"Valmiin systeemin avulla rakennat auttamiskoneen nettiin, joka skaalaa bisneksesi AUTOMAATTISELLA, TEHOKKAALLA ja NYKYAIKAISELLA tavalla jopa vain 3 viikossa ILMAN kalliita ohjelmistoja, myyntitaitoja tai taloudellista riskiä"

VAROITUS! Tämä jokaisen pienyrittäjän täytyy tietää nykypäivän skaalaus mahdollisuuksista internetin avulla

“Hullu paljon töitä tekee. Viisas pääsee vähemmällä.”

Olet saattanut pohtia viime aikoina, miten voisit viedä bisneksen verkkoon, mutta et halua ottaa isoa taloudellista riskiä...

Arvoisa pienyrittäjä,

Korona-aika seisautti monen pienyrittäjän verenkierron kertaheitolla. Yhtäkkinen asiakaskato ja jatkuva epävarmuus tulevasta söivät monien voimavaroja sellaisella kovuudella, ettei siitä ole vieläkään täysin selvitty.

Saatat ehkä muistaa ne hetket kun Koronaviruksesta ei tiedetty vielä paljoakaan ja koko yhteiskunta laitettiin asteittain enemmän kiinni.

Mitä pohdit tuona hetkenä kun kalenterisi ammotti tyhjyyttään?


Moni meistä ajatteli tilanteen olevan kammottava ja se todellakin horjutti monen yrittäjän uskoa omaan tekemiseen ja koko yrittäjyyteen.

Siitä huolimatta, moni meistä huomasi kammottavassa tilanteesta kuitenkin todellisen oppimisen paikan - miten voisin turvata liiketoimintani jatkuvuuden myös silloin kun asiakkaani eivät tarvitse palveluitani?

Miten voisin turvata liiketoimintani myös silloin kun sairastan tai olen muuten vain tavoittamattomissa?

Nämä olivat käänteen tekeviä ajatuksia monen kohdalla, nimittäin ne johtivat ennen näkemättömään muutokseen yrittäjänä.

Hyvin suuriosa meistä yrittäjistä alasta riippumatta tajusi verkkovalmennuksien olevan äärimmäisen tehokas keino auttaa asiakkaitamme.

Moni kuitenkin jottui karvaasti pettymään. Verkkovalmennusbisnes ei ole yksinkertaista tai nopeaa puuhaa.

Verkkovalmennuksien rakentaminen vaatii laajaa osaamista, isoja taloudellisia sijoituksia ja kokonaan uudenlaisen ajattelutavan omaksumista.

Saatoit pohtia näitä kysymyksi: Minkälaisen valmennuksen tekisin, jotta se varmasti myös myy enkä vain käytä kymmeniä ellen jopa satoja tunteja turhaan aikaani valmennuksen tekemiseen...?

Minkä verkkovalmenusalustan valitsen...? Jokainen kun maksaa kiinteästi satoja euroja kuukaudessa... Miten markkinoin ja myyn kurssiani ja missä?

Miten hoidan asiakaspalvelun vikatilanteissa kun en ymmärrä tietotekniikan päälle paljoakaan?

Verkossa tapahtuva bisnes eroaakin melkoisesti kasvokkain tapahtuvasta palvelubisneksestä.

Pääperiaatteet siinä kuitenkin ovat samoja - autat asiakkaitasi omalla erinomaisella ammattitaidollasi, mutta tällä kertaa vain verkon välityksellä ilman fyysistä kontaktia.

Et välttämättä pääse auttamaan asiakastasi samanlaisella tavalla, johon olet kasvokkaisessa bisneksessäsi tottunut.

Voit kuitenkin muotoilla palvelusi nykyaikaiseksi, jolloin se toimittaa avun asiakkaalle siitä huolimatta, ettet pysty tarjoamaan samanlaista apua, jota normaalisti myyt kasvokkain.

Hyvänä esimerkkinä tästä on hierojan ja kosmetologin työnkuva - et pääse fyysisesti hieromaan asiakastasi tai rakentamaan rakennekynsiä - mutta voit auttaa toisenlaisella tavalla, josta asiakkaasi on valmis maksamaan rahaa.

"Tälläkin hetkellä verkon välityksellä pienyrittäjät tekevät tuhansia euroja kuukaudessa" - mikä on sun suurin syy sille, ettet lähde tekemään samaa?


Ehkä et tiedä, miten voisit auttaa asiakkaitasi etänä?

Voi olla, ettet tiedä miten toteuttaisit verkkokurssi-ideasi?

Tai ehkä et ole valmis sijoittamaan suuria summia rahaa ja aikaa?

"Korona-aika nosti verkkokurssibisneksen aivan uudelle tasolle - mitä pidempään odotat, sen enemmän kilpailua sulla on tulevaisuudessa"

Verkkovalmennukset ovat suositumpia kuin koskaan. Ne tarjoavat avun automaattisesti ja kellon ajasta riippumatta.

Ne toimivat erityisen hyvin palvelubisneksen kyljessä, jolloin voit tarjota osalle asiakkaista automaattisia verkkovalmennuksia, joilla asiakkaasi ratkovat ongelmiaan ohjeillasi silloin kun sä nukut.

Ne mahdollistavat sulle pienyrittänä parhaimmillaan sen, että voit mm.:

⭐ Auttaa suurempaa määrää ihmisiä verkon välityksellä ilman lisääntynyttä työmäärää, joka tarkoittaa passiivista tulovirtaa yrityksellesi, jolloin toimintasi kestää myös mahdollisen asiakaskadon kalenterin tyhjentyessä

⭐ Voit palvella nykyisiä asiakkaitasi kasvokkain monipuolisemmin, jolloin voit vastata heidän kysyntään ja ongelmiin yhdistämällä kasvokkaisen palvelun ja verkkokurssit, joka tarkoittaa sulle lisääntynyttä liikevaihtoa ilman työmäärän lisääntymistä joka johtaa myös parempaan asiakastyytyväisyyteen

⭐ Voit tavoittaa entistä suuremman määrän ihmisiä verkossa, joista osa tulee sun asiakkaiksi myös paikanpäälle, jolloin saat automaattisesti lisää asiakkaita liikkeeseesi ilman että laittaisit euroakaan markkinointiin rahaa

Toisin sanoen, verkkokurssit toimivat työjuhtina, joille ei tarvitse maksaa palkkaa tai joita ei tarvitse perehdyttää. Ne tekevät väsymättömästi töitä hyväksesi, eivätkä koskaan puukota selkään.

Olet saattanut kuitenkin huomata, ettei verkkokurssin rakentaminen tapahdu yhdessä yössä ja se sisältää riskejä:

 • Kun et tiedä verkkokurssi-ideaasi, toimintasi lamaantuu ja koet turhautumista tilanteeseen. Haluaisit kovin viedä yrityksesi verkkoon tekemään tuhansia euroja kuukaudessa, mutta et tiedä mistä edes aloittaa tai et ole varma, voitko palvella asiakkaitasi verkon välityksellä
 • Vaikka tietäisit millaisen verkkokurssin haluat tehdä, et tiedä mikä verkkokurssialusta olisi paras vaihtoehto, etkä ole valmis maksamaan jatkuvasti satoja euroja kuukaudessa alustan käytöstä, koska sulla ei ole vielä mitään takeita siitä, että saisit yhtäkään myyntiä aikaiseksi kun kurssisi on valmis (voit helposti tuhlata satoja euroja pelkästään hyvään yritykseen!)
 • Vaikka sulla olisi verkkokurssi-idea valmiina ja tiedät mille alustalle haluat sen tehdä, et halua käyttää turhaa aikaa ja energiaa kymmeniä ellet jopa satoja tunteja verkkokurssin tekemiseen, koska et tiedä haluaako kukaan edes ostaa ratkaisuasi (tällaisia haamukursseja, joiden rakentamiseen on käytetty satoja tunteja aikaa löytyy netistä pilvin pimein - ja silti ne ovat tuottaneet vain satoja euroja tekijöilleen!)

Mitä pidempään odotat, sitä enemmän kilpailijasi vievät nokan edestäsi rahaa.

Kun kilpailijasi palvelevat asiakkaitaan kokoajan laajemmin ja ennakoivammin, huomaat jossain vaiheessa tämän vaikuttavan vääjäämättömästi myös sun kivijalkabisneksesi toimintaan.

Kun kilpailijasi tarjoaa osaamistaan verkkokurssien avulla, hän voi nostaa henkilökohtaisesti tarjottujen palveluidensa hintoja korkeammaksi.

Tätä kutsutaan hinta-ankkuroinniksi.

Tällöin asiakas kokee kilpailijasi henkilökohtaisen ajan olevan kalliimpaa, koska hän saa apua edullisemmin hänen verkkokurssitarjonnastaan.

Tämä toistuu alasta riippumatta ja vaikuttaa vääjämättä siihen, että verkkokurssien tekijät pääsevät nostamaan henkilökohtaisten palveluidensa hintoja ilman pelkoa asiakkaiden kaikkoamisesta.

Joka tarkoittaa sitä, että kilpailijasi palvelevat asiakkaitaan laajemmin, saaden siitä enemmän rahaa - jolloin sulle jää ainoaksi vaihtoehdoksi selviytyä polkea hintojasi kokoajan alemmas...

...ja se tekee taatusti hallaa bisneksellesi ja brändillesi...

...ja sun jaksamiselle.

Mitä pidempään odotat, sen suuremmaksi kuilu sun ja kilpailijoidesi välillä syvenee.

Kun odottelet vielä löytäväsi keinon, jokainen hukattu päivä tekee verkkokurssiunelmastasi kokoajan epärealistisempaa, hankalampaa ja kalliimpaa kohdallasi.


Mitäs jos olisi olemassa vaihtoehto, jota et ole tullut vielä ajatelleeksi...

Sellainen ratkaisu, jonka avulla voisit

 • saada nopeasti ja selkeästi oman verkkokurssi-idean, vaikka palvelisit tällä hetkellä asiakkaitasi sellaisella tavalla, jonka tuomaa apua ei voi siirtää verkon välityksellä
 • tuottaa oman verkkokurssisi muiden saataville ilman taloudellista riskiä jolloin sun ei tarvitse maksaa jatkuvasti satoja euroja kuukaudessa siitä, että kurssisi on saatavilla
 • unohtaa kymmenien ellei jopa satojen tuntien käyttämisen verkkokurssin rakentamiseen, jolloin voit valmiin kaavan avulla tuottaa verkkovalmennuksesi jopa päivässä.
 • ulkoistaa verkossa tapahtuvan myynnin ja markkinoinnin, jolloin sun ei tarvitsisi tehdä menestyvän verkkobisneksen suurinta työtä ollenkaan (joka on verkkokurssin myyminen ja markkinoiminen!)

Jos löytäisit tällaisen ratkaisun, harkitsisitko sitä?

Kun löydät takuuvarmasti toimivan oman verkkokurssi-ideasi, pääset mukaan verkkokurssibisneksen maailmaan nyt samantien, eikä sun tarvitse odottaa enää hetkeäkään.

Pääset verkkobisnesmarkkinoille, jotka jatkavat kasvamistaan kokoajan - myöhemmin kilpailua on entistä enemmän, joka tarkoittaa aina vaikeampaa menestystä, enemmän markkinointieuroja, enemmän opettelemista ja enemmän turhautumista.

Tuottamalla oman verkkokursisi ilman taloudellista riskiä sun ei tarvitse vetää verkkokurssia pois myynnistä sen takia, ettet ole valmis maksamaan satoja euroja kuukaudessa ilman ainuttakaan myyntiä. Kurssisi on aina saatavilla ja valmiina palvelemaan asiakkaitasi.

Kun voit tuottaa verkkokurssisi nopeasti sun ei tarvitse käyttää aikaa kymmeniä tai jopa satoja tunteja sen tekemiseen, vaan voit paketoida osaamisesi nopeasti ja helposti - joka tarkoittaa sitä, ettei sun tarvitse tyytyä vain yhteen verkkokurssiin, vaan voit tuottaa jopa kymmeniä verkkokursseja samassa ajassa kuin yleensä rakentaisit yhden

Kun sun ei tarvitse huolehtia myynnistä ja markkinoinnista, sun ei tarvitse opetella verkon pelisääntöjä, jotka eroavat melkoisesti kasvokkain tapahtuvasta myynnistä. Sun ei tarvitse pilata omaa mainettasi huonolla myynnillä ja tahtomattasi karkoittaa asiakkaita, vaan voit luottaa ammattimaiseen ja kokeneeseen myyntitiimiin, joka hoitaa myynnin puolestasi verkon pelisääntöjä noudattaen.


Kyllä, tällainen ratkaisu on olemassa, eikä sun tarvitse enää tuhlata aikaa yhtään enempää sen etsimiseen - Esittelyssä Minivalmennukset

Minivalmennukset toimittavat asiakkaillesi avun myös silloinkin kun olet nukkumasssa

Minivalmennukset syntyi unelmasta yhdistää apua tarjoajat, apua tarvitsevat ja apua välittävät ihmiset niin, että jokainen säästää aikaa, energiaa ja rahaa.

Kun tarjoat asiakkaillesi avun Minivalmennuksien avulla, pystyt paketoimaan ammattitaitosi helposti monistettavaan muotoon, josta kaikki voivat nauttia 24/7...

...joka tarkoittaa sulle euroja tilille jopa ilman minkäännäköisiä myyntitaitoja, markkinointia, tietoteknistä osaamista tai taloudellista riskiä.

Kuulostaako mahdottomalta tai liian hyvältä? Jatka lukemista, niin näytän sulle.

Mitä Minivalmennukset ovat?

Minivalmennukset tarjoavat nopeimman avun ongelmaan: Minivalmennukset ovat lyhyitä verkkokursseja, jotka ratkaisevat asiakkaiden ongelmia erityisellä tavalla:

 • 1
  Selkeitä: Oletko joskus törmännyt ammattijargoniin, jonka takia et ole ymmärtänyt mitä sulle yritetään selittää ja tämän takia et ole saanut apua ongelmaasi? Minivalmennukset tarjoavat ratkaisun aina selkokielisesti, koska me uskomme siihen, että todellisen asiantuntijan merkki on kyky selittää monimutkaiset asiat riittävän yksinkertaisesti, jotta jokainen ymmärtää mistä puhutaan.
 • 2
  Nopeita: Minivalmennukset kestävät tyypillisesti 20 minuuttia, jotta myös kiireinen ja stressaantunut asiakas voisi saada avun. Tarkoitus ei ole muuttaa koko asiakkaan maailmaa kerralla, vaan liikuttaa häntä kohti suurempaa ratkaisua askel kerrallaan.
 • 3
  Käytännöllisiä: Asiakkaan saama apu on aina käytännöllistä, jolloin sen voi nähdä ja kokea omassa elämässä. Teoreettisuus ja pohdiskelevat ajatukset jätetään yliopistomaailmaan ja illanistujaisiin viini- tai olutlasien äärelle. Minivalmennukset näyttävät selkeästi, mitä nyt täytyy tehdä.

Minivalmennukset rakentuvat näiden varaan:

 • Valmiin nykyaikaisen ohjelmiston, jonka avulla saat tuotettua oman Minivalmennuksesi kaikkien saataville ilman tietoteknistä osaamista tai isoa taloudellista riskiä jolloin voit huoletta keskittyä täysillä siihen, minkä sä osaat parhaiten (sun asiakkaiden auttaminen!).
 • Avuliaan asiakaspalvelun ansiosta sun ei tarvitse vastailla kyselyihin tai vikatilanteisiin, vaan asiakkaasi saavat aina avun kokeneilta henkilöiltä, jonka ansiosta sun työmäärä ei kasva vaikka Minivalmennustasi myydään kokoajan enemmän.
 • Some-osaajien ansiosta sun ei tarvitse somettaa jatkuvasti ollaksesi esille sosiaalisessa mediassa, vaan voit keskittyä riittävään sisällöntuotantoon jatkuvan "tuuttaamisen" sijaan. Vapautat aikaa ja energiaa pois puhelimelta ja voit olla varma, että yrityksesi saa jatkuvasti lisää näkyvyyttä ilman että tekisit asian eteen mitään.
 • Vahvasti kasvavan brändin alla saat jatkuvasti lisää suurempaa näkyvyyttä ja asiakkaat saavat Minivalmennuksien avulla sulta nopean avun, joka kuljettaa heidät kohti pidempiaikaista asiakkuutta kanssasi ilman että sijoittaisit rahaa penniäkään asiakashankintaan.
 • Patentoidun menetelmän avulla tuotat ammattimaisia ja haluttuja valmennuksia, jotka ovat suojattu tavaramerkillä ja jonka oikeuksia valvoo jatkuvasti lakitoimisto, jolloin sun ei tarvitse 1) käyttää aikaa ja rahaa turhien verkkokurssien tekemiseen, jotka eivät myy 2) pelätä jonkun varastavan loistavan verkkokurssi ideasi ja hyötyvän siitä
 • Ulkoistetun myynnin ja markkinoinnin ansiosta sun ei tarvitse käyttää yhtään minuuttia myyntiin ja markkinointiin verkossa, vaan kaikki hoidetaan täysin Minivalmennuksien toimesta hyvin tehokkaasti ja nykyaikaisesti verkon pelisääntöjä noudattaen, jolloin sun Minivalmennuksesi tuo sulle euroja vaikka et osaisi tai haluaisi myydä verkossa
 • Sivuston jatkuvan päivityksen ja seuraamisen ansiosta tiedät aina, miten Minivalmennuksesi pärjää markkinoilla ja saat arvokasta asiakasymmärrystä takaisin kuluttajilta. Tähän kullanarvoiseen tietoon eivät kilpailijasi pääse käsiksi.

"Kuka siiten tämän Minivalmennuksien takana on ja miksi sun pitäisi luottaa muhun?"

"Niin ja hei, jos me ei olla vielä tavattu, niin mun nimi on Jani Rantala"

Mä olen toiminut liikunta-alalla yrittäjänä jo kohta 5 vuoden ajan. Huomasin nopeasti liikunta-, hyvinvointi- ja ravitsemusalalla toimiessani ihmisten jatkuvasti lisääntyvän kiireen, stressin ja huolien täyttämän arjen.

Tuskailin monet yöttömät yöt yritystoiminnan alussa kun yritin saada kassavirtaa positiiviseksi. Olin jo lähellä lopettaa, mutta jollain ilveellä jaksoin tutkia ja kokeilla jatkuvasti uudenlaisia palveluita, jotka voisivat sopia ihmisten nykypäiväiseen hektiseen arkeen.

Lopulta aloin kehittämään tarkasti rajattuja, lyhytkestoisia ja selkeitä valmennuspalveluita - ja ne toimivat äärettömän hyvin.

Sen jälkeen en ole käyttänyt euroakaan valmennuspalveluiden markkinointiin. Puskaradio on tehnyt tehtävänsä. Mun oli pakko siirtää tämä valmennustyyli myös verkkoon, jotta voisin palvella asiakkaita myös silloin kun nukun.

En myy nykyään enää pelkästään aikaani, vaan myyn enemmänkin ratkaisuja. Sellaisia, jotka ovat mahdollisia saada kellonajasta riippumatta. Ne ovat nopeita, selkeitä ja mukavia kuluttaa - ne siirtävät asiakasta eteenpäin, mutta eivät yritä ratkaista kaikkia ongelmia kerralla.

Nykyään saan tuloja, vaikka en olekaan valmentamassa. Pystyn tuottamaan uuden Minivalmennuksen viikoittain, jolloin tuloni kasvavat viikko viikolta suuremmiksi.

Olen käyttänyt tuhansia ja tuhansia euroja verkkobisneksien opetteluun, rakentamiseen ja ymmärtämiseen viimeisen 3 vuoden aikana.

Miten tää sitten liikuttaa sua?


En halua kuitenkaan enää tehdä asioita vain yksin, vaan haluan nyt yhdistää apua tarvitsevat ihmiset.

Tästä syystä perustin Minivalmennukset sivuston.

Minivalmennukset tarjoavat samanlaista nopeaa, selkeää ja käytännöllistä apua ongelmiin, kuin olen omassa valmennustyössäni tarjonnut asiakkailleni erinomaisin tuloksin.

Haluan tukea pieniä, eli pienyrittäjiä (just sua!) ja pienemmän seuraajamäärän omaavia somevaikuttajia yhdistämällä heidän voimansa.

Some-osaajat saavat koulutukseni avulla selkeän punaisen langan somettamiseen, jonka avulla he voivat tehdä somettamisella rahaa. He siis markkinoivat Minivalmennuksia seuraajilleen.

Pienyrittäjänä taas sä pääset tuottamaan oman Minivalmennuksen myyntiin verkkoon vaivattomasti.

Sulla on mahdollista päästä hyötymään tästä monien vuosien ja tuhansien eurojen valmiista kaavasta. Sun ei tarvitse käydä kaikkea samaa matkaa läpi, vaan voit oikaista oikoreitin kautta tähän tilanteeseen.

Haen nyt mukaan pienyrittäjiä kaikilta aloilta, jotka ovat valmiita rakentamaan osaamisensa Minivalmennuksien muotoon.

Parasta tässä on se, että me olemme vasta aloittaneet ja ensimmäisten joukossa mukaan tulevana yrittäjänä et joudu maksamaan penniäkään siitä, että:

1) Rakennan sun kanssa yhdessä takuuvarmasti toimivan Minivalmennuksen, joka viedään käsistä


2) Autan sua löytämään osaamisestasi ne timanttiset osa-alueet, jotka voit paketoida Minitimantin muotoon kaikkien ihailtavaksi ja kulutettavaksi

3) Pääset auttamaan jatkuvasti suurempaa määrää ihmisiä automaattisen systeemin avulla, joka tuottaa sulle jatkuvasti lisää maksavia asiakkaita, euroja ja näkyvyyttä - ilman ylimääräistä työtä, taloudellista riskiä, tietoteknistä osaamista ja myyntitaitoja. 

4) Saat arvokasta asiakasymmärrystä, jota kilpailijasi eivät saa.

5) Kun Minivalmennuksesi on markkinoilla, voit nostaa palveluidesi hintoja korkeammaksi, koska tällöin myyt omaa kallisarvoista aikaasi rahaa vastaan. Asiakkaat näkevät selkeän eron verkossa toimitetun avun ja sun henkilökohtaisella ajalla tuotetun avun välillä ja arvottavat henkilökohtaisen apusi hinnan korkeammaksi. Tätä kutsutaan hinta-ankkuroinniksi, joka on erottamaton osa verkkovalmennustoimintaa. 

Rakennamme Minivalmennuksen kanssasi jopa 3 viikossa ja sen jälkeen voit käytännössä unohtaa meidät siksi aikaa, kunnes palaamme kertomaan minkälaista palautetta Minivalmennuksesi on saanut.

Yleensä verkkokurssien rakentaminen on kuukausien, ellei jopa vuosien mittainen työ. Eikä takeita myynnistä ole. Verkkokurssien rakentaminen vaatii myös paljon osaamista verkossa tapahtuvasta myynnistä.

Sulla ei kuitenkaan tarvitse olla niitä nyt.

Pääset nyt ensimmäisten joukossa mukaan ilman taloudellista sijoitusta.

Onko tullut jo paljon asiaa yhdellä kertaa? Ei hätää.

Tutustu hinnoittelumalleihin, jotka löytyvät alapuolelta.

Täytä tämän jälkeen hakemus, niin käydään tilanteesi läpi yhdessä.

Hakemuksia tulee paljon, joten käytäthän vähintään 10-15min hakemuksen kirjoittamiseen, jotta saan kunnollisen kuvan tilanteestasi.

Tämä on todellakin sun ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan ja muuttaa käsitystäsi yrittäjänä olemisesta.

Haku on nyt avoinna. Suljemme haun ajoittain, jotta voimme työskennellä valittujen hakijoiden kanssa. Avaamme haun aina uudelleen, kun meillä on tilaa uusille hakijoille.


"Meillä on kartta Minitimanttien® löytämiseen ja työkalut hiomiseen - ota meidät mukaan louhimaan tai nappaa vain pelkät työkalut ja kartta itsellesi, jonka jälkeen voit ryhtyä suoraan hommiin"

Avaimet käteen -tyylinen palvelu, jossa me tehdään kaikki yhdessä tai sun puolesta. Valitse montako Minitimanttia haluat louhia ja valitse miten haluat maksaa meille työstämme kanssasi:

Yksi

"Erinomainen keino tutustua Minitimanttien louhimiseen"

%

80

/kaikesta verottomasta myynnistä Minivalmennuksille

 • Yhden Minitimantin® louhiminen yhdessä
 • Kaksi (2 kpl) 60min tapaamista etäyhteydellä
 • Valmis kaava ja pohjat Minitimanttien löytämiseen ja hiomiseen
 • Minivalmennukset kirjoittaa kaikki tarvittavat myynti- ja markkinointimateriaalit
 • Asiakas ohjataan lopulta palveluidesi pariin
 • Saat asiakkaan yhteystiedot automaattisesti ja juuri oikeaan aikaan, jotta voit jatkaa asiakkaan palvelemista
 • Minivalmennukset käyttää Minitimanttisi myynnissä ja markkinoinnissa omia someosaajiaan
Kolme

"Kun olet valmis skaalaamaan bisneksesi verkkoon ja automatisoimaan tulovirtoja"

%

70

/kaikesta verottomasta myynnistä Minivalmennuksille

 • Kolmen Minitimantin® louhiminen yhdessä
 • Kuusi (6 kpl) 60min tapaamista etäyhteydellä
 • Valmis kaava ja pohjat Minitimanttien löytämiseen ja hiomiseen
 • Minivalmennukset kirjoittaa kaikki tarvittavat myynti- ja markkinointimateriaalit
 • Asiakas ohjataan lopulta palveluidesi pariin
 • Saat asiakkaan yhteystiedot automaattisesti ja juuri oikeaan aikaan, jotta voit jatkaa asiakkaan palvelemista
 • Minivalmennukset käyttää Minitimanttisi myynnissä ja markkinoinnissa omia someosaajiaan
Yksi

"Erinomainen keino tutustua Minitimanttien louhimiseen"

790

+ALV (lisäksi 20% kaikesta verottomasta myynnistä Minivalmennuksille)

 • Yhden Minitimantin® louhiminen yhdessä
 • Kaksi (2 kpl) 60min tapaamista etäyhteydellä
 • Valmis kaava ja pohjat Minitimanttien löytämiseen ja hiomiseen
 • Minivalmennukset kirjoittaa kaikki tarvittavat myynti- ja markkinointimateriaalit
 • Asiakas ohjataan lopulta palveluidesi pariin
 • Saat asiakkaan yhteystiedot automaattisesti ja juuri oikeaan aikaan, jotta voit jatkaa asiakkaan palvelemista
 • Minivalmennukset ei käytä someosaajia myynnissä tai markkinoinnissa
Kolme

"Kun olet valmis skaalaamaan bisneksesi verkkoon ja automatisoimaan tulovirtoja"

1990

+ALV (lisäksi 12% kaikesta verottomasta myynnistä Minivalmennuksille)

 • Kolmen Minitimantin® louhiminen yhdessä
 • Kuusi (6 kpl) 60min tapaamista etäyhteydellä
 • Valmis kaava ja pohjat Minitimanttien löytämiseen ja hiomiseen
 • Minivalmennukset kirjoittaa kaikki tarvittavat myynti- ja markkinointimateriaalit
 • Asiakas ohjataan lopulta palveluidesi pariin
 • Saat asiakkaan yhteystiedot automaattisesti ja juuri oikeaan aikaan, jotta voit jatkaa asiakkaan palvelemista
 • Minivalmennukset ei käytä someosaajia myynnissä tai markkinoinnissa

Jos taas pidät enemmän yksin louhimisesta, saat kuitenkin meiltä kartan ja työkalut:

Yksi

"Erinomainen keino tutustua Minitimanttien louhimiseen"

%

30

/kaikesta verottomasta myynnistä Minivalmennuksille

 • Yhden Minitimantin® louhiminen yksin
 • Yksi (1 kpl) 30min tapaaminen etäyhteydellä
 • Valmis kaava ja pohjat Minitimanttien löytämiseen ja hiomiseen
 • Kirjoitat itse kaikki tarvittavat myynti- ja markkinointimateriaalit
 • Asiakas ohjataan lopulta palveluidesi pariin
 • Saat asiakkaan yhteystiedot automaattisesti ja juuri oikeaan aikaan, jotta voit jatkaa asiakkaan palvelemista
 • Minivalmennukset ei käytä someosaajia myynnissä tai markkinoinnissa
Kolme

"Kun olet valmis skaalaamaan bisneksesi verkkoon ja automatisoimaan tulovirtoja"

%

20

/kaikesta verottomasta myynnistä Minivalmennuksille

 • Kolmen Minitimantin® louhiminen yksin
 • Kolme (3 kpl) 30min tapaamista etäyhteydellä
 • Valmis kaava ja pohjat Minitimanttien löytämiseen ja hiomiseen
 • Kirjoitat itse kaikki tarvittavat myynti- ja markkinointimateriaalit
 • Asiakas ohjataan lopulta palveluidesi pariin
 • Saat asiakkaan yhteystiedot automaattisesti ja juuri oikeaan aikaan, jotta voit jatkaa asiakkaan palvelemista
 • Minivalmennukset ei käytä someosaajia myynnissä tai markkinoinnissa

Valitsit sitten kuinka monta Minitimanttia tahansa tai louhit ne sitten meidän kanssa tai yksin, niin saat aina:

"Älä huoli, vaikkei sulla olisi ideaa vielä - mulla on takuuvarmasti toimiva kaava, jonka avulla me rakennetaan Minivalmennuksesi yhdessä"

Sun ei tarvitse tietää minkälaisen Minivalmennuksen haluat tehdä. Sun ei myöskään tarvitse osata käyttää monimutkaisia tietoteknisiä ohjelmistoja tai -välineitä. Se, että luet tätä sivua tällä hetkellä, riittää tekniseksi osaamiseksi. Jos kuitenkin osaat käyttää tietokoneohjelmistoja taitavasti, se on vain plussaa.

"Tähän sijoittamasi aika tulee sulle moninkertaisesti takaisin"

Moni meistä usein ajattelee verkkokurssin rakentamisen olevan raskas ja pitkä urakka. Sitä se useasti onkin, mutta ei Minivalmennuksien kohdalla.

Rakennamme Minivalmennuksen parhaimmillaan 3 viikossa. Kaikki riippuu siitä, miten paljon sulla on aikaa käytettävissä. Korostan vielä, että voit hyvin tehdä tämän kiireisessä arjessa, jossa aika tuntuu olevan vähissä.

"Sun aika on mulle todella arvokasta, siksi tarjoan sulle erityisen takuun kun louhit Minitimantin yhdessä meidän kanssa"

Tulet tienaamaan ensimmäiset eurosi kahden viikon sisällä Minivalmennuksesi julkaisusta 100% TAKUULLA.


Miksi lupaan sulle takuun, vaikka en pyydä sulta rahaa? Koska yrittäjänä mä tiedän, että sun aika on rahaa ja haluan taata sulle sen, että saat ajallesi kunnollista vastinetta tuottamalla oman Minitimanttisi.


Tästä syystä maksan sulle 1000 euroa suoraan tilille,  jos jostain kumman syystä ensimmäisen kolmen viikon aikana julkaisun jälkeen Minitimanttisi ei olisi tuottanut sulle vielä euroja.

Se on mun lupaus siitä, että sun kannattaa oikeasti toimia nyt.


Saatat vielä pohtia "onko tämä varmasti minulle?"


Me haluamme sut mukaan, jos

 • Olet pienyrittäjä, joka osaa auttaa asiakkaitaan heidän ongelmissaan erinomaisella tavalla
 • Toimit sellaisella alalla, johon sulla on aitoa intohimoa ja teet työtäsi sydämestä käsin
 • Sulla riittää maksavia asiakkaita ja etsit keinoa monistaa apuasi entistä suuremmalle määrälle apua tarvitsevia
 • Olet valmis kehittämään toimintaasi ja viemään osaamisesi verkkoon ilman riskejä

Tämä ei ole sulle, jos

 • Jos haluat opetella kaiken alusta asti itse, ottamaan taloudelliset riskit ja lähtemään verkkobisnekseen ilman apua ja tukea
 • Et ole valmis palvelemaan asiakkaitasi nykyaikaisella tavalla, jolloin apusi toimitetaan juuri oikeassa paikassa ja oikealla hetkellä
 • Koet ettet osaa auttaa asiakkaitasi erinomaisella tavalla
 • Ajattelet että on parempi pitää kaikki langat omissa käsissä jatkuvasti, vaikka se veisi lopulta burnoutiin


"Kuvittele se tunne, kun pääset vihdoin verkkovalmennuksien maailmaan tekemään euroja kaiken uurastuksen, turhautumisen ja uhrauksien jälkeen joita olet yrittäjänä tehnyt"


Sulla on nyt mahdollisuus astua verkkovalmennuksien maailmaan oikoreitin kautta. Sun ei tarvitse:

 • Ottaa isoa taloudellista riskiä sijoittamalla ohjelmistoihin, vaikka sulla ei ole mitään takeita tulevasta myynnistä
 • Käyttää kymmeniä ellei jopa satoja tunteja verkkokurssin rakentamiseen, joka ei kuitenkaan maksa itseään sulle koskaan takaisin
 • Opetella netissä tapahtuvaa markkinointia ja myyntiä, joka eroaa melkoisesti kasvokkain tapahtuvasta
 • Rakentaa bisnestäsi vain sun jaksamisen ja paikalla olon varaan, vaan voit automatisoida rahavirtoja, joka tarkoittaa että sulla on enemmän vapaa-aikaa ja jaksamista...
 • ...jolloin sun ei tarvitse olla se kaveri ystäväpiirissä, joka on AINA töissä...
 • ...tai sun ei tarvitse olla se ihminen, joka ei jaksa nähdä muita, koska on niin väsynyt töistä ja joutuu palautumaan vain sohvalla värjötellen.
 • Jos olet perheellinen, sun ei tarvitse heittää hukkaan sun lasten parhaimpia vuosia olemalla jatkuvasti töissä...
 • ...nimittäin joskus parempaa vanhemmuutta on olla LÄSNÄ. Niin henkisesti kuin fyysisesti.

Ratkaisu odottaa sua nokan edesssä.

Olet tullut tänne asti, joten selkeästi haluat muutosta tai ainakin etsit ratkaisua siihen.

Tämä on ratkaisusi hopeatarjottimella. Tätä kaikki eivät saa.

Tämä on vain rajoitetun ajan saatavilla.

Nyt pääset mukaan joko komissioilla tai euroilla. Myöhemmin kaikki tapahtuu vain maksua vastaan.

Jos silloin vielä värjöttelet tolpillasi, kun arki on moukaroinut sua vielä enemmän, mitä se on tähän päivään mennessä pystynyt. 

Älä odota enää asioiden muuttuvan itsestään paremmaksi.

Tämä on sun tilaisuus. Hae mukaan nyt. Se vie vain 10-15 minuuttia.

Minivalmennuksesi tulee auttamaan satoja ja jopa tuhansia ihmisiä. Tässä vielä kertauksena, mitä Minivalmennukset tarjoavat sulle:


 • Valmiin nykyaikaisen ohjelmiston, jonka avulla saat tuotettua oman Minivalmennuksesi kaikkien saataville ilman tietoteknistä osaamista tai isoa taloudellista riskiä jolloin voit huoletta keskittyä täysillä siihen, minkä sä osaat parhaiten (sun asiakkaiden auttaminen!).
 • Avuliaan asiakaspalvelun ansiosta sun ei tarvitse vastailla kyselyihin tai vikatilanteisiin, vaan asiakkaasi saavat aina avun kokeneilta henkilöiltä, jonka ansiosta sun työmäärä ei kasva vaikka Minivalmennustasi myydään kokoajan enemmän.
 • Some-osaajien ansiosta sun ei tarvitse somettaa jatkuvasti ollaksesi esille sosiaalisessa mediassa, vaan voit keskittyä riittävään sisällöntuotantoon jatkuvan "tuuttaamisen" sijaan. Vapautat aikaa ja energiaa pois puhelimelta ja voit olla varma, että yrityksesi saa jatkuvasti lisää näkyvyyttä ilman että tekisit asian eteen mitään.
 • Vahvasti kasvavan brändin alla saat jatkuvasti lisää suurempaa näkyvyyttä ja asiakkaat saavat Minivalmennuksien avulla sulta nopean avun, joka kuljettaa heidät kohti pidempiaikaista asiakkuutta kanssasi ilman että sijoittaisit rahaa penniäkään asiakashankintaan.
 • Patentoidun menetelmän avulla tuotat ammattimaisia ja haluttuja valmennuksia, jotka ovat suojattu tavaramerkillä ja jonka oikeuksia valvoo jatkuvasti lakitoimisto, jolloin sun ei tarvitse 1) käyttää aikaa ja rahaa turhien verkkokurssien tekemiseen, jotka eivät myy 2) pelätä jonkun varastavan loistavan verkkokurssi ideasi ja hyötyvän siitä
 • Ulkoistetun myynnin ja markkinoinnin ansiosta sun ei tarvitse käyttää yhtään minuuttia myyntiin ja markkinointiin verkossa, vaan kaikki hoidetaan täysin Minivalmennuksien toimesta hyvin tehokkaasti ja nykyaikaisesti verkon pelisääntöjä noudattaen, jolloin sun Minivalmennuksesi tuo sulle euroja vaikka et osaisi tai haluaisi myydä verkossa
 • Sivuston jatkuvan päivityksen ja seuraamisen ansiosta tiedät aina, miten Minivalmennuksesi pärjää markkinoilla ja saat arvokasta asiakasymmärrystä takaisin kuluttajilta. Tähän kullanarvoiseen tietoon eivät kilpailijasi pääse käsiksi.

Toimi näin


1) Kirjoita hakemus


2) Tavataan maksuttomasti ja ilman sitoumuksia Zoom-puhelussa


3) Tutustutaan ja kartoitetaan millainen kokonaisuus auttaa sua kaikista parhaiten4) Kirjoitetaan sopimus5) Louhitaan Minitimanttisi® yhdessä seuraavan 3 viikon aikana TAI nappaa meiltä valmis kartta ja työkalut, jonka jälkeen voit ryhtyä samantien hommiin6) Nauti kun oma Minitimantti® -minivalmennuksesi tuottaa sulle jatkuvia tuloja, lisää näkyvyyttä verkossa, uusia kuumia liidejä ja parempaa asiakasymmärrystä"Muuta elämäsi suuntaa kertaheitolla - ratkaisu on tarjottu sulle nokan eteen, sun täytyy vain painaa nappia"

P.S.: Jos sulle kuitenkin heräsi vielä kysyttävää hakemisesta, lähetä mulle viestiä osoitteeseen jani@minivalmennukset.fi ja kerron vielä lisää.

P.P.S: Hakeminen ei sido sua vielä mihinkään. Suosittelen, että täytät hakemuksen, vaikka sulla olisi vielä kysyttävää. Saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi hakuprosessin yhteydessä.

P.P.P.S: Kiitos ajastasi. Se on arvokasta.

Jos mieleesi tuli henkilö, joka haluaa paketoida osaamisensa Minivalmennuksien muotoon, auta häntä jakamalla tämä sivu hänelle

Kysy tai kommentoi:

>