Oletko kyllästynyt olemattomiin tuloksiin? Koetko aineenvaihduntasi olevan jumissa? Lataa ILMAINEN ruokavalio ja tule valmennukseeni - nyt onnistutaan yhdessä.

Tämän erityisesti naisten rasvanpolttoon kehitetyn ruokavalion avulla valmistat nopeita, helppoja ja edullisia aterioita. 

Ruokavalio sisältää myös linkin ilmaiseen Facebook-valmennusryhmään, josta saat
henkilökohtaista apuani rajoitetun ajan täysin ilmaiseksi.

Mihin sähköpostiosoitteeseen voimme toimittaa ilmaisen ruokavaliosi ja linkin valmennukseeni?

Nimi
Sähköpostiosoite
Jotta voisin auttaa sua entistä paremmin, kirjoita halutessasi tähän suurin ongelmasi rasvanpoltossa, niin huomioin sen ilmaisessa valmennuksessani (vapaavalintainen)
0 of 350

Ilmainen ruokavalio ja valmennus saatavilla ENÄÄ:

00
Päivää
.
 
19
Tuntia
.
 
52
Minuuttia
.
 
16
Sekuntia

You missed out!

Menossa mukana

Mitä asiakkaani sanovat ruokavalioistani

Heidi

Toimistotyöntekijä

"Vapaus valita!"

"Ihanan paljon ruokaa! Ja tässä on ollut jotenkin niin ihanaa se, että vaikka on ohjeet miten syödä, niin silti on varaa valita ja vaikka näin yhdistellä.

Tämä on mun aiemmista yrityksistä puuttunut aika lailla täysin, mennyt vaan tiukalla ja niukalla linjalla ja sen takia ne on kai ollutkin yrityksiä 😀"

Emmi

Parturi-kampaaja

"Loppuelämän kestäviä ruokailutottumuksia dieettien sijaan!"

"Koen, että olen oppinut syömään oikein ja jaksan sitä kautta paremmin töissä (päänsärkyä ei ole juuri ollenkaan).

 Painoakin on lähtenyt, mutta suurimman muutoksen olen huomannut kiinteytymisessä, monet tutut ovat kertoneet, että näytän paremmalta ja kyllä sen vaatteista itsekin huomaa.

Kiitos siitä sulle! Uskon, että tää on opettanut mulle loppuelämän parempia ruokailutottumuksia 😊🙏"

Miia

Toimistotyöntekijä

"Energinen ja hyvä olo!"

"Oli helppoa toteuttaa yksinkertaiset ruoat, ei tullu ähky, mutta oli täynnä.

Ohi ei tehnyt edes mieli syödä, koska mielihaluja ei ollut 🙏 Nyt huomasin tosiaan, että vaikka olen aina terveellisesti syönyt niin olen syönyt liian vähän, koska aina teki mieli jotain ja usein oli nälkä. 

Kaiken kaikkiaan tämä päivä oli loistava, tästä on hyvä jatkaa!"

Mitä asiakkaani sanovat ammattitaidostani

Piia

Opettaja

"Opettajan AHAA-elämykset!"

Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä. Olen kokenut liikkuja mutta Jani toi ihan käytännön tasolla lisäymmärrystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa treeni on vain yksi palikka.

Valeria

Toimistotyöntekijä

"Paras Personal trainer kenen kanssa olen tehnyt töitä!"

Tapaamiset ovat olleet antoisia kun vastassa on henkilö, joka selkeästi tietää paljon teoriaa, mutta ennen kaikkea osaa tuoda ne ymmärrettävästi käytäntöön.

Anni-Mari

Toimistotyöntekijä

"Yliopistotasoiset terveydenalan opinnot vakuuttavat erityisesti!"

Olen tyytyväinen osaavaan otteeseen, innostavaan asenteeseen ja siihen, että valmennettava on selkeästi yksilö, jonka halut ja rajoitteet otetaan aina huomioon.

Saat kaiken tämän

Olet saattanut kokeilla jo lukuisia erilaisia dieettejä, lisäravinteita ja vippakonsteja rasvanpolttoon. Nyt on aika unohtaa turhat hifistelyt ja keskittyä perusasioihin - ne toimivat pomminvarmasti.

Käytännössä loputon määrä erilaisia ateriayhdistelmiä

Tämä ruokavalio sisältää käytännössä loputtoman määrän erilaisia ateriayhdistelmiä siitä syystä, ettei sun tarvitse syödä jatkuvasti samoja ruokia. Voit koota just sulle maistuvia aterioita nopeasti, helposti ja käytännöllisesti.

Sopii myös vegetaristille

Tästä ruokavaliosta löydät myös lihattomat vaihtoehdot jokaiselle aterialle.

Aloita HETI tänään

Mä tiedän, miten turhauttavaa se tunne on, kun tajuat painon kertyneen. Silloin ainoa oikea vaihtoehto on aloittaa HETI tänään. Mitä nopeammin aloitat, sen nopeammin voit taas hymyillä peilin edessä.

Ja hei, jos me ei olla vielä ennen tavattu, niin mun nimi on Jani Rantala.

Kehonkoostumuksen muokkaaminen on mun intohimo. Mä tiedän miten sä voit muuttaa sun kropan päät kääntäväksi taideteokseksi polttamalla rasvaa ja kasvattamalla sopivasti lihasta, jolloin herätät olemuksellasi ihailua mihin ikinä menetkin. Niin vaatteet päällä kuin ilman.

Sun ei kuitenkaan tarvitse olla bodari tai Fitness-ihminen, nimittäin mä olen valmentajana erikoistunut kiireisten työikäisten miesten ja naisten rasvanpolttoon. Takana on jo satoja tyytyväisiä PT-asiakkaita ja tuhansia valmennustunteja kasvokkain. Tein tämän ruokavalion sulle ilmaiseksi, jotta voit aloittaa rasvanpolton HETI tänään.

Olet lämpimästi tervetullut myös Facebook-ryhmääni, jossa valmennan sua täysin ILMAISEKSI.

Löydät linkin Facebook-ryhmään ruokavaliosta.

Innostavin terveisin,
Jani Rantala
Sun väsymätön taistelijasi kehonkoostumuksen muokkaamisessa
Taistelussa rasvaa vastaan jo vuodesta 2005

Minivalmennukset Jani Rantala Oy
Y-tunnus 3211080-2
Tietosuojaseloste

>