässä elämäntapamuutoksessa vuodeksi eteenpäin.

Autan sua yhdessä tiimini kanssa onnistumaan. Tervetuloa mukaan seikkailuun, jollaista et ole aiemmin kokenut.

Pääsen vihdoin rakentamaan mun unelmaa sun kanssa. Oon niin onnellinen siitä. Nähdään pian!

Jani Rantala

Vielä epävarma?

Tiedän miten paljon olet kokenut ja nähnyt vuosien varrella, kun olet yrittänyt laihduttaa. Ei ole ihmekään, että joskus se saa turhautumaan ja tekisi mieli vain luovuttaa kokonaan.

Haluan kuitenkin muistuttaa sua vielä näistä:

 1. 1
  Tämä EI ole samanlainen kuin muut kokeilemasi nettivalmennukset - Nimittäin me keskitymme myös muuhunkin kuin vain ravintoon ja liikuntaan. Tulet saamaan minulta ja tiimiltäni apua ravinnon ja liikunnan osalta kehittämäni menetelmän avulla, mutta saat myös apua muilta asiantuntijoilta hyvinkin erilaisiin ongelmiin, jotka kaikki liittyvät kuitenkin lopulta kestävään painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen. 
 2. 2
  Saat rahasi takaisin, jos jostain kumman syystä et onnistuisi - Reilu peli ja sulle täysin riskitön. Maksat vain tuloksista, jotka haluat elämääsi. Joten miksi et edes kokeilisi? Riskiä ei ole. Olemme myöntäneet tämän takuun sen takia, koska uskomme täysin siihen, että onnistut. Me emme jätä sua, vaikka sulle tulisi huonojakin hetkiä ja mutkia matkaan. Itseasiassa me haluamme, että kohtaat niitä. Nimittäin ne yhdistävät JOKAISTA onnistuneen elämäntapamuutoksen läpikäynyttä ihmistä - et pysty pakenemaan ongelmia. Kun kohtaat ne kanssamme, sun ei tarvitse enää kamppailla vain yksin.
 3. 3
  Sun TÄYTYY tehdä jotain mitä et ole aiemmin tehnyt, jos haluat saavuttaa jotain, missä et ole aiemmin onnistunut - Tämä on ollut monen asiakkaani kohdalla valaisevaa ymmärtää. Nimittäin me elämme omassa kuplassamme ja pyörittelemme itsellemme tuttuja ajatuksia. Uskomuksemme ja pelkomme ovat usein ainoita tekijöitä, jotka oikeasti estävät meitä onnistumasta. Kun uskallat kyseenalaistaa pelkosi ja mennä epämukavuusalueelle, pääset tekemään jotain, mitä et ole aiemmin kokenut. Vain silloin voit myös saavuttaa jotain, missä et ole aiemmin onnistunut.
 4. 4
  Sun EI tarvitse syödä vain tiettyjä ruokia ja tehdä VAIN himotreenejä - Kun keskityt suunnitelmalliseen syömiseen ilman turhia rajoituksia, pystyt sitoutumaan pitkäksi aikaa. Monet valmennukseen osallistujista itseasiassa kokevat hankalaksi riittävän ruokamäärän syömisen, eikä niinkään ruokien rajoittamisen ja vähäisen ruokamäärän. Saat syödä riittävästi ihan normaalia kotiruokaa ja onnistut silti. Näytämme myös, miten voit treenata järkevästi ja omaa kehoa ja mieltä kuunnellen, eikä sun tarvitse yrittää tehdä mitään, mikä ei ole sun juttusi.
 5. 5
  Me emme karkaa heti kun koet ongelmia, vaan SAAT epäonnistua - ja itseasiassa me jopa toivomme sitä. Koska me tiedämme, että onnistunut elämäntapamuutos pitää sisällään myös huonompia ajanjaksoja ja ne ovat TÄYSIN asiaankuuluvia. Sun ei tarvitse joka päivä onnistua, sun ei tarvitse aina hyppiä innosta tai sun EI tarvitse esittää mitään mitä et ole. Me tuemme sua, vaikka sä et jaksaisi. Me tiedämme, mitä kestävä elämäntapamuutos vaatii. Meillä on työkalut, yhteisö ja täysin uudenlainen valmennus sulle. Me tehdään näitä hommia vain sua varten, kaikki lähtee susta.

Liity satojen tyytyväisten asiakkaideni joukkoon

Vatsa toimimaan!

"nainen 68 v, 16 vuotta sitten tehty paksusuolen leikkaus, jonka seurauksena vatsan toiminta muuttui täysin =  2-3 päivää pantissa ja sit

totaalityhjennys. Nyt tällä ruokavaliolla olleena pari kuukautta ja vatsan toiminta normalisoitunut"

Ritva // Eläkkeellä

Tavoitepaino saavutettu!

Olet paras PT mitä olen tavannut. Olen sinua kehunut kovasti kavereilleni 💪😊 Saavutin halutun painon. Paino putosi 10 viikossa. Olen tyytyväinen ohjelmaan ja ruokavalioon 💪😊

Sinikka 

Pohditko vielä hintaa?

Vaikka tämä erinomainen valmennus makssaa vain Netflixin verran kuukaudessa, tiedän täysin hyvin sen miltä susta tuntuu, kun rahaa ei ole liikaa käytettävissä. Haluan kuitenkin muistuttaa sua näistä hyvin tärkeistä huomioista, joista asiakkani ovat kiitelleet kovasti:

 1. 1
  Valmennuksen avulla vähennät turhaa herkuttelua ja napostelua - Jolloin säästät valmennuksen summan takaisin viimeistään kuukausien kuluessa. Oletko tarkkailut ruokalaskuasi ja laskenut, miten paljon yksittäiset herkkuhetket maksavat?
 2. 2
  Valmennuksen avulla käyt läpi elämäntapamuutoksen, jolloin sun ei tarvitse turvautua niin useasti enää noutoruokaan ja ravintoloihin - Jolloin säästät valmennuksen summan takaisin viimeistään kuukausien kuluessa.
 3. 3
  Valmennuksen avulla opettelet tekemään edullista, maistuvaa, helppoa ja nopeaa kotiruokaa - jolloin pystyt pihistämään tarvittaessa kauppareissuista sievoisen summan. Meillä on myös erillinen Minivalmennus, jonka avulla pystyt säästämään ruokalaskuissa samantien jopa satoja euroja kuukaudessa, riippuen perheesi koosta.
 4. 4
  Pystyt treenaamaan täysin ilman välineitä, vain kotonasi tai ulkona - Jos kuntosali ei ole juttusi, voit nyt viimein peruttaa salijäsenyyden, jos et sitä käytä. Pelkästään sen avulla maksat valmennuksen hinnan ja sulle jää vielä rahaakin käytettäväksi terveelliseen, monipuoliseen ja laadukkaaseen ruokaan.
 5. 5
  Tuotamme tässä valmennuksessa Minivalmennuksia asiantuntijoiden kanssa, jotka keskittyvät myös talouteen ja uraan - joka tarkoittaa sitä, että tulet saamaan myös oivalluksia, miten voit tavoitella suurempaa tilipussia. Kuten aiemmin kerroin, tämä valmennus EI keskity vain ravintoon ja liikuntaan.
 6. 6
  Pääset viimein eroon lyhyistä verkkovalmennuksista - oletko pohtinut, kuinka paljon maksaisit vuoden aikana lyhyemmistä HAASTEISTA tai kuukauden kestoisista pikaratkaisuista? Saat kokonaisen vuoden ajan tukea hyvin erilaisella tavalla kuin mistään muualta - vain parin lyhyemmän verkkovalmennuksen hinnalla.
 7. 7
  Tämä on viimeinen yhteislähtö erikoishintaan - seuraavat yhteislähdöt ovat normaalihintaisia. Ota kaikki hyöty irti tästä mahdollisuudestasi ja säästät 100€! Jos toimit vasta myöhemmin, joudut maksamaan tästä erinomaisesta valmennuksesta enemmän.
 8. 8
  Jos pohdit vielä valmennuksen hintaa - kuinka paljon olet valmis maksamaan terveydestäsi, toimintakyvystäsi, hyvinvoinnistasi ja onnellisuudestasi? Kuinka paljon olet valmis ottamaan apua vastaan, jotta onnistut? Lyhyistä nettivalmennuksista et saa vastaavaa määrää apua. Moni asiakkaani on kiitellyt itseään myöhemmin, koska valmennuksen hinta on maksanut itsensä moninkertaisesti takaisin. Haluan, että pohdit tätä sijoituksena - EI kulueränä.Tee oikea päätös nyt itsesi ja läheistesi vuoksi. Riskiä ei ole, joten miksi et edes kokeilisi? Saat täyden tyytyväisyystakuun valmennukselle. Takaan sen.

100%
Rahat takaisin -takuu!

100% TÄYSI TYYTYVÄISYYSTAKUU KOLMEKSI KUUKAUDEKSI

Myönnän TÄYDEN tyytyväisyystakuun valmennukselle! Jos jostain kumman syystä kokisit, ettei tämä Rasvanpolton Minitimantit® -verkkovalmennus olisi rahojesi väärti, niin maksan kaikki rahasi takaisin ilman kyselyitä. Reilu peli ja sulle täysin riskitön. Tällöin saat kiitoksena osallistumisesta pitää saamasi ruokavalion ja treeniohjelman.

Allekirjoitus: Jani Rantala

Et löydä vastaavaa valmennusta mistään muualta.

Me tehdään asioita erilaisella tavalla kuin muut.

Tuu kokemaan se omin silmin.

© 2022, Minivalmennukset Jani Rantala Oy

>