Aineenvaihdunta jumissa ja olokin on vetämätön? Rekisteröidy ILMAISEEN 2 viikon valmennukseen ja aktivoi aineenvaihduntaasi ennätyslukemille

Käytämme tässä valmennuksessa samaa kehittämääni menetelmää, jota opetan myös maksullisessa verkkovalmennuksessa, jonka yhteislähtö myi viimeksi loppuun alle tunnissa...


Syötä vain nimesi ja sähköpostisoite, niin hoidamme rekisteröitymisen puolestasi. Saat pääsyn valmennusalustalle heti!

Ilmaiseen 2 viikon valmennukseen paikkoja jäljellä enää:

16%
Paikoista jäljellä
Menossa mukana

Mitä asiakkaani sanovat tästä valmennuksesta

Heidi

Toimistotyöntekijä

"Vapaus valita!"

"Ihanan paljon ruokaa! Ja tässä on ollut jotenkin niin ihanaa se, että vaikka on ohjeet miten syödä, niin silti on varaa valita ja vaikka näin yhdistellä.

Tämä on mun aiemmista yrityksistä puuttunut aika lailla täysin, mennyt vaan tiukalla ja niukalla linjalla ja sen takia ne on kai ollutkin yrityksiä "

Emmi

Parturi-kampaaja

"Loppuelämän kestäviä ruokailutottumuksia dieettien sijaan!"

"Koen, että olen oppinut syömään oikein ja jaksan sitä kautta paremmin töissä (päänsärkyä ei ole juuri ollenkaan).

 Painoakin on lähtenyt, mutta suurimman muutoksen olen huomannut kiinteytymisessä, monet tutut ovat kertoneet, että näytän paremmalta ja kyllä sen vaatteista itsekin huomaa.

Kiitos siitä sulle! Uskon, että tää on opettanut mulle loppuelämän parempia ruokailutottumuksia"

Miia

Toimistotyöntekijä

"Energinen ja hyvä olo!"

"Oli helppoa toteuttaa yksinkertaiset ruoat, ei tullu ähky, mutta oli täynnä.

Ohi ei tehnyt edes mieli syödä, koska mielihaluja ei ollut . Nyt huomasin tosiaan, että vaikka olen aina terveellisesti syönyt niin olen syönyt liian vähän, koska aina teki mieli jotain ja usein oli nälkä.

Kaiken kaikkiaan tämä päivä oli loistava, tästä on hyvä jatkaa!"

Mitä asiakkaani sanovat ammattitaidostani

Piia

Opettaja

"Opettajan AHAA-elämykset!"

Kehitystä tapahtui niin tuloksissa kuin kropassakin mutta se suurin ahaa-elämys tapahtui kuitenkin korvien välissä. Olen kokenut liikkuja mutta Jani toi ihan käytännön tasolla lisäymmärrystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa treeni on vain yksi palikka.

Valeria

Toimistotyöntekijä

"Paras Personal trainer kenen kanssa olen tehnyt töitä!"

Tapaamiset ovat olleet antoisia kun vastassa on henkilö, joka selkeästi tietää paljon teoriaa, mutta ennen kaikkea osaa tuoda ne ymmärrettävästi käytäntöön.

Anni-Mari

Toimistotyöntekijä

"Yliopistotasoiset terveydenalan opinnot vakuuttavat erityisesti!"

Olen tyytyväinen osaavaan otteeseen, innostavaan asenteeseen ja siihen, että valmennettava on selkeästi yksilö, jonka halut ja rajoitteet otetaan aina huomioon.

Varmista paikkasi nyt syöttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi

Saat kaiken tämän.

Tämä ILMAINEN verkkovalmennus sisältää tuhdin paketin materiaalia, jonka avulla aktivoit aineenvaihduntaasi, poista turvotuksen ja piristät niin kehoa kuin mieltä. Nyt on aika välttää tuleva kaamosmasennus!

1

Aineenvaihduntaa aktivoiva ruokavalio: Tiedät, miten paljon sun kuuluu syödä

Ylivoimaisesti yleisin kysymys, jonka kuulen asiakkailtani: kuinka paljon mun tulee syödä, jotta voin polttaa rasvaa? Ruokavalio sisältää ruokamäärän, jolla aktivoit aineenvaihduntaasi ja poistat turvotuksen. Moni valmennukseen osallistunut on pudottanut painoa ja senttejä vyötäröltä jo ensimmäisen viikon aikana. 

2

Reseptikirja: Tiedät millaisia ruokia valmistaa kiireisessä arjessa

Eihän ruokavalio ole mitään ilman reseptikirjaa? Vain nämä kaksi yhdistämällä tiedät aina, mitä syöt ja kuinka paljon. Ei enää arpomista tai tekosyitä, ettet tietäisi, mitä ruokaa tekisit tänään. 

3

Kotitreeniohjelma: Treenaa ilman välineitä

Tämä kotitreeniohjelma on suunniteltu erityisesti kiireiselle ihmiselle. Saat nopeat ja helpot ohjeistukset, joiden kanssa pääset heti liikkeelle. Et tarvitse edes välineitä. Voisiko treenaaminen enää helpompaa olla?

4

BONUS: Yllätyslahjasi!

Tämä selviää vasta valmennuksen aikana. Valmennukseen osallistuneet ovat kiittäneet mua vuolaasti tästä. Olen varma, että myös sä pidät tästä 😉

Ja hei, jos me ei olla vielä ennen tavattu, niin mun nimi on Jani Rantala.

Kehonkoostumuksen muokkaaminen on mun intohimo. Mä tiedän miten sä voit muuttaa sun kropan päät kääntäväksi taideteokseksi polttamalla rasvaa ja kasvattamalla sopivasti lihasta, jolloin herätät olemuksellasi ihailua mihin ikinä menetkin. Niin vaatteet päällä kuin ilman.

Sun ei kuitenkaan tarvitse olla bodari tai Fitness-ihminen, nimittäin mä olen valmentajana erikoistunut kiireisten työikäisten miesten ja naisten rasvanpolttoon. Takana on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita ja tuhansia valmennustunteja kasvokkain oikeassa elämässä. Tein tämän 2 viikon aineenvaihduntaa aktivoivan valmennuksen sulle ilmaiseksi, jotta voit saada lisää energiaa arkeen ja valmistella kehoasi tehokasta rasvanpolttoa varten.

Olet lämpimästi tervetullut myös Facebook-ryhmääni, jossa valmennan sua täysin ILMAISEKSI.

Saat linkin Facebook-ryhmään valmennuksesta.

Syötä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja... matkasi voi alkaa 😉

Mutta kiirehdi! Paikkoja on oikeasti vain rajoitettu määrä!

Innostavin terveisin,
Jani Rantala
Sun väsymätön taistelijasi rasvaa vastaan

Varmista paikkasi nyt syöttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi

Minivalmennukset Jani Rantala Oy
Y-tunnus 3211080-2
Tietosuojaseloste

>