ODOTA! ennen kuin menet...

Kiitoksena ilmaisen ruokavalion lataamisesta tarjoan sulle KERTALUONTOISEN erikoistarjouksen! Älä poistu tältä sivulta, jos haluat hyödyntää tämän tarjouksen!

Tarjoan sulle nyt myyntimenestys reseptikirjan käsittämättömällä -88% alennuksella (säästät jopa 52€!!)

Juuri saamastasi ilmaisesta ruokavaliosta näet vain ruokien määrät, jolloin joudut itse käyttämään aikaa ja energiaa aterioiden suunnitteluun ja keksimiseen eri ruoka-aineista (joka ikinen päivä...)

Yhdistämällä juuri saamaasi ilmaiseen ruokavalioon tämän reseptikirjan valmistat aina HELPOSTI ja NOPEASTI kokonaisia aterioita! Näin ET joudu enää tuhlaamaan aikaa ja energiaa turhaan uuvuttavaan pohtimiseen ja jaaritteluun kun yrität pähkäillä mitä söisit tänään.

Olen huomannut vuosien valmennustyön aikana tämän reseptikirjan vähentävän jopa yli 80% asiakkaideni ongelmista sen jälkeen kun he ovat aloittaneet ruokavalion.

Siksi haluan auttaa sua tarjoamalla sen NYT käsittämättömällä alennuksella... mutta se on voimassa vain ja ainoastaan jos toimit heti.

Lue lisää siirtymällä alaspäin!

Kertaluontoinen erikoistarjouksesi voimassa enää:

00
Päivää
:
 
00
Tuntia
:
 
09
Minuuttia
:
 
59
Sekuntia

You missed out!

reseptikirjan avulla valmistat helposti NOPEITA, TERVEELLISIÄ ja herkullisia aterioita, joiden avulla saavutat tavoitteesi

  • Jokainen resepti on ammattivalmentajan laatima ja tarkastama (reseptit ovat testattu toimiviksi vuosien aikana jo tuhansilla asiakkaillamme!)
  • Suurinosa resepteistä on nopeita, helppoja ja käytännöllisiä valmistaa kiireisessäkin arjessa (jolloin löydät aina sopivaa syötävää, etkä joudu turvautumaan enää naposteluun ja noutoruokiin -> säästät rahaa!)
  • Sisältää myös huippusuosittuja terveellisiä herkuttelureseptejä (sun ei tarvitse aina ostaa lihottavia ruokia, jotta voit herkutella!)
  • Osa resepteistä on monipuolisempia ja voit kokkailla niitä esimerkiksi silloin, kun sulla on enemmän aikaa (näiden reseptien avulla yllätät puolisosi vaikka kokkaaminen ei ois koskaan ollut sun juttu!)
  • Suurin osa annoksista sisältää proteiini-, hiilihydraatti- ja rasvalähteen (ne varmistavat sen, että saat kaikki tarvittavat suojaravintoaineet, jotta kehosi voisi toimia optimaalisesti!)
  • BONUS: Reseptikirjaa päivitetään jatkuvasti 3 ammattivalmentajan toimin! Saat elinikäisen pääsyn jatkuvasti päivittyvään reseptikirjaan tämän tarjouksen avulla!

Reseptikirjan normaalihinta 59€

(muut ovat maksaneet tämän!)


Maksat VAIN 6,95€ (saat 88% alennuksen ja säästät NYT 52€!!)


⏰JOS TOIMIT HETI!

Kertaluontoinen erikoistarjouksesi voimassa enää:

00
Päivää
:
 
00
Tuntia
:
 
09
Minuuttia
:
 
59
Sekuntia

You missed out!

toimi nyt näin:

1.

Klikkaa tämän sivun alalaidassa olevaa punaista nappia, joka näyttää tältä:

2.

Klikkaa "Lisää ostoskoriin"

3.

Luo asiakastili ennen kassalle siirtymistä

4.

Siirry maksamaan (alennus näkyy automaattisesti kassalla)

huom! tämä tarjous ei ole saatavilla muualta ja se poistuu pian!

00
Päivää
:
 
00
Tuntia
:
 
10
Minuuttia
:
 
00
Sekuntia

You missed out!

Toimi nyt ohjeiden mukaan

100% Rahat takaisin -takuu!

Jos jostain kumman syystä et olisi tyytyväinen tähän reseptikirjaan ja saamaasi käsittämättömään -88% alennettuun hintaan (jota muut eivät saa!) maksamme kaikki rahasi takaisin ilman kysymyksiä. Reilu peli ja sulle täysin riskitön ✅

sulla saattaa olla vielä kysymyksiä...

Sopiiko reseptikirja maidottomaan ja gluteenittomaan ruokavalioon?

Reseptikirjasta löydät myös maidottomia reseptejä. Voit korvata reseptikirjan ruoka-aineita myös gluteenittomilla tuotteilla.

Sopiiko reseptikirja vegaanille?

Jos olet täysin vegaani (eli et syö ollenkaan lihaa, et maitotuotteita tai mitään eläinperäistä) tämä reseptikirja ei valitettavasti sovellu sinulle.

Sopiiko tämä varmasti minulle?

Jos olet sekasyöjä tai vegetaristi, tämä on täydellinen just sulle. Jos olet allerginen tietyille ruoka-aineille, voit jättää ne syömättä. Reseptikirjassa on laaja määrä erilaisia reseptejä, joten löydät varmasti aina sulle sopivia reseptejä, vaikka olisitkin allerginen osalle ruoka-aineista.

Sitoudunko johonkin tai onko tässä jokin koira haudattuna?

Ei hätää! Maksat vain kertamaksun 6,95€ ja saat reseptikirjan, etkä sitoudu mihinkään. Emme lähetä mitään lisää, emmekä pyydä sulta rahaa enempää. Tarjoan jopa täyden 100% rahat takaisin -takuun reseptikirjalle. Miksi teen tämän? Haluan kiittää sua siitä, että luotit muhun kaikkien muiden valmentajien joukosta, joten tarjoan tämän sulle kiitoksena siitä. Et sitoudu mihinkään ja voit aina olla yhteydessä muhun laittamalla viestiä Minivalmennuksien asiakaspalveluun tai suoraan mulle osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi jos mikä tahansa epäilyttää sua tai tarvitset tukea 😊

Onko maksu turvallinen?

Ei huolta! Käytämme samaa alustaa verkkokaupassamme, mitä sadat tuhannet muutkin yritykset ympäri maailmaa. Maksu hoidetaan täysin salatusti ja turvallisesti Klarnan avulla. Emme näe mitään muuta kuin tiedon maksustasi, emmekä tallenna maksutietojasi mihinkään. Tietosi ovat turvassa. Tämä on lupaus. Voit aina laittaa viestiä asiakaspalveluun, jos sinua vielä mietityttäisi jokin. Osoite on asiakaspalvelu@minivalmennukset.fi.

Mihin reseptikirja toimitetaan?

Reseptikirja toimitetaan omalle asiakastilillesi minivalmennukset.fi-sivustolle, näin löydät sen aina kätevästi samasta paikasta. Voit ladata reseptikirjan puhelimeen tai tietokoneelle niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös halutessasi tulostaa sen. Asiakastilisi luodaan oston yhteydessä. Reseptikirjaa päivitetään jatkuvasti laajemmaksi, joten löydät uusimman version aina omalta asiakastililtäsi.

Saanko reseptikirjan heti?

Kun olet suorittanut maksun, saat reseptikirjan käyttöön heti omalta asiakastililtäsi.

Ja hei! Jos me ei olla vielä aikaisemmin tavattu


Halusin luoda tämän reseptikirjan kiireiseen ja stressaavaan arkeen, jolloin tarvitaan yksinkertaisia ja nopeita reseptejä - tinkimättä niiden mausta ja tehokkuudesta rasvanpoltossa. 

Reseptikirjan avulla pystyt valmistamaan aina maistuvia ruokia, eikä sun tarvitse enää itse keksiä, mitä söisit tänään!

Tämä kertaluontoinen tarjous on voimassa vain tämän kerran, joten ota kiitokseni vastaan ja tartu tarjoukseen! 😊


Jani Rantala

Sun väsymätön taistelijasi rasvaa vastaan jo vuodesta 2005 

Minivalmennukset Jani Rantala Oy
Y-tunnus 3211080-2

>