Näin käynnistät TEHOKKAAN RASVANPOLTON ILMAN rajoittavia ja vaarallisia dieettejä jopa VAIN VIIKOSSA VAIKKA et laskisi ruokien kaloreita tai makroja

YKSILÖLLISEEN elämäntapamuutokseen tähtäävän moniammatillisen verkkovalmennuksen avulla tiedät aina KUINKA PALJON ja MITÄ RUOKAA sun tulee syödä jotta POLTAT RASVAA joka ikinen päivä

Oot saattanut kokeilla erilaisia dieettejä ja nettivalmennuksia...

Tiesitkö, että JOPA 90% kaikista laihduttajista palaa rajoittavan dieetin jälkeen asteittain takaisin entiseen painoonsa (ja osa jopa lihoaa entistä suuremmaksi!)

Jokainen laihdutus ja uudelleen lihoaminen ALTISTAA kehoasi keräämään rasvaa tulevaisuudessa entistä helpommin, tehden sun pysyvästä painonhallinnasta kokoajan EPÄTODENNÄKÖISEMPÄÄ.

Tämä on VALTAVA ongelma. Jokainen rajoittava dieetti ja epäonnistunut laihdutusyritys tekee lopulta vain peruuttamatonta vahinkoa kehoosi, altistaen samalla sua häiriintyneeseen syömiskäyttäytymiseen, joka voi lopulta johtaa jopa syömishäiriöön (joka on VAKAVA ja PITKÄKESTOINEN sairaus, jota et halua riesaksesi!).

Jos olet aiemmin epäonnistunut rajoittavien dieettien kanssa, se EI ole sun syy. Ne EIVÄT ole loppuelämän kestäviä ratkaisuja painonhallintaan. Sä ANSAITSET paljon parempaa.

Tässä on ongelma, jonka kanssa painit tällä hetkellä: et löydä painonhallintaan pysyvää ratkaisua, jonka takia seuraat jatkuvasti erilaisia lyhytkestoisia ja rajoittavia dieettejä, tartut lyhytaikaisiin HAASTEISIIN tai etsit pikaratkaisuja suurempaan ja monimutkaiseen ongelmaan - joka on PYSYVÄ ja TERVEELLINEN painonhallinta.

Joka tarkoittaa sitä, että vaikka haluatkin korjata tilannetta paremmaksi, teetkin lopulta itsellesi vain hallaa. Altistat kehoasi keräämään rasvaa entistä helpommin, jonka lisäksi olet päivä päivältä lähempänä syömishäiriön puhkeamista.

Joka tarkoittaa sitä, että unelmasi kauniista, terveestä, hyvinvoivasta ja energisestä kehosta sekä mielestä on kokoajan EPÄTODENNÄKÖISEMPÄÄ kohdallasi.

Jolloin AHDISTAVAT hetket vaatekaupan sovituskopissa, uimarannalla kävellessä, lääkärin vastaanotolla, vaatteiden sovitusrumban aikana ennen ulos lähtöä ja jatkuva epävarmuus deittaillessa jäävät pysyviksi tunteiksi elämääsi. Herkkujen ahmimisen jälkeisestä ahdistuksesta ja itseinhosta tulee pysyvä osa arkeasi, joka nakertaa itsetuntoasi kokoajan pienemmiksi murusiksi.

Kun sulla ei ole toimivia työkaluja, kehosi jatkaa lihoamista vuosi vuodelta suuremmaksi ilman, että voisit tehdä asialle yhtään mitään (vaikka paino välillä putoaisikin VÄLIAIKAISESTI rajoittavien dieettien avulla!).

ONNEKSI SUN EI TARVITSE TYYTYÄ TÄHÄN - esittelyssä ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA, moniammatillinen ja vuosia kestävä verkkovalmennus, jonka ainoa päämäärä on tehdä sun painonhallinnasta TEHOKASTA JA PYSYVÄÄ - TERVEELLÄ ja SALLIVALLA tavalla ✅


TEHOKAS rasvanpoltto ja PYSYVÄ painonhallinta rakentuu monesta eri tekijästä

Riittävästä ja laadukkaasta yöunesta

Yöuni on kaiken perusta. Kaikki lähtee riittävästä ja laadukkaasta yöunesta. Ilman sitä treenaamisesi on yhtä tuskaa, herkkuhimosi on jatkuvaa ja kiukuttelusi pilaa ihmissuhteesi niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Yksilöllisestä ruokavaliosta

Kehomme vastustaa aina rasvanpolttoa, jolloin ainoa keino tehdä TEHOKKAITA ja NÄYTTÄVIÄ tuloksia on säädellä ruokavaliotasi edistymisesi perusteella - jolloin teet kehon kanssa yhteistyötä, etkä yritä sotia sitä vastaan.

Riittävästä aktiivisuudesta

Liikettä on tultava päivään jollain tapaa. Liikuntamuodolla ei ole väliä, mutta sen määrää, kestoa ja tehoa TULEE säädellä, jotta voit tehdä kehosi kanssa yhteistyötä. Sen sijaan, että yrittäisit sotia sitä vastaan.

Stressinhallintataidoista

Stressi on kehon pahimpia vihollisia rasvanpoltossa. Stressinlähteitä voi olla erilaisia, eikä keho osaa tunnistaa tai eritellä niitä. Stressi vaikeuttaa rasvanpolttoa lukuisilla erilaisilla tavoilla. Stressinhallintataitoja voi opetella, jolloin saat niskalenkin stressistä ja hallitset tilannetta.

Taloudenhallintataidoista

Kun laskupinot erääntyvät ja kun ruokakaupassa vierähtää tuplasti kauemmin aikaa laskurin kanssa laskien ja ynnäillen, vaikeuttaa se rasvanpolttoa oleellisesti. Omaa taloutta voi oppia hallitsemaan vaikka olisi kurjempikin tilanne. Tärkeintä on muuttaa suuntaa SAMANTIEN, eikä huomenna.

Toimivasta parisuhteesta

Tiesitkö, että kumppanisi vaikuttaa suhun hyvinkin monella tapaa täysin tiedostamattasi? Se on tutkimuksissa osoitettu. Sen takia hyvinkin suurta osaa elämäntapamuutoksissa onnistuneita ihmisiä yhdistää kumppanin samanaikainen elämäntapamuutos tai vahva kannustaminen ja myötäeläminen. Toimimattomaan parisuhteeseen on saatavilla apua, eikä kaikkea tarvitse yrittää selvittää yksin.

Terveistä ihmissuhteista

Me ihmiset olemme sosiaalisia olentoja. Jokainen meistä - enemmän tai vähemmän. Oletko lukenut koskaan pitkän elämän eläneiden ihmisten viimeisimpiä mietteitä? Hyvinkin montaa heistä yhdistää se, että he toivoivat voineensa viettää enemmän aikaa läheistensä kanssa. Ihmissuhdetaidot ovat taitoja, joita voidaan opetella. Terveet ihmissuhteet myös tutkitusti edistävät terveyttä ja hyvinvointia, auttaen painonhallinnassa.

Terveestä itsetunnosta

Tervettä itsetuntoa on se, että osaa pitää puoliaan ja ajatella ensin omaa parastaan. Vain silloin on mahdollista olla oma paras versio itsestään myös muille. Lentokoneen hätätilanneohjeistuksessa ohjataan ensin huolehtimaan vain itsestään. Miksi? Koska vain silloin voit auttaa myös toisia, kun olet itse kunnossa. Itsetuntoa on mahdollista rakentaa paremmaksi mm. onnistumisien avulla.

Hyvinvoivasta ihosta 

Tiesitkö ihon olevan osa elimistösi puolustusjärjestelmää? Se tarkoittaa sitä, että terve ja hyvinvoiva iho edistää vastutuskykyäsi sen lisäksi, että se näyttää hyvältä. Vain terve ja hyvinvoiva elimistö voi polttaa rasvaa optimaalisella tavalla.

Kauniista hiuksista

Hiukset ovat naisen kruunu, eikö? Jos koet kampaajakäynnin jälkeen hyvää oloa ja onnentunteita, ne edistävät myös rasvanpolttoasi. Vain hyvinvoiva keho ja mieli voi polttaa rasvaa optimaalisella tavalla. Hiustenhoitoa voi myös opetella itse ammattilaisen ohjeistuksien avulla.

Pään kääntävästä tyylistä

Oletko tuskaillut vaatevalintojen kanssa? Mistä saa kestäviä, tyylikkäitä ja edullisia vaatteita? Mitä pitää huomioida kun keho muuttuu rasvanpolton aikana? Istuvat vaatteet ovat hyvin monen motivaattori jatkaa rasvanpolttoa, koska lempivaatteisiin pukeutumisen tunnetta on vaikea voittaa.

Mielen hyvinvoinnista

Keho ja mieli ovat aina yhtä. Me ihmiset olemme kokonaisuuksia. Omaa mielen hyvinvointia tulee varjella ja edistää kaikin mahdollisin keinoin. Apua kannattaa hakea aina heti jos siltä vähäänkään tuntuu. Myös mielenhallintaitoja ja työkaluja voi opetella ammattilaisen ohjeilla itsenäisesti silloin, kun akuuttia hätää ei ole.

Hyvästä seksistä

Seksuaalisuus on erottamaton osa ihmisyyttä. Sillä on mieletön määrä erilaisia hyviä vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Myös omaa seksuaalisuutta on mahdollista tutkia ja uusien kokemuksien etsiminen voi olla kutkuttavaa puuhaa. Seksi on myös mitä parhainta hyötyliikuntaa, jonka avulla myös rasvakin palaa.

Itselle sopivasta kosmetiikasta

Nykyään meikkejä on mitä erilaisempia ja kosmetiikkaakin sitäkin enemmän. Taitoa on erottaa itselle sopivat tuotteet valintojen viidakosta. Kun ehostaudut niin, että lähdet ovesta leuka ylhäällä ja valmiina uuteen päivään, edistää se myös pystyvuuden tunnettasi ja sitä kautta rasvanpolttoasi. Vain hyvinvoinva keho ja mieli voi polttaa rasvaa optimaalisella tavalla.

Eläimen hyvinvoinnista

Jokainen eläimen omistaja varmasti tietää sen tunteen, mitä oma lemmikki voi parhaimmillaan antaa. Pyyteetöntä rakkautta ja iloa omaan elämään, joka edistää omaa hyvinvointia. Silloin sitä haluaa antaa myös takaisin. Ammattilaisen oppien avulla on mahdollista opetella ymmärtämään omaa rakasta lemmikkiä kokoajan paremmin.

Toimivasta urasta

Oletko koskaan ajatellut, miten paljon työskentely vie aikaa elämästäsi? Ja sitä et saa koskaan takaisin. Sen vaikutus rasvanpolttoon ja hyvinvointiisi on myös valtava. Joskus ainoa este sille, ettet voi tavoitella haluamaasi uraa on yksinkertaisesti tiedon- ja ohjauksen puute. Joskus sokaistumme omaan tilanteeseen, emmekä näe ulospääsyä, vaikka se on kokoajan olemassa.


Syytätkö vielä itseäsi siitä, ettet ole onnistunut pelkästään rajoittavilla dieeteillä ja kuntokuureilla?

 • Kun nukut hyvin, et joudu taistelemaan jatkuvasti herkkuhimoja vastaan joka tarkoittaa sitä, ettet joudu syyttelemään enää itseäsi herkkujen ahmimisen jälkeen
 • Kun syöt yksilöllisen ruokavalion avulla, tiedät joka päivä mitä ruokia syöt ja miten paljon, jotta poltat rasvaa eikä sun tarvitse enää ynnäillä kaloreita tai makroja yhteen
 • Kun liikut selkeiden ja käytännöllisten ohjelmien mukaan, sun ei tarvitse liikkua niin kovaa tai useasti, vaan pienempikin määrä riittää onnistuneeseen rasvanpolttoon
 • Kun opit käyttämään työkaluja stressinhallintaan, sun ei tarvitse enää kärvistellä stressin kourissa ja suuttua pikkuasioista muille, vaan voit oppia hallitsemaan tilannetta päivä päivältä paremmin
 • Kun opit taloudenhallintataitoja, säästä jatkuvasti enemmän rahaa, jonka turvin voit tehdä arjestasi huolettomampaa ja välttää ahdistavat hetket laskupinojen kanssa
 • Kun saat työkaluja parisuhteen rakentamiseen, voit rakentaa puolisosi kanssa ihmissuhteestanne ikimuistoisen ja kadehdittavan, jonka voimalla jaksat kiireisessä ja stressaavassa arjessa
 • Kun pääset kehittämään ihmissuhdetaitojasi, voit rakentaa omaa verkostoasi suuremmaksi ja laadukkaammaksi, joka nostaa hyvinvointiasi ja tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia niin työelämässä kuin vapaa-ajalla
 • Kun tutustut omaan itseesi paremmin ja lähdet rakentamaan itsetuntoasi, tulee se vahvistamaan jokaista elämäsi osa-aluetta paremmaksi, jolloin sun ei tarvitse enää suostua kaikkeen ja stressata siitä, mitä muut miettivät tai sanovat tekemisistäsi
 • Kun löydät toimivat ihonhoitorutiinit ja tuotteet ihollesi, voit hymyillä peilistä sädehtien ja vastustuskykysikin on parempi taudinaiheuttajia vastaan
 • Kun löydät toimivia hiustenhoitorutiineja ja tuotteita hiuksillesi, voit tuntea sen saman säkähdyttävän tunteen minkä saat omalta kampaajaltasi
 • Kun pääset pukeutumaan just sulle istuviin kauniisiin, kestäviin ja edullisiin vaatteisiin, voit nauttia jokaisesta kauppareissusta ja pakollisesta arjen menosta, kun tiedät näyttäväsi päät kääntävän hyvältä
 • Kun pääset harjoittelemaan mielen taitoja, pystyt kääntämään epätoivoiseltakin tuntuvat tilanteet voitoksi, jolloin sun ei tarvitse enää tukeutua jatkuvasti vain muiden apuun, vaan voit ottaa ohjakset omasta tilanteestasi
 • Kun pääset tutkimusmatkalle omaan seksuaalisuuteen, voit löytää uusia kutkuttavia seikkailuja ja puolia itsestäsi, jonka ansiosta nostat itsetuntoasi, hyvinvointiasi ja teet elämästä nautittavampaa
 • Kun opit ymmärtämään paremmin lemmikkiäsi, pääset antamaan ja saamaan sitä samaa pyyteetöntä rakkautta ja iloa, jota lemmikkisi on valmis sulle jakamaan, jolloin luot arkeen säkenöiviä hetkiä
 • Kun opit näkemään erilaisia uramahdollisuuksia ja löytämään piileviä kykyjä itsestäsi, voit tavoitella juuri sitä uraa josta vielä mahdollisesti vain unelmoit, etkä enää näe pelkästään umpikujia tai suljettuja ovia


Me ihmiset ollaan kokonaisuuksia ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi sun kannattaa ajatella myös sun rasvanpolton onnistuvan sitä paremmin, mitä useampi osa-alue elämässäsi on kunnossa (ja mitä useampaan voit itse vaikuttaa omalla toiminnallasi!).


Kuka mä sitten olen kertomaan sulle näistä asioista? Miksi sun pitäisi uskoa mua? Anna kun kerron sulle nopeasti.


Jani Rantala  //  Minivalmennuksien perustaja

Aloitin oman matkani kehonkoostumuksen muokkaamisessa vuonna 2005. Rakastuin ulkomuotoni muokkaamiseen täysin. Se oli kutkuttavaa nähdä peilistä oman työn tulokset ja kuulla samaan aikaan muiden huomionosoituksia ja kehuja.

Sen jälkeen olen 16 vuoden ajan pyrkinyt muokkaamaan omaa ja muiden kehoa päät kääntävään muotoon, edistäen samalla myös mielen hyvinvointia.

Vuosien aikana kuitenkin havahduin ongelmaan - miten moni asia liittyykään rasvanpolttoon!

Omassa valmennustyössäni pyrin jatkuvasti ratkomaan erinäköisiä ongelmia jotka estivät rasvanpolttoa, eivätkä ne kaikki liittyneet vain ravintoon ja liikuntaan.

Vuosien saatossa mielessäni vahvistui kokoajan enemmän ajatus KOKONAISVALTAISESTA rasvanpolttovalmennuksesta, jossa huomioidaan hyvin paljon muitakin tekijöitä kuin vain ravintoa ja liikuntaa.

Halusin antaa täyden oman panokseni tälle uudenaikaiselle valmennukselle, mutta tiesin haluavani tarjota myös muidenkin ammattilaisten apua.

Ja siitä syntyi tämä Ryhmäminivalmennus, joka kantaa nimeä: Rasvanpolton Minitimantit®

Tämä Ryhmäminivalmennus sisältää vuosiksi eteenpäin työkaluja TEHOKKAASEEN, PYSYVÄÄN ja TERVEELLISEEN painonhallintaan.

Pääsen suurella ylpeydellä ja kunnialla toteuttamaan tämän moniammatillisen verkkovalmennuksen ensimmäisenä ja ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMESSA!

Kutsun sut nyt mukaan seikkailuun. Matkamme on vasta alkamassa.

Tervetuloa mukaan 😉

Jani  Rantala

Mitä asiakkaani sanovat ammattitaidostani:

Paras personal trainer kenen kanssa olen tehnyt töitä!

"Tapaamiset ovat olleet todella antoisia kun vastassa on henkilö joka selkeästi tietää paljon teoriaa, mutta ennen kaikkea osaa tuoda sen ymmärrettävästi käytäntöön"

Valeria  //  Toimistotyöntekijä

Valmennettava on selkeästi yksilö, jonka halut, tarpeet ja rajoitteet otetaan aina huomioon!

"Yliopistotasoiset terveydenalan opinnot vakuuttavat erityisesti"

Anne-Mari  //  Valmennuksessa vuosien ajan

Ilman Janin innostavaa asennetta ja palveluita, makaisin edelleen sohvan pohjalla pitäen liikuntaa suurena huijauksena!

"Olen hyötynyt valmennuksesta äärimmäisen paljon. Jani on erinomainen valmentaja, lähdin ihan nollasta liikenteeseen ja tällä hetkellä en voi kuvitella elämääni ilman liikuntaa."

Miia  //  Toimistotyöntekijä

Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä!

"Pt:n kanssa treenatessa opin levon ja palautumisen merkityksen ihan käytännössä, kun treenisykli saavutti huippunsa ja oli aika antaa kehon levätä. Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä. Olen kokenut liikkuja mutta Jani toi ihan käytännön tasolla lisäymmärrystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa treeni on vain yksi palikka."

Piia  //  opettaja

Aikaisemmin olin syönyt liian vähän, kun olin yrittänyt painoa pois sekä aivan väärin. Nyt toimii vatsa sekä liikkua jaksaa hyvin!

"Olen ollut todella tyytyväinen tähän valmennukseen ja ruokavalioon. Minulla selässä madaltuneet selkänikamat, joten en pysty kaikkea urheiluakaan
esimerkiksi salilla tekemään, mutta kun tekee niitä mitä voi ja liikkuu monipuolisesti,
niin muuta ei tarvita. Kannattaa kokeilla, suosittelen!"

Annika  //  Toimistotyöntekijä

Kurssia olisi voinut markkinoida paremmin, koska kurssi oli ihan mahtava!

"Tuntui, että selitettiin asiat riittävän yksinkertaisesti. Jani oli asiantunteva ja mukava. Yleensä minua stressaa miehet salilla, mutta Jani oli oikea ammattilainen"

Anonyymipalaute  //  Kuntosalin alkeiskurssi

Jani oli aivan ihana!

"Tosi lämmin ja aina ystävällinen. Tuli sellainen olo, ettei tyhmiä kysymyksiä ole."

Anonyymipalaute  //  Kuntosalin alkeiskurssi

Sain loppuelämän kestäviä ruokatottumuksia ja muut huomasivat kiinteytymisen!

"Eniten olen kiitollinen loppuelämän kestävistä ruokatottumuksista ja kiinteytymisestä, jonka myös muut huomasivat."

Emmi  //  Parturi-kampaaja

Maria

Hieroja

Eeva

Toimistotyöntekijä

Ramanda

Yrittäjä

Elisa

Toimistotyöntekijä

Asiakkaideni muutostarinoita

Jokaisen tie on yksilöllinen ja erilainen - kaikki eivät halua kuvattavaksi, joten tässä vain osa kaikista muutoksista, joissa olen saanut kunnian olla mukana

Lisää lihasmassaa 8 kiloa

- Asiakas treenannut aiemmin salilla, halusi erityisesti ylävartaloon uusia kujeita. Nostettiin painoa 9 kiloa 7 kuukaudessa. Kuten kuvasta näkee, suurinosa on ollut selkeästi lihasmassaa! Voimatasot nousseet ylöspäin kohisten. Treenejä ollut salilla vain 2-3x viikossa, joka on ollut helppo sovittaa omaan arkeen. Asiakas pystyy syömään nykyään enemmän ruokaa, koska kuluttaa suurentuneen lihasmassan ansiosta joka päivä enemmän. Painonhallinta on vaivatonta, keho upean näköinen ja vointi erinomainen.

7 kilon rasvanpolttoa

Tiristeltiin rasvaa pois samalla, kun ylläpidettiin lihasmassaa. Saatiin hyvin pidettyä tehot yllä asiakkaan omassa lajissa, eli jenkkifudistreeneissäkin hiki virtasi! Painoa putosi lopulta noin 8 kiloa noin 3 kuukaudessa.

20 kilon rasvanpolttoa

Sulateltiin rasvat pois maltilla 6 kuukaudessa, jottei treeniteho kärsinyt ja saatiin pidettyä lihasmassa rasvanpolton aikana. Kiireinen ja stressaava arki ei haitannut tulosten saavuttamista. Nälkä ei ollut useinkaan läsnä. Lopputulos erittäin hyvä - asiakkaan kroppa näyttävässä kunnossa, viskeraalirasva (sisäelinrasva) terveellisellä tasolla, lisäksi suorituskyky ja vointi arjessa erinomainen.

6 kilon rasvanpolttoa

Poltettiin maltilla rasvamassaa pois, samalla pitäen kiinni lihasmassasta ja voimatasoista. Lopputulos erinomainen - asiakas kehui, kuinka rasvanpoltto ei tuntunut ollenkaan hankalalta, vaan homma toimi 'kuin junan vessa'.

Mitä kaikkea tämä Rasvanpolton Minitimantit® -verkkovalmennus pitää sisällään?

Täysin yksilöllisesti rakennettu ruokavalio

Rakennan tämän sulle täysin käsipelin, eli tätä ei oteta mistään valmiina. Kun olet täyttänyt alkukartoituslomakkeeseen tietosi, rakennan antamiesi tietojen pohjalta ruokavalion, jolla lähdemme liikkeelle. Ruokavalio sisältää täysin normaalia kotiruokaa, etkä tarvitse lisäravinteita. Valittavanasi on sekasyöjä ja vegetaristi ruokavalio.

Jotta rasvanpolttosi pysyy varmasti käynnissä, teen sinulle samantien 3 erilaista ruokavaliota. Luit oikein: KOLME ERILAISTA! Ohjeitan sinua näiden käytössä. Näiden kolmen ruokavalion avulla siis: 1) Aktivoit aineenvaihduntaasi 2) Poltat rasvaa 3) Ylläpidät saavutettuja tuloksia. Et tarvitse mitään muuta ruokavaliokokonaisuutta enää myöhemmin. Tässä on kaikki. (Arvo 299€)

Treeniohjelma kuntosalille, kotiin ja ulkoliikuntaan

Tämä treeniohjelma sisältää kuvat, videot ja sanalliset ohjeistukset liikkeistä. Löydät kaiken tarvittavan suoraan mobiilisovelluksesta, johon voit kirjata treenituloksia. Sovellus pitää sisällään paljon toiminnallisuuksia, saat mm. myös muistutuksia treeneistä suoraan puhelimeesi! (Arvo 99€).

Viikoittain tuottamiani Minivalmennuksia hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta

Tuotan viikoittain omia Minivalmennuksia kaikesta rasvanpolttoon ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Pääset heti käsiksi vanhoihin materiaaleihin ja julkaisen uusia Minivalmennuksia lisää viikoittain. Saat siis kaiken mun yli 16 vuoden kokemuksen käyttöösi (Arvo vuodessa 884€!)

Laaja reseptikirja

Reseptikirjasta löydät aina sopivia ateriavaihtoehtoja, etkä joudu enää koskaan pohtimaan mitä söisit. Reseptikirjasta näet reseptit ja ruokavaliosta näet ruokamäärät, jolloin tiedät aina kuinka paljon sun tulee syödä ja mitä ruokaa, jotta poltat rasvaa TEHOKKAASTI joka päivä (Arvo 59€).

Vuoden jäsenyys SULJETTUUN Facebook-ryhmään

Saat vuoden jäsenyyden Suljettuun Facebook-ryhmään, jossa minä ja tiimini vastataan kaikkiin sun kysymyksiin mitä sulle herää rasvanpoltossa. Lisäksi pääset mukaan huippuyhteisöön, jossa keskustelu virtaa päivitäin vilkkaana. (Arvo 199€)

Eikä tässä vielä kaikki - nimittäin nyt rakennetaan JOTAIN UUTTA!

BONUS: JATKUVASTI LISÄÄ MUIDENKIN ASIANTUNTIJOIDEN MINIVALMENNUKSIA

Tuon ryhmään apua Minivalmennuksien muodossa USEILTA eri ammattilaisilta, mm. parisuhdeterapeutilta, seksuaaliterapeutilta, uravalmentajalta, taloustaitojenvalmentajalta, psykologilta, kosmetologilta, fysioterapeutilta, stylistilta, kampaajalta, koirankouluttajalta, jooga-ohjaajalta, mindfulness-ohjaajalta, univalmentajalta, lääkäreiltä, hierojilta ja monelta muulta – ryhmäläisenä pääset vaikuttamaan siihen, keneltä haluat Minivalmennuksen! (Arvo vuodessa vähintään 884€!)

BONUS: JATKUVASTI PÄIVITTYVÄT TREENIOHJELMAT

BONUS: Tuut saamaan 8 VIIKON VÄLEIN PÄIVITTYVÄN TREENIOHJELMAPAKETIN kotiin, kuntosalille ja ulkoliikuntaan VUODEN ajan! (Arvo vuodessa 643€!)

Valmennuksen kokonaisarvo VUODESSA 3 067€

Sanomattakin selvää, että tämä valmennus voisi maksaa tuhansia euroja.

Se sisältää VUOSIKSI eteenpäin jatkuvasti uusia treeniohjelmia, Minivalmennuksia, tukea minulta ja tiimiltäni. Se ei ole 6 viikon HAASTE tai muu lyhytaikainen verkkokurssi – sen on tarkoitus tehdä viimein loppu sun matkasta erinäköisten painonpudotusvalmennuksien viidakossa. 

Haluan, ettet tarvitse tämän jälkeen enää mitään muuta ratkaisua, vaan tässä on KAIKKI jotta onnistut. Se sisältää todella monipuolisen tuen, pitkäksi aikaa. Koska näyttävät muutokset syntyvät silloin kun kokonaisuus on kunnossa ja silloin, kun muutokselle annetaan riittävästi aikaa. 

Oon todella innoissani tästä. Siitä syystä, että haluan luoda jotain UUTTA. Ja haluan kutsua sut mukaan tähän seikkailuun. Nimittäin pääsy tähän ryhmään tulee olemaan vain rajatulle määrälle ihmisiä kerrallaan noin 8 viikon välein. 

Teemme ruokavaliosi täysin käsipelin, tuemme sinua henkilökohtaisesti valmennuksen ajan ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi. Tästä syystä paikkoja on vain rajoitetusti tarjolla. 

VUODEN JÄSENYYS KERTAMAKSUN AVULLA

Valmennuksen kokonaisarvo vuodessa 3067€


Valmennuksen normaalihinta 297€


Maksat vain kertamaksun 197€ (sis. ALV:n)
Voit maksaa myös jopa 36 erässä (noin 6€ / kk) 


 • SAAT HETI YKSILÖLLISEN RUOKAVALION, RESEPTIKIRJAN, TREENIOHJELMAPAKETIN JA PÄÄSYN MINIVALMENNUKSIIN: Rakennan sinulle 3 erilaista ruokavaliota, jotka saat heti käyttöösi yhdessä reseptikirjan kanssa. Saat samantien treeniohjelmapaketin ja pääsyn kaikkiin aiemmin ilmestyneisiin Minivalmennuksiin.
 • JATKUVASTI LISÄÄ VALMENNUSMATERIAALIA: Reseptikirjaa päivitetään ja laajennetaan jatkuvasti lisää. Uudet treeniohjelmat ilmestyvät valmennusohjelmistoon 8 viikon välein. Tuotan uusia Minivalmennuksia lisää viikoittain. Sen lisäksi tuotan muiden asiantuntijoiden kanssa heidän Minivalmennuksia sinulle asteittain enemmän.
 • EIKÄ TÄSSÄKÄÄN VIELÄ KAIKKI! Tulossa myös yllätysryhmätapahtumia ryhmään kuuluville 😉
100%
Rahat takaisin -takuu!

100% TÄYSI TYYTYVÄISYYSTAKUU KOLMEKSI KUUKAUDEKSI

Myönnän TÄYDEN tyytyväisyystakuun valmennukselle! Jos jostain kumman syystä kokisit, ettei tämä Rasvanpolton Minitimantit® -verkkovalmennus olisi rahojesi väärti, niin maksan kaikki rahasi takaisin ilman kyselyitä. Reilu peli ja sulle täysin riskitön. Tällöin saat kiitoksena osallistumisesta pitää saamasi ruokavalion ja treeniohjelman.

Allekirjoitus: Jani Rantala

Sulla saattaa olla vielä kysymyksiä...

Miten tämä eroaa ilmaisesta Facebook-ryhmästäsi?

Ilmaisessa Facebook-ryhmässäni jaan tietoa, miten voit onnistua rasvanpoltossa oppieni mukaan itsenäisesti ja täysin ilmaiseksi. Annan kaikki työkalut, jotta voit tehdä kaiken itse ja onnistua. Tässä maksullisessa ja suljetussa Facebook-ryhmässä teen puolestasi ruokavalion, muokkaan sitä, rakennan sinulle reseptikirjan, teen treeniohjelmat, ostan muilta asiantuntijoilta Minivalmennuksia sinulle, palkkaan tiimiini valmentajia auttamaan sinua ja järjestän yllätystapahtumia, joista maksan järjestäjille. Saat siis oikoreitin rasvanpolttoon, kun pystyt helpottamaan työtä jättämällä sen minulle ja tiimilleni. 

Milloin muiden asiantuntijoiden Minivalmennukset ilmestyvät alustalle?

Rakennamme tällä hetkellä Minivalmennuksia muiden asiantuntijoiden kanssa, jotka ovat tulossa alustalle. Ensimmäiset muiden asiantuntijoiden Minivalmennukset ilmestyvät alustalle viimeistään 18.10., jonka jälkeen niitä alkaa tulemaan tasaisin väliajoin lisää. Teen jatkuvasti töitä sen eteen, että saan tuotettua sinulle lisää muiden Minivalmennuksia. 

Kuinka pitkään Minivalmennuksia tuotetaan alustalle?

Minivalmennuksia tuotetaan alustalle jatkuvasti lisää lähtökohtaisesti vuosiksi eteenpäin. Olen sitoutunut tuottamaan Minivalmennuksia itse ja yhdessä muiden kanssa vähintään kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Sen takaan, mutta uskon tämän olevan monien vuosien projekti.

Mistä lataan valmennusohjelmiston?

Saat kaikki tarvittavat linkit ja ohjeistukset kuitin mukana. Autan sinua myös tarvittaessa henkilökohtaisesti, jotta saat ladattua sen puhelimeesi. Pääset kirjautumaan myös tietokoneen avulla. Valmennusohjelmisto on täysin suomenkielinen ja helppokäyttöinen.

Onko alusta helppokäyttöinen?

Alusta on todella helppokäyttöinen ja se on luotu sillä ajatuksella, ettet joudu pähkäilemään sen käyttöä. Alusta on myös täysin suomenkielinen ja siihen on saatavilla teknistä tukea.

Sopiiko tämä varmasti minulle?

Jos olet kamppaillut painonhallinnan kanssa pidempään ja haluat löytää loppuelämän ratkaisun tilanteeseen, tämä on ehdottomasti sinulle. Tämän valmennuksen avulla saat työkaluja ja tukea vuosiksi eteenpäin. Pääset myös mukaan ensimmäisten joukossa Suomen historian ensimmäiseen yhtä laajaan ja moniammatilliseen painonhallinnan verkkovalmennukseen!

Muokataanko ruokavaliotani jopa vuoden ajan edistymiseni perusteella?

Ruokavaliosi rakennetaan täysin yksilöllisesti käsipelin ja huomioimme täyttämäsi alkukartoituslomakkeen tiedot, joissa kerrot itsestäsi ja tilanteestasi. Rakennamme sinulle samantien monta erilaista ruokavaliota ja ohjeistamme sinua niiden käytössä. Et joudu koskaan itse laskemaan kaloreita tai makroja, vaan saat tarkat yksilölliset määrät ruoista, joihin sinun on hyvä pyrkiä. Saat myös jatkuvaa tukea minulta ja tiimiltäni ryhmässä, jotta onnistut.

Miten takuu toimii käytännössä?

Kun olet ostanut valmennuksen ja saanut kaikki tarvittavat materiaalit, takuu astuu voimaan. Takuusi on voimassa yhteensä 12 viikkoa eli 3 kuukautta. Jos jostain syystä kokisit tuona aikana, ettet ole saanut näkyviä tuloksia et ole tyytyväinen, saat kaikki rahasi takaisin. Reilu peli ja sulle täysin riskitön. Maksamme ne takaisin samalle pankkitilille, josta maksoit valmennuksen.

Saanko varmasti tuloksia?

Saat kaiken tarvittavan tuen, valmiit suunnitelmat ja ohjeistukset. Lopullisen työn joudut kuitenkin itse tekemään. Jos olet valmis tekemään töitä, oppimaan uutta ja kokeilemaan rohkeasti ohjeistuksiamme, saat varmasti tuloksia. Siitä ei ole epäilystäkään. Mutta haluan painottaa, että joudut tekemään töitä tuloksien eteen. Sen takia tulokset usein tuntuvatkin niin hyviltä - niiden eteen on joutunut ponnistelemaan, mutta lopussa kiitos seisoo.

Miksi haluat toteuttaa tämän ensimmäisenä Suomessa?

Olen pohtinut jo vuosien ajan, miksi tällaista vastaavaa kokonaisuutta ei ole rakennettu. Olin ryhtymässä jo toimiin vuonna 2018, mutta tuolloin yliopisto-opintoni olivat pahasti kesken ja kalenterini täysi ohjauksia. Nyt päätin lopettaa yliopisto-opinnot ja seurata unelmaani, josta olen unelmoinut jo vuosien ajan!

Mitä maksutapoja on käytössä?

Voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Käytössäsi on myös Klarnan Maksa heti, Maksa Myöhemmin tai Pilko Maksut -maksutavat. Voit maksaa jopa 36 erässä. Myös kaikki yleisimmät liikuntaedut käyvät maksuvälineenä. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, otathan tällöin yhteyttä hyvissä ajoin osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi

Onko vegaani- tai ketoosiruokavaliota valittavana?

Valitettavasti emme tee vegaani- tai ketoosiruokavalioita vielä tässä yhteislähdössä. Selvitämme, pystyisimmekö ottamaan nämä erikoisruokavaliot mukaan myöhemmin.

TOIMI NYT NÄIN:

Onnittelut! Olet löytänyt jotain mullistavaa. Pääset ensimmäisten joukossa kokemaan jotain todella ainutlaatuista 🤩

 1. 1
  REKISTERÖIDY MINIVALMENNUKSIEN SIVUSTOLLE Jotta pystyt varmistamaan paikkasi kun myynti alkaa, rekisteröidy jo nyt Minivalmennuksien sivustolle. Osoite on https://www.minivalmennukset.fi. Näin pystyt kirjautumaan sisään ja tekemään oston nopeasti. Kysy tarvittaessa minulta apua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi tai yksityisviestillä Facebookissa.
 2. 2
  1. RYHMÄN MYYNTI ALKAA PERJANTAINA 20.8. KLO 20  HUOM! Paikkoja on vain rajoitetusti. Tämä ensimmäinen ryhmä tulee olemaan ainutlaatuinen, koska testaamme myös samalla valmennusalustojen eri ominaisuuksia. Tästä syystä saat todelliseen etuhintaan pääsyn ryhmään kun toimit NYT - mutta ole nopea, myynti alkaa perjantaina klo 20 ja päättyy sunnuntaina klo 23.59 TAI niin kauan kuin paikkoja on jäljellä.

  Linkki tuotteeseen ilmoitetaan Ilmaisessa Facebook-ryhmässäni ja lähetän sen myös sähköpostilla.

  Voit myös tallentaa tämän linkin jo valmiiksi itsellesi: https://minivalmennukset.fi/collections/ryhmaminivalmennukset/products/rasvanpolton-minitimantit%C2%AE


 3. 3
  1. RYHMÄ ALOITTAA 30.8.2021  Saat ennen tätä kaiken tarvittavan materiaalin ja ohjeistuksen sähköpostiisi. Voit myös aina laittaa viestiä suoraan minulle osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Halusin luoda sellaisen valmennuspaketin, jollaista et ole aiemmin nähnyt. Haluan tarjota sulle useampia työkaluja käyttöön ja tukea kestävässä elämäntapamuutoksessa vuosiksi eteenpäin.

1. Ryhmällä tulee olemaan erityinen paikka mun sydämessä. Pääsen vihdoin rakentamaan mun unelmaa sun kanssa. Oon niin onnellinen siitä. Nähdään pian!

Jani Rantala

© 2021, Minivalmennukset Jani Rantala Oy

>